• RQS Saverette
 • RQS Saverette
 • RQS Saverette

RQS Saverette

Portar un porro en la butxaca no té per què ser arriscat. El  Saverette  de  RQS  està fet de plàstic dur, amb tancament hermètic, perquè puguis transportar els teus porros de manera segura o puguis apagar un peta mig consumit, sense desprendre olors. És ideal per a portar un porro quan estàs fora de casa.
 4.00/5 (5) Escriu una opinió
€ 1.50 No stock
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Saverette de RQS: guarda, apaga i transporta els teus porros fàcilment

El Saverette de Royal Queen Seeds és un artefacte essencial per als fumetas. Va ser creat per oferir una forma de transport ideal per als porros. Pots introduir els teus petes ja embolicats en el tub cònic de plàstic dur, per a protegir-los durant el transport. El Saverette de RQS també serveix per a apagar els porros mig consumits de manera instantània. Tant si ja has fumat suficient, com si simplement vols guardar el porro per a més tard, només has d'introduir-lo en el tub i tancar la tapa. El Saverette ho apagarà en menys de cinc segons; el plàstic resistent a la calor garanteix que s'extingeixi de manera segura. Ja no hauràs de raspar la punta del porro contra una superfície rugosa o apagar-lo amb el peu. A més, la tapa hermètica evita que se'n desprenguin olors sospitoses.

Aquest recipient multiusos mesura 110mm de llarg, per la qual cosa pot contenir porros de grandària king size i cap fàcilment en qualsevol bossa o butxaca. Està decorat amb el logo de Royal Queen Seeds en color daurat, sobre un fons negre.


  By P. N. on 03/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Psi86
  Comment : Hyvä tuote

  By C. J. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Saverette
  Comment : A new product to me but incredibly useful. Put your part smoked joint back in it and it will stop every single person in a shop looking for the stink that would of been there before i had this. For the price how can it not have 5 stars.

  By R. C. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Comodissimo
  Comment : Oggetto arrivato in poco tempo..bello e comodissimo

  By J. T. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Title : perfect
  Comment : no smell, fit for all size joints, good value for money


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.