By Luke Sumpter

Purple Queen: cannabis violeta impresionant

Purple Queen

ORÍGENS: LA CERCA DE LA REINA PÚRPURA

En algun lloc del Hindu Kush creix una misteriosa marihuana de muntanya. Durant segles, la regió ha acollit les varietats de cànnabis índica pures més exquisides. A dia d'avui, segueix sent l'origen del millor haixix. Els aventurers caçadors de varietats s'enfronten a conflictes armats, condicions dures i terrenys perillosos, mentre busquen marihuana silvestre, així com varietats premiades i millorades localment.

El color porpra sempre ha estat associat a la reialesa. L'antiga Xina probablement fos la primera a reconèixer les seves suposades propietats màgiques. 

La Purple Queen és un encreuament de forta dominancia índica, creat pels experts en hibridació de Royal Queen Seeds. Aquesta extraordinària varietat combina els fenotips més resinosos, i de color porpra més intens, mitjançant exemplars de l'Afghan Kush i la Pakistan Kush. Ara, qualsevol cultiu de cànnabis pot convertir-se en un palau morat i enganzifos pel cultivador casolà corrent i decent.

Video id: 470103913

CARACTERÍSTIQUES DE CULTIU: PLANTES VIOLETES I ENGANXIFOSA

Ja sigui en una cambra de cultiu, o en exterior en climes de temperats a càlids, la Purple Queen és un estel de flors.

Les plantes compactes i frondoses, amb espai internodal curt, produiran cues i cogollos pegajosos i durs com una pedra. Estem parlant d'una densitat tipus Júpiter. Després d'una fase de floració de tan sol 8 setmanes, estarà llesta per a la collita. En exterior, sol collir-se a mitjans de Setembre.

Quan les plantes passin de la fase vegetativa a la floració, a poc a poc aniran agafant tocs d'espígol. Es poden eliminar les fulles massa grans, perquè pugui penetrar més llum. Durant les etapes tardanes de la floració, les temperatures nocturnes més fredes fomentaran un fullatge i unes flors de color porpra intens i majestuós, que faran les delícies del conreador. Fidel al seu llinatge de pedigrí Kush, les seves flors porpres i gebrades emanen aromes penetrants a terra, a llimona-pi i a haixix.

EFECTRES: SENSACIONS DE FUMADA I ATACS DE GANA

La Purple Queen ofereix una fumada nocturna forta, ideal per als amants de les índiques. Amb el seu sabor Kush intens, i un subtil regust cítric, assaboriràs cada calada; sempre que puguis deixar de devorar-la amb la mirada el temps suficient per embolicar-te un porro. La Purple Queen regna amb mà de ferro. El primer que sentiràs és una sensació eufòrica alegre. I després, et sentiràs fumat. Però el viatge és relaxant. També apareixen efectes sedants. I tard o d'hora, et sentiràs apalancat i famolenc. Els fumadors amb finalitats terapèutiques apreciaran la Purple Queen pels seus efectes físics calmants i l'estimulació de l'apetit.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Octubre
Calmant, Eufòric

Comprar Purple Queen

PURPLE QUEEN AUTOMATIC: CABDELLS EXQUISITS, SENSE ESPERES

La Purple Queen produeix resultats sorprenents i gratificants. No obstant això, el món de la genètica fotoperiódica sol intimidar als principiants. A vegades, fins i tot els conreadors amb molta experiència prefereixen la velocitat i discreció que ofereixen els ceps autoflorents. El nostre equip de cria professional va creuar la Purple Queen amb la Critical Acte per a augmentar la velocitat i facilitar el cultiu a principiants. Com a resultat, va sorgir la Purple Queen Automatic.

Amb una genètica 80% índica, 15% sativa i 5% ruderalis, en la Purple Queen Automatic destaca l'encant índica. Curiosament, les plantes d'interior aconsegueixen una altura màxima lleugerament superior que la Purple Queen original (130cm), encara que amb la tècnica d'entrenament de baix estrès poden mantenir-se a una grandària més petita. Poden produir collites impressionants de fins a 400g/m², en tan sols 8-9 setmanes a partir de la germinació.

Les plantes d'exterior aconsegueixen una altura màxima de 140cm, però poden mantenir-se a 90cm mitjançant tècniques d'entrenament. Per a dissimular la seva olor i amagar una mica a aquestes belleses porpres, pots posar a la seva al voltant plantes associades, com la camamilla. A l'aire lliure, aquesta varietat pot produir collites de 100-150g per planta.

La Purple Queen Automatic produeix flors precioses i molt aromàtiques. Aquests cabdells compactes, de color porpra fosc, tenen una capa brillant de tricomas carregats amb un 16% de THC, a més de terpens terrosos i cítrics. Prepara't per a un subidón relaxant i reconfortant, que dissipa les preocupacions i porta la ment al moment present.

Purple Queen Auto

Purple Queen Auto
Purple Queen x Critical Auto
350 - 400 gr/m2
90-130 cm
6 - 7 Setmanes
THC: 16%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
90 - 140 cm
de 8 a 9 setmanes després de brotar
Calmant, Eufòric

Comprar Purple Queen Auto

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.