Purple Queen: cannabis violeta impresionant

ORÍGENS: LA CERCA DE LA REINA PÚRPURA

En algun lloc del Hindu Kush creix una misteriosa marihuana de muntanya. Durant segles, la regió ha acollit les varietats de cànnabis índica pures més exquisides. A dia d'avui, segueix sent l'origen del millor haixix. Els aventurers caçadors de varietats s'enfronten a conflictes armats, condicions dures i terrenys perillosos, mentre busquen marihuana silvestre, així com varietats premiades i millorades localment.

El color porpra sempre ha estat associat a la reialesa. L'antiga Xina probablement fos la primera a reconèixer les seves suposades propietats màgiques. 

La Purple Queen és un encreuament de forta dominancia índica, creat pels experts en hibridació de Royal Queen Seeds. Aquesta extraordinària varietat combina els fenotips més resinosos, i de color porpra més intens, mitjançant exemplars de l'Afghan Kush i la Pakistan Kush. Ara, qualsevol cultiu de cànnabis pot convertir-se en un palau morat i enganzifos pel cultivador casolà corrent i decent.

Video id: 470103913

CARACTERÍSTIQUES DE CULTIU: PLANTES VIOLETES I ENGANXIFOSA

Ja sigui en una cambra de cultiu, o en exterior en climes de temperats a càlids, la Purple Queen és un estel de flors.

Les plantes compactes i frondoses, amb espai internodal curt, produiran cues i cogollos pegajosos i durs com una pedra. Estem parlant d'una densitat tipus Júpiter. Després d'una fase de floració de tan sol 8 setmanes, estarà llesta per a la collita. En exterior, sol collir-se a mitjans de Setembre.

Quan les plantes passin de la fase vegetativa a la floració, a poc a poc aniran agafant tocs d'espígol. Es poden eliminar les fulles massa grans, perquè pugui penetrar més llum. Durant les etapes tardanes de la floració, les temperatures nocturnes més fredes fomentaran un fullatge i unes flors de color porpra intens i majestuós, que faran les delícies del conreador. Fidel al seu llinatge de pedigrí Kush, les seves flors porpres i gebrades emanen aromes penetrants a terra, a llimona-pi i a haixix.

Purple Queen Marihuana Royal Queen Seeds

EFECTRES: SENSACIONS DE FUMADA I ATACS DE GANA

La Purple Queen ofereix una fumada nocturna forta, ideal per als amants de les índiques. Amb el seu sabor Kush intens, i un subtil regust cítric, assaboriràs cada calada; sempre que puguis deixar de devorar-la amb la mirada el temps suficient per embolicar-te un porro. La Purple Queen regna amb mà de ferro. El primer que sentiràs és una sensació eufòrica alegre. I després, et sentiràs fumat. Però el viatge és relaxant. També apareixen efectes sedants. I tard o d'hora, et sentiràs apalancat i famolenc. Els fumadors amb finalitats terapèutiques apreciaran la Purple Queen pels seus efectes físics calmants i l'estimulació de l'apetit.

 

Purple Queen

La Purple Queen ofereix intensos colors, un penetrant aroma a combustible i pi i un fort efecte físic.

Comprar Purple Queen

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.