Pack Royal Guardians Anti-insectes

Els cultius associats per mantenir allunyats els insectes perjudicials tenen molt sentit. És una forma 100% orgànica de protegir la teva marihuana de les plagues. Cap pesticida garanteix un bon sabor i una petjada ecològica positiva. Aquestes llavors han estat seleccionades per l'equip de RQS pensant en el conreador de cànnabis.
€ 3.99 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (3)
 • Opinions (0)
 • Termes i condicions de transport

Royal Queen Seeds - Pack Royal Guardians anti-insectes: una barrera orgànica al voltant del teu cànnabis

El pack Royal Guardians anti-insectes de Royal Queen Seeds ofereix cultius associats coneguts per la seva capacitat per repel·lir insectes. Mantingues a ratlla les plagues invasores de forma natural cultivant plantes que han estat seleccionades per aportar interessants avantatges per a la teva marihuana. Aquesta selecció d'espècies repel·leix una sèrie de plagues d'insectes, com la temuda aranya vermella o els molests áfids.

Plantar aquesta combinació d'espècies beneficiarà al teu cànnabis de diverses formes. En primer lloc, aquestes plantes dissuadeixen a una sèrie d'insectes i àcars, vespes i áfidos que solen plagar els cultius de marihuana. En el sòl, mantenen a ratlla als nematodes i altres cucs mentre milloren la pròpia estructura del sòl. A més, moltes d'aquestes espècies emeten fragàncies agradables per a nosaltres, però que allunyen a plagues com a mosques i mosquits.

L'associació de cultius és un mètode segur per controlar plagues de forma natural. El pack Royal Guardians anti-insectes t'ajuda a produir puresa orgànica en el teu cultiu. L'únic element artificial que necessitaràs és un pulverizador per ruixar les teves plantes amb remeis casolans. L'associació de cultius t'ajudarà a aconseguir marihuana forta i vigorosa, lliure de plagues i de la millor qualitat. I a més estaràs cuidant del planeta.

Aquest pack inclou:

- Melisa
- Anet
- Girasol 
- Coriandre
- Espígol

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile
From Emmett | 2018-02-03 02:29:28

Do these plants go in the same container as the cannabis?

Royal Queen Seeds Team

They can go in the same container, however we would always put them in a different.

From Mira | 2018-01-30 18:42:18

Sind die Samen separat verpackt oder sind alle zusammen gemischt?

Royal Queen Seeds Team

Each seed comes on their own package.

From Peter | 2017-11-30 15:44:00

Muss ich irgendwas beachten bei dem einpflanzen dieser pflanze? oder kann ich sie einfach so draußen neben meinen babys einpflanzen? Sprich ohne keimung oder vorzucht

Royal Queen Seeds Team

These plants are normally very strong, you might have to water them from time to time but that should be all. Nevertheless, check each plant specs for further information

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: