Les plantes de cànnabis autoflorescents són l'opció ideal per als cultivadors que busquen obtenir rendiments ràpids en qualsevol tipus de cultiu. La nostra planta autoflorescent Quick One és una de les primeres soques que es van presentar, i una de les plantes de cànnabis de creixement més ràpid de tot el planeta. Derivada d'algunes de les millors genètiques canadenques, la Quick One prové d'una de les autoflorescents automàtiques més originals, la Lowryder. La nostra soca Quick One es va crear per primera vegada a partir d'una barreja de Williams Wonder, Cannabis Ruderalis i Northern Lights. Williams Wonder és una soca de la vella escola coneguda pels seus elevats rendiments i per uns buds excepcionals que fan les delícies dels experts. Al creuar-se amb la Northern Lights, els cultivadors poden gaudir d'una varietat de tipus Índica que proporciona una sensació corporal ideal per a relaxar-se.
Quick One Cannabis collita en tan sols 2 mesos!
Com que vam afegir característiques de la Cannabis Ruderalis a les nostres llavors Quick One, les plantes floreixen automàticament, independentment de la programació de llum de la planta. Normalment, el cànnabis necessitat com a mínim 12 hores de foscor per crear les hormones de floració, però la nostra Quick One florirà automàticament, sense cap canvi en el règim d'il•luminació. Això fa que la Quick One sigui una opció ideal per als productors a l’aire lliure que busquen collir buds de cànnabis en qualsevol moment de l'any. Les nostres llavors Quick One també són feminitzades; per tant, mai us haureu de preocupar per si planteu mascles que puguin escampar les seves llavors a la vostra plantació. A més, podeu estar segurs que totes i cada una de les llavors de la vostra planta podran madurar en uns buds d'excel•lent qualitat.

La Quick One també incorpora la rapidesa; els cultivadors poden collir el producte en tan sols vuit setmanes, malgrat que les plantes puguin necessitar fins a 10 setmanes per madurar en condicions no tan ideals. Les plantes Quick One són increïblement resistents i, pel que fa a les collites, també és una de les millors soques autoflorescents. En condicions òptimes, els rendiments poden ser de fins a 45 grams per planta. En l'etapa final, les plantes són increïblement compactes; això fa que siguin ideals per a cultivadors d'interior o d'exterior a qui els preocupa la seguretat i l'espai. Quick One normalment assoleix alçades de 40 a 60 cm just abans de la collita. Els buds de les plantes desprenen una aroma a base d'herbes amb un subtil toc cítric. El sabor suau és excel•lent i els buds proporcionen una sensació agradable coneguda per la seva capacitat de relaxar el cos i alliberar la ment.
Quick One Cannabis collita en tan sols 2 mesos!
Hem inclòs dues de les millors soques, la Williams Wonder i la Northern Lights per ajudar a augmentar el contingut total de THC i per produir buds que tenen la potència que busquen els fumadors. La planta és ideal pels fumadors diaris i, si es vaporitza, el sabor és simplement increïble. Si us interessa descobrir una soca de gran potència i de cultiu ràpid, aleshores, la Quick One és la planta que estàveu buscant.

Quick One Cannabis collita en tan sols 2 mesos!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.