The RQS Blog

.


By Max Sargent

PREPARATS: PRESENTACIÓ DE LA QUICK ONE

Si parpelleges t'ho perds! Val, potser no creix tan ràpid, però la Quick One no es va guanyar el seu nom precisament per ser lenta.

Les plantes de cànnabis autoflorescent i de creixement ràpid cada vegada són més populars, però la Quick One continua sent una de les favorites d'eficàcia comprovada i basada en una genètica llegendària. A l'ésser una planta robusta i de baix manteniment, no importa el nivell d'experiència que tinguis en cultiu perquè puguis experimentar la màgia de conrear una autoflorescent. Necessites una planta compacta que poder conrear pràcticament en qualsevol lloc? Veurem per què aquest podria ser el camí (ràpid) per a tu...

LLESTOS: GENÈTICA DE LA QUICK ONE

La Quick One és una planta de cànnabis autoflorescent amb dominancia índica (60% índica, 30% ruderalis, 10% sativa) procedent de la genètica Lowryder, coneguda com el cep autoflorescent comercial original. A l'hora de resumir la importància de la Lowryder en el món del cultiu de cànnabis, el que ens ve a la ment és la paraula "icona".

Si observem encara més de prop la seva base genètica, la Quick One combina Northern Light, William’s Wonder i ruderalis mexicana per a donar lloc a un cep autoflorescent fàcil per excel·lència.

La Quick One està basada en la influència índica innegable de la Northern Light i la William’s Wonder, i es tempera gràcies a la naturalesa autoflorescent de la genètica ruderalis mexicana, per la qual cosa està dissenyada per a aconseguir velocitat i comoditat, tant si la conrees en interior com en exterior.

Els criadors de Royal Queen Seeds es van esforçar molt a crear un exemplar estable que complís tots els seus objectius.

JA! A PLANTAR: CULTIU DE LA QUICK ONE

Com el seu nom indica, la Quick One ha nascut per a guanyar. Però com de ràpida? Perquè una vegada que les llavors hagin germinat, només et quedaran 8-9 setmanes d'espera perquè una copa madura de cabdells brillants aparegui davant els teus propis ulls. En comparació amb altres ceps, fins i tot unes altres acte, és un cicle de creixement molt ràpid.

Quan es va produir el primer llançament de la Quick One, va ser una de les autoflorescents més ràpides del mercat, i un cep que a més va donar uns resultats increïbles.

Per descomptat, com la Quick One és autoflorescent, passa sense problemes de la fase vegetativa a la fase de floració. Després de poques setmanes, quan acaba la seva fase vegetativa predefinida, el seu rellotge intern li diu que comenci a florir. D'aquesta manera, en conrear-la no hauràs de preocupar-te de canviar els cicles de llum per a passar a l'etapa de floració.

El cultiu de la Quick One en exterior té els seus avantatges, ja que la llum solar donarà lloc a cabdells més grans i collites potencialment més abundants. Afortunadament, com el cicle de vida de la Quick One és tan curt, hi ha menys riscos de plagues i patògens. A més, si conrees amb astúcia i planifiques els temps correctament, aconseguiràs diverses collites per temporada.

També pots conrear la Quick One en interior i obtenir bons resultats. En termes de cicle de llum, simplement pots deixar-la amb 18-20 hores de llum al dia durant totes les etapes.

Gràcies a la seva grandària petita i discreta, que aconsegueix una alçada d'uns 50-60cm en interior i 60-100cm en exterior, la Quick One no necessita molt espai per a florir a la seva màxima capacitat. És capaç de produir fins a 325g/m² en interior i 150g per planta sota un sol brillant.

Quick One

Quick One

Quick One Royal Queen Seeds

Genetic background Strong Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 6 weeks
THC strength THC: 13% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 100 - 150 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 8 - 9 weeks after germination
Effect Physical
 

Buy Quick One

 

SABOR, AROMA I EFECTES DE LA QUICK ONE

A mesura que els cabdells maduren durant la fase de floració, la Quick One adquireix una aroma fresca a base d'herbes amb tocs cítrics. Aquesta aroma s'intensifica lleugerament després d'un bon curat, la qual cosa et proporciona una experiència sensorial estimulant cada vegada que la consumeixes.

Això s'aprecia perfectament en la boca; la Quick One té un gust ric, agradable i delicat, que et condueix acuradament a un efecte corporal relaxant. Així i tot, no és una varietat apalancadora; amb un 13% de THC, té la justa potència perquè puguis fumar durant el dia, sense que et caiguis de son.

La Quick One provoca una relaxació holística a nivell mental i corporal, amb matisos eufòrics que es dirigeixen a alleujar l'estrès i la depressió, a més de facilitar un somni reparador.

RESUM DE LA QUICK ONE: UN PRODIGI DE LA VELOCITAT

En ser tan versàtil, de baix manteniment i ràpida a florir, a més de produir cabdells d'una potència agradable, hi ha poques coses que la Quick One no pugui fer. Sens dubte, és ideal si ets principiant i vols aconseguir una bona collita, o si vols diverses collites en una sola temporada, per la qual cosa la Quick One continua dominant l'escena de la autofloració per unes quantes bones raons.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.