The RQS Blog

.


By Luke Sholl


Hay muchas formas innovadoras de disfrutar de la marihuana, y los comestibles son una de nuestras favoritas. Hemos hecho un resumen de los errores más comunes que hay que evitar, para que puedas preparar comestibles potentes y deliciosos.

1. CUINAR AMB MARIHUANA CRUA

L'error més freqüent entre novençans? Usar marihuana crua.

La calor és necessària per a activar el THC i/o CBD del cànnabis a través d'un procés conegut com descarboxilación. Encara que sona complicat, en realitat és bastant senzill. Estén la marihuana triturada sobre una safata per al forn, i fica-la a uns 110-120 °C durant més o menys una hora. Assegura't de regirar el cabdell ALMENYS cada 15 minuts. Es tracta d'activar els compostos, no de cremar-los.


Quan facis cannabutter, recorda't de mantenir una temperatura baixa i constant durant un període de temps prolongat, alguna cosa que fan molt bé les olles de cocció lenta (per si tens una).

Recorda: HAS DE descarboxilar el cabdell abans d'afegir-lo al greix.

CUINAR AMB MARIHUANA CRUA

2. TRITURAR EL CÀNNABIS MASSA FI

Encara que alguns xefs del cànnabis recomanen triturar l'herba amb un robot de cuina o un molinet de cafè, hi ha moltes raons per a no fer-lo. Quan es polvoritza el cabdell, els comestibles adquireixen un sabor d'herba que pot ser una mica desagradable, i és possible que l'oli o mantega adoptin un to verd fosc. En el seu lloc, utilitza un grinder bastant tosc, ja que l'ideal és aconseguir una consistència com de sal gruixuda.

TRITURAR EL CÀNNABIS MASSA FI

3. GASTAR UN MUNT DE DINERS EN CABDELL PER A CUINAR

Una mica pot condir molt. Alguns principantes usen un munt de cabdell quan comencen a experimentar en la cuina. En general, no necessites molt per a aconseguir l'efecte que cerques. Dóna un cop d'ull a aquesta recepta de cannabutter per a fer-te una idea de la quantitat que hauries d'utilitzar.

A diferència de quan es fuma, no sols cal usar el millor cabdell. També es poden extreure cannabinoides de les tiges, les fulles, les retallades i les engrunes. Amb engrunes ens referim a les restes que queden en el fons de la borsa i que a vegades consisteixen en una mescla de diferents tipus de cànnabis. Les cuines comercials, sobretot als Estats Units, sovint combinen diversos cabdells diferents, així que si pots, considera aquesta opció. I deixa el millor per a quan fumis.

GASTAR UN MUNT DE DINERS EN CABDELL PER A CUINAR

4. OBLIDAR-TE D'AFEGIR AIGUA A l'OLI O MANTEGA

Encara que alguns puristes no estan d'acord, afegir aigua al infusionar el greix és un truc molt interessant. D'aquesta manera, l'oli o mantega no es cremaran, i els cannabinoides no acabaran degradant-se. No cal afegir una quantitat exacta d'aigua, però tracta d'usar almenys la mateixa que d'oli o mantega. L'aigua s'evaporarà. També veuràs la diferència en el producte final, que no serà tan verd.

OBLIDAR-TE D'AFEGIR AIGUA A l'OLI O MANTEGA

5. ESPRÉMER FINS A l'ÚLTIMA GOTA DE LA MESCLA

Després de infusionar la cannabutter, hauràs de colar-la a poc a poc i amb cura. El millor és usar una estopilla, que només deixa passar l'oli. Vés amb compte de no esprémer-la massa fort, o acabaràs amb un excés de material vegetal en la mescla. Fes-ho amb delicadesa i col·loca el filtre sobre un bol perquè la gravetat faci tot el treball.

ESPRÉMER FINS A l'ÚLTIMA GOTA DE LA MESCLA

6. NO COMPROVAR LA POTÈNCIA DE LA MESCLA ABANS DE CUINAR

Cuinar a casa amb cànnabis no té per què ser una ruleta russa. És important provar l'octanatge, especialment si es tracta d'una recepta nova. Comprova la potència de la mescla abans de cuinar amb ella.

Pren-te una cucharadita del greix enriquit com a dosi personal. Espera una hora i analitza l'efecte. Això t'ajudarà a conèixer la potència de tot el lot.

Una altra alternativa és usar la mescla primer com a amaniment. Es tracta d'una forma senzilla de controlar la dosi i mesurar els efectes quan es pren amb aliments, i per a saber quant triga a fer efecte.

NO COMPROVAR LA POTÈNCIA DE LA MESCLA ABANS DE CUINAR

7. NO REMOURE O DISTRIBUIR BÉ

Quan s'afegeix oli o mantega amb cànnabis a una recepta, cal assegurar-se de distribuir-los bé. En cas contrari, pot ser que algú no senti res i altres acabin pels núvols. Remou bé la mescla. I després, torna a remoure-la.

NO REMOURE O DISTRIBUIR BÉ

8. NO SABER COM INCORPORAR ELS CONCENTRATS

Cuinar amb concentrats ja preparats també és un art que requereix de pràctica per a fer-ho bé.


Cuinar amb kief és fàcil i divertit. La seva textura fina fa que es dissolgui de forma gairebé instantània en líquids i grasses, i a vegades fins i tot a temperatura ambient. L'haixix, tanmateix, requereix d'una mica més de preparació, encara que això també depèn de la seva consistència. L'haixix sec es pot triturar amb un robot de cuina. Les variants enganxoses han d'escalfar-se fins que es fonguin.


Tingues en compte que els concentrats de cànnabis són més forts que el cabdell, per la qual cosa necessitaràs menys quantitat per a aconseguir la mateixa potència. 

NO SABER COM INCORPORAR ELS CONCENTRATS

9. DESCONÈIXER LA GRANDÀRIA DE LA RACIÓ

Per a conèixer la potència dels teus comestibles, és essencial calcular les dosis. En general, la majoria dels cabdells contenen entre un 15 i un 20% de THC, però, què significa això a l'hora de cuinar?

Si visquéssim en un món en el qual el 100% del THC de la planta es transfereix als comestibles, una varietat amb un 20% de THC es podria desglossar de la següent manera:

1 gram de cabdell = 1.000mg pes sec = 200mg de THC

Per tant, si anessis a preparar un comestible amb una potència nivell principiant (generalment, entre 5 i 10mg per comestible), amb 1 gram d'herba faries 20 comestibles. Però no vivim en un món perfecte, i en realitat només es transfereix al voltant del 50%. Així que, per a fer 20 comestibles amb una herba amb 20% de THC, necessitaràs 2 grams de cabdell.

DESCONÈIXER LA GRANDÀRIA DE LA RACIÓ

10. NO TRIAR LA VARIETAT ADEQUADA

Igual que quan es fumen, les diferents varietats indueixen efectes diferents. Si bé això té alguna cosa a veure amb la genètica de la planta (índica vs sativa), uns certs perfils cannabinoides i terpenoides exerceixen una influència major.

Els terpens són els responsables dels sabors i aromes d'una planta. A mesura que aprenem més sobre el cànnabis, anem descobrint que els terpens també exerceixen un paper fonamental en els efectes de la marihuana.

L'efecte seguici és un fenomen de sinergia química que es produeix entre els diferents compostos del cànnabis quan s'ingereixen junts. Això és aplicable al THC, el CBD, els terpens i altres nombrosos compostos de la planta.

NO TRIAR LA VARIETAT ADEQUADA

Depenent de l'efecte que busquis, una de les quatre següents varietats és un punt de partida excel·lent per a començar a fer comestibles:

  • Rica en THC per a obtenir un efecte fort: Royal Gorilla

Un híbrid índica/sativa al 50%, la Royal Gorilla ofereix un perfil terpenoide dominat pel pineno, la qual cosa es tradueix en un subidón cerebral al costat d'un relaxant colocón físic que calma tot el cos. Amb un nivell de THC per sobre del 25%, no hauries de subestimar aquesta varietat. Dosa-la amb precaució.

Royal Gorilla

• Rica en terpens aromàtics: Lemon Shining Silver Haze

Amb una concentració alta de limoneno, la Lemon Shining Silver Haze, de sabor dolç i cítric, et proporcionarà un colocón i un subidón. El limoneno és conegut per la seva aroma cítrica, i alguns isòmers fan olor de taronja i altres a llimona. En qualsevol cas, la Lemon Shining Silver Haze et vigoritzarà i farà que vulguis més.

Lemon Shining Silver Haze

• Bona proporció de THC respecte a CBD per a obtenir un efecte relaxant i lúcid: Medical Mass

Si busques una varietat d'efecte calmant però suau, prova la Medical Mass. Aquesta herba de sabor dolç i especiado deixa la ment lúcida però tranquil·la. Amb un 10% de THC i un altre 10% de CBD, és una excel·lent candidata per a fer comestibles de potència mitjana.

Medical Mass

• Rica en CBD per a obtenir un efecte calmant: Solomatic CBD

Si només t'interessa el CBD i no vols col·locar-te, la Solomatic CBD és una alternativa estupenda a la Lemon Shining Silver Haze. Té un perfil terpenoide semblant, però sense el subidón del THC. De fet, conté fins a un 21% de CBD.

SOLOMATIC CBD

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.