• Royal Guardians Nutrient Pack
 • Cerastium Royal Guardians
 • Alfals Royal Guardians
 • Red Clover Royal Guardians
 • Trèvol Blanc Royal Guardians
 • Chamomile Royal Guardians

Royal Guardians Nutrient Pack

L'enfocament orgànic en el cultiu de cànnabis incentiva la vitalitat natural de la planta. Molts fertilitzants procedeixen de la indústria petroquímica i la seva producció perjudica el medi ambient. L'associació de cultius amb el pack nutricional Royal Guardians aporta nutrients i vitamines mentre millora l'estructura del sòl, sense causar efectes perjudicials per al medi ambient.
(10) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 3.77

€ 3.77 (-0%)

en lloc de € 4.68

Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (7)

Royal Queen Seeds - Pack Nutricional Royal Guardians: aportació constant de nutrients, vitamines i minerals orgànics de gran qualitat.

El pack nutricional Royal Guardians és una selecció de cultius associats que milloren la qualitat del sòl amb vitamines i nutrients. Aquesta alternativa natural per al cultiu de cànnabis també incrementa la biodisponibilitat de nutrients en el sòl, incentivant el desenvolupament d'una plantació en general. Els nutrients essencials i la seva disponibilitat són una de les quatre necessitats bàsiques perquè les teves plantes creixin amb vigor i bona salut. Els altres, òbviament, són el sol, l'aire i l'aigua. Si algun d'aquests factors falla, tot falla.

Sembrar aquestes llavors al costat del teu cultiu de cànnabis garantirà una absorció constant de nutrients fonamentals durant tot el cicle de vida de la teva marihuana. Algunes espècies fixen el nitrogen per oferir un alliberament gradual més endavant, i acumulen magnesi, ferro i fòsfor. Unes altres generen vitamines i minerals essencials, sigui de forma bioactiva o mitjançant mantell sec o compost. Una aportació de nutrients, vitamines i minerals lleuger però constant que garanteix un desenvolupament vigorós i una gran producció de resina en les teves plantes de cànnabis.

Amb el pack nutricional Royal Guardians de RQS demostraràs la teva conscienciació mediambiental i la teva credibilitat orgànica durant el teu cultiu de cànnabis. No necessitaràs abonaments artificials o fertilitzants d'alliberament lent, ni suplements de vitamines o minerals. Aquesta selecció de cultius associats cobrirà totes les necessitats nutricionals del teu cànnabis. Des que són plàntules fins que es converteixen en arbres carregats de flors, aquest és l'enfocament natural per al cultiu de marihuana.


  De B. V. on 14/Dec/2021 :

  Títol : mooi effect
  Comentaris : Zaden komen gemakkelijk uit, zien er goed uit

  De L. H. on 25/Jan/2021 :

  Títol : goeie combi
  Comentaris : veel zaden met echt te gekke plantjes

  De M. P. on 19/Aug/2020 :

  Títol : Bellissimi
  Comentaris : Semi arrivati nei giusti tempi e bellissimi

  De G. G. on 14/May/2020 :

  Títol : Pousse tranquillement
  Comentaris : J ai semé qq graines dans des pots et ça pousse tranquillement ensuite je prendrai chaque pousse et je mettrai dans un pot plus grand au pied et à côté de mes plants mais c est long qd même !

  De G. L. on 22/Jul/2019 :

  Títol : Facile a faire pousser
  Comentaris : Tout pousse assez facilement, c'est intéressant de pousser un peu le compagnonnage végétal. Cependant je n'ai pas vu de grande différence, mais bon ca ne peux faire que du bien au sol et faire une barriere à certain insectes avant d'acceder a la plante cultivée.

  De R. K. on 28/May/2019 :

  Títol : Garten ans sollten hier zuschlagen
  Comentaris : Habe ich schon früher mit ausgesät und ist sehr empfehlenswert!

  De L. O. on 02/Jan/2019 :

  Títol : Don’t know yet
  Comentaris : I have planted them so we will see but I do like the mix


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
Clients que van comprar aquest producte també compraren:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.