Royal Guardians Nutrient Pack

L'enfocament orgànic en el cultiu de cànnabis incentiva la vitalitat natural de la planta. Molts fertilitzants procedeixen de la indústria petroquímica i la seva producció perjudica el medi ambient. L'associació de cultius amb el pack nutricional Royal Guardians aporta nutrients i vitamines mentre millora l'estructura del sòl, sense causar efectes perjudicials per al medi ambient.
€ 3.99 amb IVA In stock

en lloc de € 4.95

Add to Saved Items

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (0)

Royal Queen Seeds - Pack Nutricional Royal Guardians: aportació constant de nutrients, vitamines i minerals orgànics de gran qualitat.

El pack nutricional Royal Guardians és una selecció de cultius associats que milloren la qualitat del sòl amb vitamines i nutrients. Aquesta alternativa natural per al cultiu de cànnabis també incrementa la biodisponibilidad de nutrients en el sòl, incentivant el desenvolupament d'una plantació en general. Els nutrients essencials i la seva disponibilitat són una de les quatre necessitats bàsiques perquè les teves plantes creixin amb vigor i bona salut. Els altres, òbviament, són el sol, l'aire i l'aigua. Si algun d'aquests factors falla, tot falla.

Sembrar aquestes llavors al costat del teu cultiu de cànnabis garantirà una absorció constant de nutrients fonamentals durant tot el cicle de vida de la teva marihuana. Algunes espècies fixen el nitrogen per oferir un alliberament gradual més endavant, i acumulen magnesi, ferro i fòsfor. Unes altres generen vitamines i minerals essencials, ja sigui de forma bioactiva o mitjançant mantillo sec o compost. Una aportació de nutrients, vitamines i minerals lleuger però constant que garanteix un desenvolupament vigorós i una gran producció de resina en les teves plantes de cànnabis.

Amb el pack nutricional Royal Guardians de RQS demostraràs la teva conscienciació mediambiental i la teva credibilitat orgànica durant el teu cultiu de cànnabis. No necessitaràs abonaments artificials o fertilitzants d'alliberament lent, ni suplements de vitamines o minerals. Aquesta selecció de cultius associats cobrirà totes les necessitats nutricionals del teu cànnabis. Des que són plántulas fins que es converteixen en arbres carregats de flors, aquest és l'enfocament natural per al cultiu de marihuana.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: