La ciutat clàssica d'Àmsterdam compta amb abundants coffeeshops en gairebé cada racó, llocs de reunió i caus per als turistes i nadius que passegen pels carrers. Pot ser molt difícil escollir quins volem visitar; per això, a continuació, us presentem 10 de les principals opcions que els d’aquí adoren i els visitants elogien quan tornen a casa.

1. Old Amsterdam Coffeeshop
- Aquest coffeeshop és una atracció força turística; per tant, podreu gaudir mirant com els turistes tasten aquí el seu primer cànnabis legal. Pot ser que estigui una mica massificat i sense gaire intimitat, però el servei amable i les excel•lents seleccions fan que sigui una gran experiència. L'ambient és agradable i relaxant, i els treballadors són servicials fins i tot quan estan enfeinats. No us oblideu de prendre algun cafè o refresc mentre us relaxeu a les cadires fumant un porro.

2. Green House Coffeeshop
Busqueu un petit coffeeshop que encara tingui herbes de qualitat? Aquest és un lloc excel•lent, tant per passar l'estona amb alguns amics com per conèixer gent nova. Gaudiu dels matisos d'aquesta sensació enigmàtica i introspectiva, i emocioneu-vos amb l'impressionant mantra del menú: "Green House/ Guanyadora de 38 High Times Cannabis Cup". I amb raó, amb els seus excel•lents cabdells, com Traincrash, Trainwreck, Flowerbomb Kush  Jack Herer! No trobareu treballadors o clients més entusiastes i, realment, és un excel•lent lloc de reunió per al viatger i per la gent d'Àmsterdam.

3. Abraxas
El nom d'aquest coffeeshop està relacionat amb els set planetes clàssics de l'Edat Mitjana però, certament, és un lloc per passar l'estona, fins i tot enmig de tota la decoració oriental i mística. Amb treballs de fusta tallada i boniques rajoles a les parets, aquest coffeeshop clar i meticulós ha rebut l'especial atenció dels seus propietaris. Un ambient net i acollidor convida els clients a seure i a provar les seves excel•lents varietats de Mako Haze, Amnesia Haze o Amnesia Lemon. Les excel•lents propostes de haixix, com Ketama i Moroccan, són una barreja de clàssics i favorits.

4. Dampkring
Aquest espaiós coffeeshop amb llum d'espelmes, i ambientat en la cultura del sud-oest i espanyola, és el lloc ideal per venir a relaxar-se. Va obrir les seves portes el 1993 i ofereix una àmplia selecció de sabors i assortits. Si hi entreu, descobrireu gent asseguda al voltant de gerres de cervesa i un ambient relaxat del qual podreu gaudir-ne fins la 1 de la matinada.  Alguns dels sabors dels cabdells inclouen Mexican Haze, Kali Mist i G13 Amnesia. Dampkring fins i tot també ha produït guanyadors de la Cannabis Cup. No us oblideu de tastar el seu haixix, com el Simpson Kush i el Dutch Moonshine.

Coffeeshop Dampkring Amsterdam
5. Amnesia
Els preus d'aquest coffeeshop es deuen a l'excel•lent qualitat i als resultats del cànnabis guanyador de la Cannabis Cup que es ven aquí. Volar més amunt que un estel no serà gaire difícil si demaneu una mica de la seva deliciosa Malana Cream! Estirats en un dels seus sofàs, o asseguts en un dels còmodes tamborets, us podreu relaxar i deixar que les preocupacions desapareguin amb aquestes agradables pipades. El nom del coffeeshop és ideal, però no us podeu oblidar dels bons moments viscut aquí perquè sapigueu tornar-hi la propera vegada que necessiteu uns bons cabdells.

6. Baba
- El disseny d'aquest local està inspirat en el món oriental. Entreu i gaudiu de la bellesa de les diferents estàtues que hi ha, deïtats de pedra creades de manera realista, amb túniques místiques y molts braços. A part de la decoració, l'ambient és de cordialitat i ideal per a socialitzar-se. Un lloc popular per a festes, hi podeu entrar i gaudir d'algunes de les delícies dels clients, com la White Widow, l’Aghani Border, la L.A. Confidential i la Thai. Tan sols unes quantes pipades i us sentireu millor que mai!

7. Smoke Palace
Un ambient molt acollidor i tranquil fa que aquest lloc sigui molt agradable per relaxar-se amb un saborós porret. Conegut abans amb el nom de "Coffeeshop New York" aquest local, a prop d'Oosterpark, al districte est d'Àmsterdam, té uns interiors i exteriors acabats de renovar on podreu gaudir d'una cadira a la fresca de la terrassa o d'un còmode seient a l'interior. En un coffeeshop amb preus raonables, un ambient agradable i uns treballadors atents, no podeu deixar escapar una mica del vostre temps aquí!

8. Barney's
Una de les coffeehouses més animades d'Àmsterdam, aquest local s'omple de bon ambient, entusiasme i calma emmascarada. Des de les taules amb pantalles LCD per llegir útils descripcions sobre cànnabis, fins a vaporitzadors a cada taula, passant per un personal experimentat que aconsegueix tot allò que necessiteu, sigui cànnabis, cafès o begudes, aquest concorregut coffeeshop és ideal per aquells a qui els agrada estar entre la multitud. L'espectacular menú inclou guanyadores de la Cannabis Cup com per exemple Dr. Grinspoon, Pineapple Chunk, Utopia Kush i el seu haixix Triple Zero o Nepali Temple Ball. No us perdeu aquest animat local!

Inside a Coffeeshop in Amsterdam
9. Kadinsky
Aquest coffeeshop proper a Rosmarijnsteeg és una atracció local, sobretot pel seu amable personal, el toc social i, evidentment, el fantàstic menú amb descripcions de les sensacions que provoca cada porro. Tant si us decanteu per una soca sativa com per una indica, hi ha moltes opcions diferents que us poden ajudar a frenar les vostres ànsies de cànnabis, com per exemple, Blueberry Cheese, Master Kush o Dr. Grindspoon. Proveu el seu haixix Silver Haze Ice amb una mica de tabac barrejat i tocareu el cel quan marxeu.

10. Siberie
Aquest local de reunió obert fa 28 anys està situat a l'encantador Brouwersgracht d'Àmsterdam. Prou gran per encabir de 25 a 30 persones i amb un ambient distès, la música reggae i el hip-hop us faran moure el cos des de les vostres cadires. Podeu seure en una taula plena d'estranys per gaudir d'una nova companyia i provar els diferents sabors. Un coffeeshop petit i agradable com aquest va acompanyat d'uns porros amb gustos sorprenents; una sola pipada omple la sala d'un deliciós aroma que atrau a tothom!  Tant si us agrada el dolç com l'amarg, passareu una molt bona estona al Siberie.

 

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.