Candy Kush Express (Fast Flowering)

La Versió Ràpida de la Candy Kush Express és exclusiva fins i tot entre les híbrides Indica/Sativa: amb un 40% de Sativa i un 60% d'Indica, aquesta soca Kush és allò que més s'assembla a una autèntica híbrida barrejada que trobem al mercat, una barreja única dels efectes de l'Indica i de la Sativa.
 4.5/5 (67) Write a review
€ 23.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

Actualment, a mesura que els consumidors tenim més coneixements sobre una soca en particular, la diferència se centra cada vegada més entre les soques Sativa i Indica. Malgrat que hi ha consumidors que prefereixen més un tipus de soca que una altra, el mercat també ofereix varietats híbrides amb Indica i Sativa.

 

Normalment, fins i tot les soques que combinen un patrimoni genètic Sativa i Indica, tendeixen a decantar-se cap a un cantó o cap a l'altre tant pel que fa a l'origen genètic com a l'efecte.

La soca Sweet Special forma part del patrimoni genètic directe de la Candy Kush. Entre d'altres aspectes, aquesta soca és coneguda pel seu gust dolç i per unes plantes abundants i duradores. Aquestes característiques es tradueixen a la Candy Kush, ja que les plantes són físicament resistents tant pel cultiu interior com exterior, i el gust dolç sempre és agradable al paladar. La llegendària Royal Kush és l'altra genètica original de la Candy Kush. La Royal Kush és una soca famosa amb un percentatge d'Indica molt marcat, descendent de la inefable i potent Kush afganesa. Tant la Royal Kush com l'afganesa són varietats molt preuades entre els que pateixen insomni pels seus efectes sedants; els consumidors recreatius i/o més esporàdics noten l'efecte "sofà" profund que presenten aquestes soques.

Atès que aquesta varietat té una mica més d'Indica en el seu patrimoni genètic, deixa una sensació de benestar físic molt potent. Tanmateix, l'element Sativa d'aquesta soca es demostra en una eufòria desorbitada y excitant. Els trets Sativa de la Candy Kush ajuden a equilibrar els efectes, donant a la sensació relaxant una inusual però agradable qualitat energètica. Aquesta varietat cada vegada guanya més adeptes per la seva barreja exclusiva de sensació eufòrica i d'efectes profundament relaxants. Els usos medicinals més eficaços d'aquesta soca són l'alleujament de l'estrès i del dolor. El baix contingut en CBD ajuda a regular l'efecte sedant, la qual cosa vol dir que aquesta soca té la capacitat de relaxar sense deixar al consumidor completament adormit.

Cal destacar que malgrat el baix nivell de CBD, el contingut de THC d'aquesta soca s'enfila fins a un 18%, la qual cosa la converteix en una de les varietats més potents del mercat. En el cultiu exterior, aquestes plantes tenen un rendiment mínim de 450 grams de planta seca o de fins a 500 grams per planta, i entre 475 y 525 grams secs si es cultiva a l'interior. Com que és una Versió Ràpida, la floració només necessita set setmanes. Si es cultiva a l'exterior, el millor moment per a programar la collita és a principis de setembre. En ple creixement, les plantes poden assolir una alçada de fins a 100 cm en interiors i 170 cm en exteriors.

Igual que totes les Versions Ràpides, aquestes plantes Candy Kush tenen un procés de creixement fàcil. Fins i tot els cultivadors novells descobriran que és sorprenentment fàcil obtenir cabdells densos i d'excel•lent qualitat mitjançant un procés de cultiu molt senzill. La Versió Ràpida de la Candy Kush Express és ideal per als productors a qui els interessa una soca excepcionalment equilibrada, fàcil i ràpida de cultivar tant en interiors com en exteriors.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 475 - 525 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 100 - 170 cm
 • Floració: 7 Setmanes
 • Mes de la collita: A principis de setembre
 • Genètica: Sweet Special x Royal Kush
 • Tipus: Sa 40% In 60% Ru 0%
 • Efecte: Benestar físic
 • Clima: Mild
   

  By D. T. on 21/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Candy Kush Express
  Comment : Alle Samen sind gekeimt ,Pflanzen wachsen und gedeihen !! Sehr zu empfehlen ,schneller Versand , Top Kunden Support ,wo selbst auf wünsche eingegangen wird . Danke

  By M. S. on 18/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Sehr gute Pflanze
  Comment : Das Keimen dauerte grade mal 1-2 Tage und sie kam nach einer Nacht aus der Erde raus. Sie sieht sehr gut aus und ist relativ pflege leicht. Freue mich schon auf den Geschmack ;)

  By S. W. on 07/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Looking healthy
  Comment : Can't wait for this to be in flowering stage! The delivery was fast

  By J. N. on 12/Jun/2017 :
  (4)

  Title : Reçues!!
  Comment : Reçues en moins d'une semaine. Super rapide. Par contre, les graines sont vraiment très petites.. mais cela ne veut peut être rien dire..

  By V. I. on 08/May/2017 :
  (5)

  Title : Compliments
  Comment : i've tried this wonderful seeds, all was good. 100% germination

  By P. V. on 10/Apr/2017 :
  (5)

  Title : great :D
  Comment : Great strain, great taste & easy to grow! great results with a little set up great job RQS

  By L. E. on 29/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Facile
  Comment : Facile à faire grandir

  By S. R. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : brilliant
  Comment : good delivery and love the way the seeds come cant wait to blaze

  By A. C. on 06/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Partita male ma finita bene
  Comment : Pianta che aveva sofferto all' inizio del ciclo n'è venuta fuori in 8 settimane una monocima di 50cm con resa di 30gr secchi sapore ed effetti da capogiro Consigliatissima

  By S. B. on 26/Jan/2017 :
  (4)

  Title : bonne génétique
  Comment : Bonne génétique qui semble résistante et pousse rapidement, je recommande

  By A. E. on 19/Jan/2017 :
  (3)

  Title : déçu..
  Comment : Je n'ai pas trouvé le goût exceptionnelle comparé à une blue mystic ou une white widow et le temps de floraison n'a pas été plus rapide sous leds

  By R. C. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By J. V. on 02/Jan/2017 :
  (5)

  Title : goeie buitenwiet
  Comment : zeer tevreden over deze soort bloeit lekker snel af

  By M. D. :
  (2)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By B. S. on 21/Jul/2016 :
  (5)

  Title : 100%
  Comment : Pour le moment pas de soucis 1/1 graine germé en 24/48h. A voir pour la suite !!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.