Trustpilot

Royal Cheese (Fast Flowering)

 4.5/5 (91) Write a review
€ 20.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping
La varietat Cheese és una planta de cànnabis llegendària, amb els seus orígens al Regne Unit. Aquesta soca de marihuana és hereva d’una Skunk#1 original que un grup de cultivadors de cànnabis de Londres van tornar a descobrir i van millorar.  Finalment, va néixer una Skunk tan pudent que no podia merèixer cap altre nom que no fos Cheese.

La varietat Cheese és una planta de cànnabis llegendària, amb els seus orígens al Regne Unit. Aquesta soca de marihuana és hereva d’una Skunk#1 original que un grup de cultivadors de cànnabis de Londres van tornar a descobrir i van millorar.  Finalment, va néixer una Skunk tan pudent que no podia merèixer cap altre nom que no fos Cheese.

Des de llavors, la genètica de la Cheese s’ha escampat per tot el món, ha guanyar una Cannabis Cup i gairebé ha assolit l’estat de varietat llegendària davant dels ulls dels fumadors. La vam aconseguir, la vam feminitzar i, ara, estem encantats de presentar les llavors feminitzades Royal Cheese.

La Cheese feminitzada creix fins a una alçària de 1 metres en interiors, però pot superar els 2 metres en exteriors, al sol.  A aquesta varietat de marihuana li encanta beure i, com a resultat, creixerà gran i forta. El principal problema del cultiu de la Royal Cheese feminitzada es l’olor. Aquesta planta de cànnabis fa tanta pudor que gairebé és imprescindible un filtre de carboni per a interiors, ja que qualsevol que estigui en un radi immediat en sentirà l’olor des de l’exterior.

Si es cultiva en interiors, la Royal Cheese produeix una mitjana de 60 grams per planta, o entre 450 i 500 grams per metre quadrat sota una llum de 600 vats. En exteriors, aquesta planta destaca per la seva alçària i, en climes adequats (Espanya, Itàlia i Califòrnia) pot arribar a oferir un rendiment superior als 600 grams. Al nord d’Europa, també es pot cultivar a l’exterior; tot i així, produirà buds de qualitat inferior als de les plantes cultivades en interiors.

La nostra Royal Cheese feminitzada es pot collir al cap de 6-8 setmanes de floració per tal d’aconseguir un sabor més fort. Si esperes 2 setmanes més, un total de 10 setmanes, obtindràs un sabor menys intens però el viatge serà excel•lent amb cada una de les calades o pipades que facis. Cada cultivador gaudeix de manera diferent de cada un dels efectes, així que tu decideixes quan és el moment més adequat. Tanmateix, com a norma general, la Cheese es pot collir a les 6-8 setmanes.

La fumada de Cheese és simplement fantàstica. L’aroma pungent i fort que acompanya al sabor és perfecte. Però allò que converteix aquesta soca de marihuana en una varietat súper agradable és el viatge de campionat que aconsegueixes amb cada una de les calades o pipades. Aquesta combinació d’olor pudenta i de viatge de campionat garanteix que la Cheese estigui amb nosaltres durant molt de temps més.

Ara, amb un temps de floració més ràpid que abans!

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 450-550gr m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 130 - 200 cm
 • Floració: 6 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Principis d‘ octubre
 • Genètica: Old School Skunk x Afghani
 • Tipus: Sa 40% In 60% Ru 0%
 • Efecte: Relaxant + euphoria
 • Clima: Mild
   

  By L. E. on 29/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Smelly
  Comment : Très forte odeur. Attention aux voisins...

  By I. M. on 20/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Very good
  Comment : Nice bud, worth every penny

  By D. B. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By A. P. on 14/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Fond Memories
  Comment : I have used this strain many times in the past, and it is truly an established classic. The taste and effect is unique, and it has always met and exceeded my expectations. Give it a shot, you will not be disappointed!

  By D. G. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By N. S. on 26/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Royal cheese fast version
  Comment : One of the best strain of royal queen seed. Pe

  By F. B. on 23/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Royal cheese
  Comment : Fast and safe delivrery!!! 20 seeds planted = 20 plants started!!!! So far, so good...

  By R. C. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By L. S. on 09/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Perfect by all accounts
  Comment : very impressive overall good

  By O. M. on 23/Dec/2016 :
  (5)

  Title : The Queen Winner
  Comment : Fastest to be cut in my box , smelling really well and budding extra .Love this seeds

  By C. D. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Magnifique
  Comment : de très très belles plantes une beuh excellente je recommandes vivement phénotype stables plantes régulière même taille un gout génial rendement très bon

  By A. L. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Royale cheese
  Comment : Excellent je la recommande.

  By R. V. on 31/Oct/2016 :
  (4)

  Title : wait for it...
  Comment : ready to harvest after 6 wk flowering (60%-80% brown hairs), 7 wk flowering (75%-90% brown hairs)gives you more weight!!! 8 wk flowering (90%-99% brown hairs)gives you even more weight but watch it cause they start loosing thc cristals! I would sugest 50-52 days flowering. GREAT taste! good yield.

  By R. G. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By D. B. on 29/Sep/2016 :
  (5)

  Title : mr
  Comment : very good services waiting to see results


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.