Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Royal Moby

Royal Moby
Des dels primers temps de les Skunks, principalment hem utilitzat híbrids de Sativa i Indica per a produir nous tipus de llavors de cànnabis.  Malgrat que sigui una barreja d’ambdues, normalment, un tret sobresurt més que l’altre i es coneix com a “Tret dominant”.

Més detalls

 (50 Reviews)

€ 25.00 amb IVA

Afegir a la cistella

Des dels primers temps de les Skunks, principalment hem utilitzat híbrids de Sativa i Indica per a produir nous tipus de llavors de cànnabis.  Malgrat que sigui una barreja d’ambdues, normalment, un tret sobresurt més que l’altre i es coneix com a “Tret dominant”. Durant la barreja de genètiques, alguns cultivadors espanyols van aconseguir un híbrid Sativa/Indica que floria amb tots els efectes psicoactius d’una Sativa pura.  La fumada d’aquesta varietat de cànnabis era tan gran, tan colossal, que finalment es va guanyar el títol de Moby Dick.

La nostra Royal Moby és una versió holandesa d’aquesta clàssica espanyola, que et presentem en una llavor feminitzada. Al ser una planta principalment Sativa, creixerà gran i resistent durant tot el període de floració. A l’interior, pot assolir els 1.4 metres i, a l’exterior, al sol, pot superar els 3 metres d’alçària. Creix exactament igual que una Sativa, amb branques llargues i flexibles, i amb molts buds a tota la planta.

La mida de la Royal Moby durant el creixement es compensa amb el rendiment que s’obté. Els productors d’interior poden preveure uns 75 grams per planta, o 600 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. Els cultius d’exterior necessiten molt sol, com el del Mediterrani, tot i que poden créixer en entorns tropicals extremadament calorosos. En condicions així, aquestes plantes de 3 metres d’alçària, poden produir fins a 1.000 grams per planta. En ambdós casos, interior i exterior, a la Royal Moby li encanta créixer molt i necessitarà que l’ajudis amb bons fertilitzants.

L’únic tret Indica que s’observa en aquesta híbrida és el curt període de floració, entre 9 i 10 setmanes.  Per als productors comercials que es poden permetre més temps i espai, la Royal Moby és l’opció perfecte si es volen sacrificar per aconseguir una fumada més bona.

El viatge que et proporciona la fumada va més enllà de l’autèntica experiència psicodèlica i astronòmica.  La Royal Moby es troba entre les plantes de cànnabis amb major nivell de TCH que venem, i ho notaràs amb cada calada que facis.

 • THC 21%+-
 • CBD Low
 • Yield Indoor 550-600gr m2
 • Yield Outdoor 650-700 grams per plant dried
 • Height Indoor 80 - 140 cm
 • Height Outdoor 200 - 300 cm
 • Període de floració de 9 a 10 setmanes
 • Mes de la collita Finals d‘octubre
 • Genètica Haze x White Widow
 • Tipus Sativa: 65% Indica: 35%
 • Efecte Relaxant + euphoria
   


  By Danilo B. on 13/Jun/2016 :

  Title : Super
  Comment : Prodotto ottimo, consigliatissimo

  By kimberlay L. on 30/May/2016 :

  Title : Plante exeptionnel
  Comment : Cette plante et un bon produit . On la fait germée en l'espace deux 3 4 jour on voyer bien la tige elle sort très vite . Le résultat et top , on attend plus que la récolte.

  By mehdi A. on 05/May/2016 :

  Title : XXL
  Comment : tres bonne variété

  By Gianluca R. on 03/May/2016 :

  Title : Giant Plant
  Comment : Moby dick, the monster of Marijuana plants, Excellent smell and very strong sativa effects

  By Thibault G. on 22/Feb/2016 :

  Title : Moby dick
  Comment : Excellente variété ! Je recommande !

  By yousra F. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By timo T. on 23/Dec/2015 :

  Title : Boom
  Comment : Für outdoor geeignet extremst schimmel resistent

  By Lala L. on 16/Nov/2015 :

  Title : Spectacular
  Comment : Super bushy, smells like pine-sol, gorgeous rock hard buds and great yield. This plant has it all! I have one that was FIMed and this beautiful lady has ELEVEN colas. Can't stop looking at her :-D

  By Sony S. on 06/Nov/2015 :

  Title : Incredible yields and super Buds
  Comment : Hi, I use RDWC Hydroponic system from Boost Grow series Pro with FERO nutrition. 240 seeds, 24sq,m grow area, 30pcs 360W LED and 12pcs HPS 600W, full cycle from seeds to harvest 10 weeks. Yields 16kg...... After germination I chose only 120 plants is most strongly, 4 plant/sq.m , two times topping and Scrog. 3 weeks vegetation, 6.5 weeks flowering. All the time the boostgrow team support me for the nutrition doses , PH and EC levels. I am very impressed from the RQS.

  By david B. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By pierre L. on 24/Aug/2015 :

  Title : tres bonne
  Comment : une odeur fruité et un gout agréable. trés bonne quantité

  By Romain P. on 13/Aug/2015 :

  Title : A tester au moins une fois
  Comment : Bonjour à tous, J'ai cultivé de la royal mobi en intérieur, le résultat est une weed avec une odeur de carburant, que je n'avais eu auparavant! J'ai été extrêmement surpris de cette mobi, de part sa défonce qui est High et par son goût qui est inexplicable.. Je la recommande à tous, bon grow!

  By Kruno K. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By RACHID T. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Craig C. on 01/Jun/2015 :

  Title : king of the high seas
  Comment : A really good strain if you have the patience for the flowering period, I found the buzz to be one of those stoned yet capable lol happy smoking


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Royal Moby
 • Royal Moby
 • Royal Moby
 • Royal Moby
 • Royal Moby
 • Royal Moby
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Customers who bought this product also bought: