Què és bitcoin?

Tot i que bona part del món continua ocupant-se amb diners físics, hi ha una nova moneda digital anomenada Bitcoin que s'ha convertit en una alternativa popular a altres formes de pagament. El procés de pagament amb Bitcoins és fàcil. També és extremadament segur. Pagar amb Bitcoins permet que les persones participin en transaccions realment privades a qualsevol web. Oblideu d'haver de fer pagaments a través de tercers. Ni tan sols és necessari implicar el mateix banc perquè es produeixi una transacció de Bitcoins. A més de ser un tipus de moneda digital, als Bitcoins no els hi afecten les pràctiques bancàries habituals de manipulació de moneda. Més aviat, s'utilitzen procediments especialitzats de codificació per assegurar l'estabilitat dels Bitcoins i evitar que es produeixi aquest control. Ara qualsevol persona pot utilitzar aquesta moneda descentralitzada. Tot el que una persona necessita per començar és un ordinador o dispositiu intel·ligent que pugui accedir a Internet.

Per què utilitzar bitcoin en lloc d'altres opcions de pagament convencionals?

* El mètode de codificació únic, anomenat cadena de blocs, utilitzat en una transacció de Bitcoins, fa que sigui impossible que les entitats de tercers puguin piratejar i seguir les vostres transaccions. Aquesta és una bona manera de mantenir els ulls indiscrets d'altres persones fora del vostre negoci, fins i tot les entitats governamentals.

* No només és una manera més segura d'enviar diners a través d'Internet, sinó que estalvia els diners de les comisions que cobren tercers per fer-ho com altres formes de pagament en línia.

Per obtenir més informació sobre les transaccions en Bitcoins, consulteu el vídeo següent:Com fer un pagament amb bitcoins a Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds permet ara als seus clients comprar productes mitjançant transaccions de monedes de bits. En primer lloc, haureu d'adquirir una cartera de monedes una mica. Aleshores, haureu d'invertir moneda de moneda a aquest moneder. No us preocupeu, el procés és senzill. Un cop tingueu una cartera de monedes de bits i hàgiu adquirit una moneda de moneda petita, ja podreu començar a comprar productes mitjançant Bitcoins.

Què és una cartera Bitcoin?

Una cartera de Bitcoins s'assembla molt a tenir un compte en línia per rebre, enviar i transaccionar Bitcoins. Quan una persona compra monedes de bits, es trasllada a la seva cartera de monedes de bits. Quan compren coses amb monedes de bits, les monedes de bits es treuen de la cartera de les monedes de bits en conseqüència per completar la transacció d'una compra. Perquè aquest procés sigui senzill per a vosaltres, us descriurem com podeu configurar un compte Coinbase per començar. Un compte de Coinbase és un tipus de cartera de monedes de bits. Coinbase és utilitzat per persones de tot el món perquè les transaccions de monedes de bits es puguin executar de manera fluida al comerç internacional.

Configuració d'un moneder de Bitcoins

Pas 1: Configurar una cartera per guardar els teus bitcoins és fàcil. Primer, has d'anar a https://electrum.org/#download. A aquesta pàgina podràs descarregar l'Electrum, un moneder de Bitcoin senzill, segur i fàcil d'utilitzar.

Pas 2: Crea el teu moneder personal dins d'aquest programa. 

Pas 3: Durant el procés d'instal·lació, se't proporcionarà una "Llavor de generació". Aquesta Llavor de Generació és una frase-contrasenya única que et permetrà recuperar la cartera en cas de perdre-la o trencar el teu teléfon o ordinador. Assegureu-vos de prendre nota de la vostra llavor de generació en un tros de paper i amagueu-la en algun lloc segur. No ho compartiu mai amb ningú! Seria el mateix que donar a algú accés a la targeta de crèdit o al banc.

Enviar un pagament amb Bitcoins a Royal Queen Seeds

Ara que ja teniu una cartera de Bitcoin, podreu fer-la servir per enviar-nos el pagament de la vostra comanda en Bitcoin. Tingueu en compte que haureu de tenir Bitcoin a la cartera per poder fer el pagament. Si no en teniu, podeu trobar les dades d'alguns venedors de Bitcoins al final d'aquesta pàgina.

Pas 1: Quan compreu llavors de cànnabis de Royal Queen Seeds, trieu Bitcoin com a mètode de pagament durant el procés de compra.

Web%20Check%20out_1

Pas 2: un cop l'hàgiu escollit, la web us portarà a la pantalla amb la informació única de la comanda per completar el pagament.

La informació necessària és:

A. Adreça de Bitcoin The Royal Queen Seeds
B. L'import total del pagament degut.
C. El número de comanda


Buy Marijuana Seeds with Bitcoins

Pas 3: Obriu la vostra cartera Bitcoin.

Pas 4: Important: assegureu-vos que la moneda estigui configurada a BTC, no a mBTC. Es pot canviar amb Eines> Preferències> Aparença: Unitats de base: BTC.

Pas 5: Feu clic a la pestanya "Enviar". Hauríeu de veure la pantalla següent:

Pas 6: copieu l'adreça de Bitcoin de la Royal Queen Seeds al camp "A". Tingueu en compte que l'adreça que es mostra a la imatge de dalt només n'és un exemple. No l'utilitzeu!

Pas 7: copieu el número de comanda al camp "Descripció / missatge".

Pas 8: copieu l'import que s'ha de pagar al camp "Import".

Pas 9: Premeu "Enviar" per enviar-nos el vostre pagament.

Un cop rebut, processarem la vostra comanda i la farem arribar tan aviat com sigui possible.

Com comprar Bitcoins

A continuació, us proporcionem una llista de venedors de Bitcoins, per la seva comoditat:

www.bitonic.nl - Venedor de Bitcoin holandès.
www.localbitcoins.com - Venedor internacional de Bitcoin
www.bitbargain.co.uk - Venedor de Bitcoins de UK. 
www.clevercoin.net - Venedor de Bitcoin holandès.
www.bitcoinnordic.com - Venedor de Bitcoin Escandinau. 

Hi ha molts altres llocs web on pots comprar Bitcoins. Com podeu veure, és segur i relativament fàcil utilitzar Bitcoins per realitzar operacions financeres. Com més ho fas, més fàcil és.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.