Diari de Cultiu Flower Power DE RQS 

Aquí estem amb el primer d'una sèrie d'articles amb el fotògraf oficial de Royal Queen Seeds, Kike L. En els propers números, continuarem aquesta sèrie de fotografies detallades amb altres varietats.

Per a realitzar aquestes proves, vam dissenyar un espai tan semblant com fos possible a un auto cultiu de mida modesta, amb l'objectiu d'aconseguir un resultat semblant al que obtindria qualsevol cultivador sense experiència comprant els articles bàsics per a un cultiu estàndard, amb un paquet de llavors feminitzades. 

Les plantes van créixer sota una bombeta Son T Pia de Philips, amb un reflector del tipus Adjust-a-Wing. Aquest reflector pot obrir o tancar les ales, permetent que la zona d'il·luminació s'adapti a les necessitats i desenvolupament de les plantes. La ventilació, fonamental, es va aconseguir a partir d'un extractor tubular i d'un ventilador de succió, equipat amb els filtres adequats. També vam utilitzar un ventilador per distribuir aire per a tota l'habitació. 

Power Flower Power Flower Power Flower
 

Les plantes van germinar en llana de cotó i, després de brotar, van créixer durant uns quants dies en un balcó assolellat. Durant la germinació i el creixement inicial, si s'utilitza llum natural, hem de procurar que la planta rebi llum de qualitat. Si no la rep, significa que creixerà cap al sol, amb una tija dèbil. Tampoc cal que exageris amb la quantitat, ja que les plàntules es podrien cremar. 

L'elecció del sòl i dels fertilitzants va recaure en Atami, una marca holandesa amb una sòlida experiència. I la gamma bio de Atami és perfecta per als cultivadors que busquen garantir el sabor i l'aroma. En aquest cas, volíem acabar amb plantes de bona presència, amb la resistència correcta per als fotògrafs, així que ens vam decantar per Bloombastic. Per aquells que no ho sàpiguen, Bloombastic Box és un estoig format per Bloombastic, un litre de Terra Leaves i un litre de Terra Max, així com una petita capsa d'estimulador d'arrels Root-C i una altra d'Atazyme, el component enzimàtic d'Atami. Com que les plantes havien d'estar molt nodrides, i la majoria dels enzims anaven allà on era necessari, en vam comprar una ampolla més. La resta de productes es van subministrar en la quantitat suficient, la qual cosa demostra que l'estoig Bloombastic Box està molt ben dissenyat. Vam utilitzar el substrat Bio Grow Mix, també d'Atami. Aquesta barreja lleugera conté poc producte alimentari, però destaca pel seu excel·lent drenatge, la qual cosa permet que regar tan com vulguis. 

Les plantes es van trasplantar al seu test final al mateix temps que es van traslladar a l'interior. Durant la primera setmana, només van rebre l'estimulador d'arrels Root-C. Tanmateix, van passar dues setmanes més creixent, amb 18 hores de llum i sis hores de foscor. Durant aquest temps, les vam alimentar amb el fertilitzant de creixement Terra Leaves. Quan vam canviar el període d'il·luminació a 12 hores de llum i 12 hores de foscor, vam substituir aquest producte pel fertilitzant de floració Terra Max. La floració va començar la quarta setmana i nosaltres vam començar a afegir-hi el Bloombastic. Aquest additiu és un excel·lent compost per a la floració, destinat a alimentar les flors, que permet que el sabor millori. Durant tot el procés, vam utilitzar els enzims de manera generosa. En les dues últimes setmanes, només vam regar amb aigua. 

No vam podar la part superior de les plantes, ja que volíem acabar la prova de la manera més natural possible. Cap a la segona setmana de floració, vam podar les branques inferiors per augmentar el flux d'aire i per a centrar l'energia de la planta en les branques superiors. 

Tot el procés de floració es va desenvolupar segons estava previst. La influència Sativa era clara en l'estructura, amb una distància internodal mitjana/alta però, al mateix temps, sense sobrepassar-se o sense causar complicacions degut a l'alçària excessiva. Aviat es van començar a formar les primeres flors de marihuana a mesura que s'anaven caragolant entre si, formant unes puntes vaporoses de mida imponent. El temps total de floració va ser de nou setmanes. Les podíem haver tallat abans, però volíem que assolissin el seu moment més bonic. Sens dubte, en algunes varietats feminitzades has de ser molt prudent, ja que amb l'excés de maduració augmenta la possibilitat que apareguin característiques hermafrodites. 

El manicurat fou molt fàcil, ja que la planta gairebé no va produir fulles en el seu immens cultiu de marihuana. Després d'un primer manicurat lleuger que es va realitzar amb la planta viva, vam celebrar la nostra última sessió fotogràfica. Les plantes es van conservar en la foscor durant 24 hores i vam començar la collita. Les vam penjar en la zona de cultiu i vam esperar unes tres setmanes per començar la neteja. En aquest punt, les vam traslladar al seu envàs final. 

A l'hora de la degustació, la Flower Power va mostrar una barreja única de matisos, amb un toc anisat i una lleugera influència cítrica. Sens dubte, té un sabor fresc que no cansa i que permet fumar de manera indefinida. L'efecte té una clara influència Sativa, amb un toc energètic i cerebral. Aquesta planta és una de les que es poden fumar des d'un bon principi: no et deixa tirat, ni et provoca mal de cap. És una varietat de Royal Queen Seeds que, certament, gaudirà de la popularitat d'aquells que busquen cultivar una Sativa amb una bona producció.

Power Flower

La nostra Flower Power és un intent de recrear les populars característiques d'una de les marihuanes més famoses d'Amsterdam.

Compra Power Flower

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.