Informe de cultiu: Legendary OG Punch

Video id: 403606920

El següent informe documenta la meva experiència conreant la Legendary OG Punch. Em vaig proposar emprar un sistema relativament senzill i barat per a comprovar quin tipus de resultats es poden aconseguir. En general, aquesta varietat ha demostrat posseir una genètica robusta, un agradable perfil terpenoide terrós i afruitat, i un efecte psicodèlic equilibrat.

Abans d'endinsar-nos en el procés, donarem un cop d'ull al seu perfil genètic i als motius per a conrear-la.

GENÈTICA DE LA LEGENDARY OG PUNCH

Tractant-se d'un encreuament de Legend OG i Purple Punch, la Legendary OG Punch ofereix un equilibri genètic gairebé perfecte entre índica (60%) i sativa (40%). La Legend OG aporta la seva colocón índica i uns terpens d'efecte sedant, i la Puple Punch la seva excepcional producció de tricomas i sabor afruitat.

X

SISTEMA DE CULTIU

He triat un sistema senzill i rendible per a aquesta plantació. Qualsevol conreador pot instal·lar-lo en un armari, habitació o dormitori petits.

  • Caixa de 120cm x 60cm
  • Extractor de 200m³/h
  • Polvoritzador alimentat per bateria
  • 2 LED de 100W d'espectre blanc
  • LED de 200W d'espectre violeta

GERMINACIÓ

Per a germinar la llavor, vaig optar per posar-la en remull. He comprovat que aquest mètode ajuda a accelerar el procés i li dóna a la llavor un avantatge inicial en comparació amb la sembra directa en el test. La vaig posar en un got d'aigua d'osmosi inversa, que proporciona un entorn net i delicat per a la nova arrel. També vaig afegir unes gotes de peròxid d'hidrogen per a eliminar possibles patògens.

Mentre esperava que germinés, vaig decidir preparar el substrat que anava a usar per a tot el cultiu. Vaig omplir un air-pot de 3 litres fins a la meitat amb una mescla de sòl orgànic. I després vaig afegir Easy Roots Mycorrhiza Mix. Els fongs d'aquesta mescla creen una sinergia amb les arrels de la marihuana i els ajuden a absorbir els nutrients del mitjà de cultiu. També vaig afegir una mica de dolomia en pols per a evitar haver d'usar calci i magnesi més endavant. Vaig barrejar bé el substrat, vaig omplir la resta del test amb terra, i vaig tornar a barrejar-lo tot de nou.

Després de 48 hores, ja podia veure la punta de l'arrel. Vaig regar la terra del test i vaig preparar un forat de 2cm en el centre. Vaig col·locar la llavor dins i la vaig cobrir amb una capa fina de sòl. El plançó va sorgir dos dies més tard.

Legendary OG Punch Grow Report

FASE VEGETATIVA

Durant la fase vegetativa vaig utilitzar solament els LED blancs. Vaig col·locar el test a la meitat de la caixa de cultiu i les llums 1 metre per sobre de la part superior del test. Vaig connectar totes dues llums a un temporitzador amb un programa de 18/6.

Una vegada instal·lada la il·luminació, em vaig ocupar de la resta de variables mediambientals. Volia conservar una temperatura de 22 °C durant tot el cultiu. Afortunadament, ho vaig aconseguir amb poc esforç. L'única cosa que vaig haver de fer va ser pujar la temperatura del radiador del quart de cultiu quan va començar a fer fred.

També vaig tractar de mantenir un nivell d'humitat entorn del 65% durant l'etapa vegetativa, suficient per a mantenir a la planta sana i reduir el risc que desenvolupés floridura. Vaig acoblar el polvoritzador a una de les parets interiors de la caixa i vaig connectar el dispositiu a un sensor d'humitat que encén l'atomitzador quan les coses es posen massa seques. Vaig fixar un termohigròmetre digital senzill a la paret posterior de la caixa per a controlar la humitat i la temperatura.

Vaig regar el substrat amb 0,25 litres d'aigua al dia, suficient per a mantenir-lo hidratat sense ofegar les arrels ni exposar-les a la podridura.

Únicament vaig usar fertilitzants orgànics, encara que el substrat ja era bastant ric en nutrients clau, per la qual cosa vaig diluir la meitat de la dosi recomanada en aigua d'osmosi inversa, i vaig seguir els consells de la taula d'alimentació que venia amb el producte triat.

Per a la tercera setmana, la planta havia crescut de manera considerable. Mesurava 15cm i presentava diversos nusos ben consolidats. Vaig decidir continuar avançant i efectuar un entrenament de baix estrès per a exposar més punts de floració a la llum. Vaig doblegar la tija principal amb cura cap a un costat, de manera paral·lela al sòl. Vaig lligar una abraçadora de plàstic tou en la meitat de la tija i l'altre extrem a la vora del test, per a mantenir la planta en posició. Vaig ajustar les llums de manera que pengessin a 95cm de la superfície del nou dosser.

Encara que el resultat va ser un èxit, la planta va resultar danyada. Una de les branques laterals es va estripar i va quedar penjant de la tija principal pendent d'unes poques fibres. Vaig posar una tireta al voltant del nus i vaig encreuar els dits. Per sort, aquesta senyoreta no va trigar molt a recuperar-se.

Vaig esperar una setmana al fet que s'adaptés a la nova estructura. A continuació, vaig efectuar la poda apical just per sobre del quart nus durant la quarta setmana. Vaig continuar duent a terme l'entrenament de baix estrès en les noves branques laterals durant les següents quatre setmanes, per a aconseguir un dosser més obert i que tots els punts de floració quedessin més o menys a la mateixa altura.

Durant la sisena setmana, vaig trasplantar la planta a un air-*pot de 15 litres perquè el sistema d'arrels s'expandís i la planta guanyés més altura.

Legendary OG Punch Grow Report

COMENÇAMENT DE LA FLORACIÓ

En la vuitena setmana, vaig optar per donar per acabada la fase vegetativa i començar la floració. Vaig col·locar el LED violeta al costat dels blancs i vaig canviar el temporitzador a un cicle de 12/12. En aquest moment, la planta mesurava uns 40cm d'altura. Vaig seguir amb el mateix programa d'alimentació i vaig confiar que la dolomia subministrés suficient magnesi i calci. També vaig recol·locar les llums perquè pengessin a uns 40cm per sobre de la part més alta del dosser.

FLORACIÓ

Durant la fase de floració, vaig modificar els ajustos del regulador d'humitat per a mantenir una humitat relativa del 40%. L'objectiu era augmentar la sequedat de l'aire i reduir encara més el risc de desenvolupar floridura a mesura que començaven a formar-se els cabdells. També vaig augmentar el reg a uns 0,7 litres diaris per a satisfer les exigències d'un test més gran i l'activitat metabòlica de la fase de floració.

Gràcies a la tècnica d'entrenament, van començar a sortir unes preflores en un dosser uniforme de cues d'igual grandària. Perquè la planta rebés encara més llum, vaig decidir defoliarla. Vaig eliminar moltes de les fulles grans en forma de ventall que tapaven la llum, però vaig deixar les suficients perquè la planta pogués fer la fotosíntesi.

La planta va adquirir més altura durant la fase de floració, arribant a un màxim de 120cm durant la setmana 16. Per a llavors, les cues presentaven una capa gruixuda de tricomas acompanyats d'uns pistils de color taronja fosc. Vaig reduir el cicle d'alimentació i vaig efectuar una rentada d'arrels durant dues setmanes abans de la collita.

Lamentablement, vaig estar molt ocupat just abans de la collita, i vaig haver de deixar els cabdells en la planta durant dues setmanes de més, però s'ho va prendre molt bé. Les fulles de ventall es van marcir i van caure, però els cabdells van seguir en una forma excel·lent.

Vaig tallar la planta per la base de la tija i la vaig penjar en una habitació fosca per a assecar-la. Vaig assecar les flors i les vaig ficar en flascons de curat durant diverses setmanes. I per fi va arribar el moment de fumar!

EFECTE, SABOR I AROMA DE LA LEGENDARY OG PUNCH

La Legendary OG Punch indueix un efecte molt complet. Després de donar una calada a un bong o blunt, les coses comencen a posar-se molt cerebrals. El colocón es puja directament al capdavant gràcies a l'alt nivell de THC d'aquesta varietat; un pensament creatiu i el desig de socialitzar caracteritzen aquesta etapa de l'efecte.

El colocón corporal se suma a la festa al voltant d'una hora més tard. Quan el subidón mental comença a desaparèixer, una sensació calmant s'apodera del cos. Prepara't per a sentir com es relaxen els teus músculs. Ah, i molt aviat voldràs menjar alguna cosa. Encara que l'aspecte físic de l'efecte col·loca el cos, no és gens aclaparador, i pots seguir amb el teu dia com de costum, només que d'una forma més relaxada. Aquesta herba és igual d'adequada per a una sessió de wake and bake que per a relaxar-se i desconnectar a les tardes nits.

Les flors de la Legendary OG Punch no sols tenen un aspecte encantador, també fan olor molt bé. Els seus tricomas produeixen una gran quantitat de terpens deliciosos durant la floració. El mirceno i el cariofileno destaquen especialment amb els seus sabors terrosos i especiados. El limoneno i el pineno aporten un rerefons reconfortant i dolç a cítrics i pi.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.