By Luke Sumpter

Fat Banana: La Banana més gran I radical

Fat Banana: La Banana més gran I radical

La revolució del cànnabis

En un futur proper, la cultura cannábica es transformarà gràcies a un nou híbrid realment potent. La Fat Banana és un besllum d'una era utòpica. Per aconseguir aquesta gesta, els experts criadors de RQS van buscar la millor genètica i van dedicar el seu temps i esforç a produir marihuana de primera categoria. Van començar amb un rigorós procés de selecció, per identificar els exemplars de la Banana OGmés potents i productius. Després el repte va ser fusionar totes les característiques més desitjables i eliminar els pocs defectes de la família genètica de la Banana OG. En creuar, potenciar i estabilitzar acuradament aquest llinatge, buscant obsessivament la perfecció verda i pegajosa, van produir una sinsemilla de qualitat superior: la Fat Banana. La teva cambra de cultiu no es mereix menys.

Cultiu de màxim rendiment

En cambres de cultiu, o en exterior en climes càlids, produeix uns cogollos suculents, que brillen coberts de resina. Les plantes sense entrenar poden créixer una mica més que el típic arbust índica, però la seva cridanera cua principal és realment un plaure per a la vista. D'altra banda, la Fat Banana és versàtil i respon bé a tècniques de poda i entrenament.

En interior, floreix ràpidament en tan sol 8 setmanes de cicle estàndard 12-12. En exterior pot ser que requereixi algun tipus de suport estructural, com a estaques, per a les cues extragrandes i les branques laterals carregades de cogollos. A la fi de setembre, pot generar unes collites impressionants.

És altament recomanable conrear-la amb mètodes ecològics. A part de dosi puntales de potenciadores de floració, la Fat Banana no té exigències nutricionals específiques. La majoria de plantes creixen bé amb aportacions freqüents de fertilitzants de potència baixa o mitjana. També poden aconseguir-se collites extraordinàries en sistemes hidropònics, però assegura't de realitzar un rentat d'arrels.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Finals de setembre
Calmant

Comprar Fat Banana

Efecte sedant

Els humans i els ximpanzés compartim un 95-98% d'ADN, segons els experts en genètica. De manera similar, la Fat Banana ha donat un gran salt evolutiu, deixant enrere a la varietat Banana OG. Els nivells de THC poden superar el 25%. En obrir una borsa de cogollos, s'alliberen fortes aromes afrutados i la clàssica fragància Kush. Aquests cogollos pegajosos i resplandecientes semblen curulls de tricomas.

Amb unes poques calades, el fumador esporàdic viatjarà directament al país dels somnis. En canvi, els fumadors més experimentats, amb major tolerància, tindran l'oportunitat de gaudir breument de l'explosió de sabor a plàtan, abans que els envaeixi una profunda sensació apalancadora a nivell físic. Si pots romandre conscient el temps suficient, t'entrarà un gana insaciable. La falta d'apetit o l'insomni ja no suposaran cap problema. Resistir-se serà inútil. Omple la nevera, busca alguna sèrie interessant o un bon programa en la tele, i posa't còmode en el sofà. La FatBanana és la nova superpotència cannábica.

Fat Banana Automatic: Igual d'impressionant

Millorar la Fat Banana és pràcticament impossible. La combinació d'un colocón corporal profund i un deliciós sabor de fruites tropicals és sempre un plaer. Els nostres criadors volien que fos accessible per a conreadors principiants, i per això van agafar la seva genètica impecable i van crear una dels ceps autoflorecientes més potents i productives del món.

En creuar aquesta varietat robusta amb la igualment deliciosa Cookies Acte, el nostre equip de cria va donar a llum un cep amb una genètica 70% índica, 20% sativa i 10% ruderalis.

La Fat Banana Automatic produeix cabdells densos i cònics, que donen la sensació de regalimar resina. Si l'observes de prop, veuràs una capa d'aquesta substància viscosa sobre les flors. Les plantes d'interior són bastant manejables, ja que aconsegueixen una altura màxima de 1m, però així i tot poden produir fins a 450g/m². En exterior, les plantes aconsegueixen els 120cm d'altura i poden produir entre 90-175g per planta. Aquest cep de grandària petita pot passar fàcilment desapercebuda baix circumstàncies adequades, així que és una candidata ideal per a cultius clandestins d'interior i de guerrilla a l'aire lliure.

Pot ser que les seves flors semblin petites i innocents, però guarden un secret fitoquímic implacable. Amb una sola calada, podràs sentir com la seva 22% de THC ingressa en el teu torrent sanguini i activa els receptors CB1. Reserva aquesta herba per a la nit i gaudiràs veritablement del seu poder relaxant.

Fat Banana

Fat Banana Auto
Fat Banana x Cookies Auto
375 - 450 gr/m2
70-100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 22%
Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
90 - 175g/plant
80 - 120 cm
8-9 setmanes després de germinar
Calmant, Lluït

Comprar Fat Banana Auto

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.