Fat Banana: La Banana més gran I radical

LA REVOLUCIÓ DEL CÀNNABIS


En un futur proper, la cultura cannábica es transformarà gràcies a un nou híbrid realment potent. La Fat Banana és un besllum d'una era utòpica. Per aconseguir aquesta gesta, els experts criadors de RQS van buscar la millor genètica i van dedicar el seu temps i esforç a produir marihuana de primera categoria. Van començar amb un rigorós procés de selecció, per identificar els exemplars de la Banana OGmés potents i productius. Després el repte va ser fusionar totes les característiques més desitjables i eliminar els pocs defectes de la família genètica de la Banana OG. En creuar, potenciar i estabilitzar acuradament aquest llinatge, buscant obsessivament la perfecció verda i pegajosa, van produir una sinsemilla de qualitat superior: la Fat Banana. La teva cambra de cultiu no es mereix menys.

Fat Banana

CULTIU DE MÀXIM RENDIMENT

En cambres de cultiu, o en exterior en climes càlids, produeix uns cogollos suculents, que brillen coberts de resina. Les plantes sense entrenar poden créixer una mica més que el típic arbust índica, però la seva cridanera cua principal és realment un plaure per a la vista. D'altra banda, la Fat Banana és versàtil i respon bé a tècniques de poda i entrenament

En interior, floreix ràpidament en tan sol 8 setmanes de cicle estàndard 12-12. En exterior pot ser que requereixi algun tipus de suport estructural, com a estaques, per a les cues extragrandes i les branques laterals carregades de cogollos. A la fi de setembre, pot generar unes collites impressionants. 

És altament recomanable conrear-la amb mètodes ecològics. A part de dosi puntales de potenciadores de floració, la Fat Banana no té exigències nutricionals específiques. La majoria de plantes creixen bé amb aportacions freqüents de fertilitzants de potència baixa o mitjana. També poden aconseguir-se collites extraordinàries en sistemes hidropònics, però assegura't de realitzar un rentat d'arrels. 

EFECTE SEDANT

Els humans i els ximpanzés compartim un 95-98% d'ADN, segons els experts en genètica. De manera similar, la Fat Banana ha donat un gran salt evolutiu, deixant enrere a la varietat Banana OG. Els nivells de THC poden superar el 25%. En obrir una borsa de cogollos, s'alliberen fortes aromes afrutados i la clàssica fragància Kush. Aquests cogollos pegajosos i resplandecientes semblen curulls de tricomas

Amb unes poques calades, el fumador esporàdic viatjarà directament al país dels somnis. En canvi, els fumadors més experimentats, amb major tolerància, tindran l'oportunitat de gaudir breument de l'explosió de sabor a plàtan, abans que els envaeixi una profunda sensació apalancadora a nivell físic. Si pots romandre conscient el temps suficient, t'entrarà un gana insaciable. La falta d'apetit o l'insomni ja no suposaran cap problema. Resistir-se serà inútil. Omple la nevera, busca alguna sèrie interessant o un bon programa en la tele, i posa't còmode en el sofà. La FatBanana és la nova superpotència cannábica.

Fat Banana

La Fat Banana és una varietat Kush amb un origen genètic procedent de la OG Kush i la Chiquita Banana. Estem parlant d'unes arrels molt prometedores i que són la base de l'exclusivitat de la Fat Banana.

Comprar Fat Banana

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.