Royal Queen Seeds arriba a Barcelona: vine a visitar-nos

Royal Queen Seeds es trasllada a Barcelona amb 2 noves botigues situades en Carrer Pelai i en l'emblemàtic barri del Raval. Continua llegint per a obtenir més informació sobre tots dos locals i donar un cop d'ull a la nostra vídeo entrevista amb Borja, un dels gerents. Feliç cultiu!

Video id: 271089558

QUINS PRODUCTES ESTAN DISPONIBLES A LES BOTIGUES DE RQS?

Igual que en altres establiments de RQS, les nostres noves botigues de Barcelona ofereixen una àmplia varietat dels productes més venuts. Això inclou, òbviament, la nostra completa gamma de llavors de marihuana, però també s'estén a altres productes, incloent oli de CBD, complements per al cultiu (com a pastilles fertilitzants especials) i una gran varietat d'accessoris, des de bongs i vaporitzadors, fins a paper d'embolicar i altres articles per a fumadors.

A més, el nostre amable personal proporciona assessorament expert per a treure el màxim partit de les plantes i obtenir abundants collites de marihuana de la millor qualitat.

COM ES TRIA LA VARIETAT MÉS ADEQUADA?

El nostre equip ajuda a tota mena de conreadors a trobar la varietat perfecta. Tant si ja has gaudit de diverses collites com si és el teu primer cultiu, podrem ajudar-te a triar la varietat que produeixi els millors resultats i s'adapti perfectament al teu nivell d'experiència.

Mitjançant unes senzilles preguntes sobre com, on i quan conrearàs, així com les teves eines i prioritats, el nostre personal podrà ajudar-te a trobar el producte que més s'adeqüi a les teves necessitats.

Royal Queen Seeds arriba a Barcelona

QUINES SÓN LES LLAVORS MÉS VENUDES?

La Royal Cookies és una varietat molt popular en aquests moments en les dues botigues de Barcelona. Es tracta d'un híbrid exclusiu i apte per al seu cultiu tant en interior com en exterior, i el millor és que produeix uns cabdells realment deliciosos i potents.

La Royal Gorilla també té molt èxit, malgrat ser tan recent. És una altra varietat de gran potència i abundants rendiments.

La nostra gamma de satives també és molt popular, especialment les varietats clàssiques com l'Amnesia Haze o la Lemon Shining Silver Haze, totes dues famoses per la seva potència i efecte vigoritazant.

Finalment, les nostres varietats autoflorents també tenen molta demanda, ja que ofereixen una alternativa senzilla per a conreadors de qualsevol nivell. Algunes de les varietats acte més venudes són la Northern Lights Auto i la Bubble Kush Auto.

QUINA ÉS LA MILLOR VARIETAT DE RQS EN TERMES DE SABOR I EFECTE?

Evidentment, això és una cosa molt subjectiva, i dependrà en gran manera de les preferències personals del consumidor, però una de les varietats que sempre ofereix un estupend sabor i efecte és la Royal Cookies, amb el seu agradable subidón índica i deliciós sabor, o la Blue Mystic, una varietat més antiga amb un marcat sabor dolç.

ON PUC TROBAR MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES BOTIGUES DE RQS?

Nuestras páginas web y perfiles de redes sociales son una estupenda manera de informarse sobre los productos, novedades y noticias de RQS, así como sobre las propias tiendas. También puedes darte una vuelta por Pelai, cerca de la Rambla y la Universitat, y seguro que nos encuentras.

Les nostres pàgines web i perfils de xarxes socials són una estupenda manera d'informar-se sobre els productes, novetats i notícies de RQS, així com sobre les pròpies botigues. També pots fer-te un volt per Pelai, prop de la Rambla i la Universitat, i segur que ens trobes.

Royal Queen Seeds arriba a Barcelona

COM AFECTA Als NOSTRES CLIENTS LA UBICACIÓ EN EL RAVAL?

El Raval es considera un dels barris vells de Barcelona. Aquesta zona atreu a gran quantitat de turistes, per la qual cosa tenim clients de tots els racons del món, a més d'una variada mescla de residents que ens visiten a la recerca de llavors i altres articles.

QUÈ CARACTERITZA A LA CULTURA DEL CÀNNABIS DE BARCELONA?

La cultura del cànnabis a Barcelona està creixent molt ràpid i generant una gran repercussió, gràcies als seus nombrosos clubs de cànnabis i bancs de llavors. A diferència d'altres mercats europeus (com el d'Amsterdam, per exemple), aquest encara no està tan envaït pels turistes. No obstant això, donat el ràpid creixement del moviment, creiem que Barcelona es convertirà en un dels principals centres de la cultura del cànnabis d'Europa i del món.

PASSA'T A SALUDAR-NOS!

Las nuevas tiendas de Barcelona están situadas en Carrer de Pelai 3 y Carrer del Carmen 39. Nuestro personal siempre está dispuesto a ayudar, ¡así que pásate a saludarnos!

Les noves botigues de Barcelona estan situades al Carrer de Pelai 3 i al Carrer del Carmen 39. El nostre personal sempre està disposat a ajudar, així que passa't a saludar-nos!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.