The RQS Blog

.


By Max Sargent

RQS ES CONVERTEIX EN EL MILLOR BANC DE LLAVORS DE SPANNABIS 2019

Royal Queen Seeds Best Seedbank Spannabis 2019La 16è edició anual de la fira Spannabis ha estat un cap de setmana emocionant, divertit i informatiu, ple d'activitats i amb un ambient agradable i una banda sonora genial. Hem tornat a Spannabis amb més energia que mai, aprofitant la nostra consolidació com un dels líders mundials en bancs de llavors. Un fet reforçat per la consecució del premi a "Millor banc de llavors". Obtenir una distinció així en un mercat cannábic europeu i global extremadament competitiu ens fa sentir orgullosos, i estem satisfets i contents pels nostres fans i pel lliurat equip que hi ha darrere de RQS, sense el qual res d'això seria possible.

L' ESTAND DE ROYAL QUEEN SEEDS

Molts visitants van apreciar les animades melodies que sonaven mentre recorrien sota un temps ideal les presentacions d'al voltant de 200 empreses dedicades al cànnabis en la Fira de Cornellà. Aquesta ha estat la primera participació de l'estand de dues plantes de RQS, amb una extensió de 75m² per planta, i en el qual els visitants es podien submergir en l'atmosfera RQS i prendre el sol. Fins i tot disposàvem d'un joc molt especial: el Jackpot. A tots els que ens van visitar els va encantar, i a més van poder emportar-se molts premis gràcies a ell, contagiant la seva alegria mentre gaudien de la resta de l'exposició.

Video id: 484519527

A L'SPANNABIS 2019 HEM VIST A AMICS, FANS I FAMOSOS DEL CÀNNABIS

Els nostres dies en Spannabis no estarien complets si no poguéssim veure'ns les cares amb tothom. I és que vam tenir algunes trobades fantàstiques amb clients, fans i amics d'aquest sector en un entorn positiu i respectuós amb l'herba.

A més també vam tenir l'honor de rebre la visita de moltes celebritats del cànnabis, com per exemple Ed Rosenthal, qui va liderar la lluita per la legalització del cànnabis des dels seus inicis i va escriure un dels primers llibres sobre el cultiu de marihuana. També es va deixar veure pel nostre lloc Urban Remo, un expert en cultius moderns que sap apreciar l'herba de qualitat quan la veu. Uns altres influencers que es van passar a visitar-nos van ser Yoidi Ganja ZoneThat Weed CoupleEl Sendero de la María i 4.20cult. Com ja et podràs imaginar, van ser un parell de dies plens de famosos!

Un dels temes de conversa més tractats va ser el futur del cànnabis. En aquest moment es vénen desenvolupant projectes prometedors a tot el món, especialment als Estats Units i el Canadà, i que estan aplanant el camí per a un mercat del cànnabis global i regulat. Aquest va ser un tema candent, ja que al començament del cap de setmana, la ICBC va debatre sobre com reformar les lleis del cànnabis en països poc inclinats a això. Estem davant un moment emocionant per al sector del cànnabis, però cada any pinta més i més verd!

A L'SPANNABIS 2019 HEM VIST A AMICS, FANS I FAMOSOS DEL CÀNNABIS

ENS VEIEM L'any vinent EN SPANNABIS 2020!

Durant els següents 12 mesos que ens separen fins a la següent edició de Spannabis, continuarem oferint les nostres fantàstiques llavors de cànnabis, però també el servei i la informació que ens han ajudat a fer créixer a RQS i a la seva comunitat fins a convertir-se en el que és avui dia. Però no et preocupis, no deixarem de treballar incansablement i continuarem innovant mitjançant ceps nous i consells innovadors. Esperem veure-us de nou l'any vinent!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.