Special Kush 1

310 Customer reviews Write a review
€ 8.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping
La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis.

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis. Actualment, utilitzem el terme Indica per a descriure un tipus de planta que es troba de manera natural (autòctona) a la regió de l'Índia. Temps enrere, totes aquestes plantes rebien el nom de Cannabis Sativa, però hi havia alguna cosa molt diferent en aquestes varietats que va suposar la divisió en una altra categoria, de nom Indica, degut al nom de la regió on es va descobrir per primera vegada.

Tot i que ara ja sabem que, a més de l'Índia, les Indiques són autòctones d'altres països, no només se n'ha conservat el terme, si no que també se segueix el patró d'anomenar l'herba segons el lloc on es va descobrir. La primera varietat d'herba Kush que es va descobrir, va rebre el seu nom en homenatge a Hindu Kush, una regió muntanyosa que s'estén des de l'Afganistan fins al Pakistan.

Vam decidir recuperar una d'aquestes soques antigues Kush i portar-la a l'era moderna només com a llavor feminitzada. L'Special Kush és la nostra llavor més barata, perfecta per al productor amb poc pressupost. Si busques alguna cosa decent i barata per a fumar, l'Special Kush és ideal.

A l'Special Kush li encanta créixer salvatge com si estigués a les muntanyes d'Afganistan; això significa que s'escamparà per tots els espais que pugui. En interiors, hauràs de procurar que no creixi massa, però si té espai suficient, com per exemple a l'exterior, pot arribar a superar els 3 metres d'alçària.

Acabarà la seva floració en 7 o 8 setmanes, i pots aconseguir un rendiment de 65-150 grams per planta en interiors, o 475 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. Per a cultius exteriors, necessita un entorn càlid com el que trobaria a Itàlia o a Grècia. Amb la quantitat adequada de sol, aliments i aigua, aquest arbre pot arribar a produir més de 550 grams per planta.

Generalment, els buds de l'Special Kush són cabdells petits, densos i molt cristal·litzats, distribuïts per a tota la planta. La fumada té un sabor molt semblant a l'haixix, amb un bon cop corporal present gràcies a les seves reminiscències Indica. És una planta bàsica i simple per a una bona fumada, disponible en una llavor feminitzada i amb un preu molt econòmic.

 • THC: 17%+-
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425-475gr m2
 • Yield Outdoor: 500-550 grams per plant dried
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Període de floració: de 7 a 8 setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Afghan x Kush
 • Tipus: Sativa: 20% Indica: 80%
 • Efecte: Clar y energètic
   

  By Sebastian B. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Alexander N. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By jeffrey T. on 17/Oct/2016 :

  Title : Super kush
  Comment : Massive bushy hi yielding strain. Did well outdoors north America great lakes region. Organic compost, fish emulsion, rabbit poo, brown sugar. Many colas. Skunky, earthy, citrusy, sticky potent, resinous, calming, painkilling, happy medicine.

  By Margari C. on 13/Oct/2016 :

  Title : Gold Nuggets
  Comment : Eine einfache Kush Kreuzung, klar und rein. Man muss kein großer Kenner sein um das Potential dieses kleinen Kraftpakets von Kush zu erblicken. Harzige Nuggets die sich gierig um die Blütenhaarpärchen schlingen und in kompakten Buds schließen. Ein süßes Unikat aus den tiefen urigen Gebirgswinkeln Afghanistans verspricht einen odysseischen Ausflug der die Geschmackssinne wieder zu den Ursprüngen eines guten Grases bringt. Haschartige, rustikale Eichenbaum ähnelnde Töne bilden das Parkett auf dem Nuancen von Kernigkeit und urig sandiger Deftigkeit, sich abwechselnd den Tanz nehmen. Sind die Bühnenlichter erst einmal erloschen setzt ein schattig geborgenes Stoned ein, die Umgebung wird zur Silhouette Ihrer selbst. 5 von 5 für diese alte Genetik.

  By vincent W. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Simon G. on 13/Oct/2016 :

  Title : Merci
  Comment : Reçu en 5jour très rapide,emballage discret

  By Jozef P. on 10/Oct/2016 :

  Title : Special kush
  Comment : Very good,hard buds,good taste , nice yield too. Thanks

  By Laurine D. on 06/Oct/2016 :

  Title : Parfait
  Comment : Bonne graines pas chère

  By Florian C. on 05/Oct/2016 :

  Title : Awesome!
  Comment : Great strain for a Great Price. I Buyed again!

  By Eagle H. on 28/Sep/2016 :

  Title : Excellent - hardy in lower temperatures
  Comment : I have an average setup that is not well heated and still get excellent returns from this plant, taste is amazing and fragrant and the thc very good

  By Natalia F. on 27/Sep/2016 :

  Title : Un sedante natural
  Comment : Producción muy buena. Mejor plantarla en septiembre(mediterráneo) para obligarla a florecer cuando alcanza el metro. Le encanta el sol y no le gusta beber mucha agua. El fumazo es un auténtico palo a tu cuerpo. Te deja muy tirado. Y con unas ganas de comer locas. Para mi...muy potente. La recomiendo. Saludos

  By Max W. on 27/Sep/2016 :

  Title : Super outdoor
  Comment : Outdoor ein super strain. Indoor nicht für SoG zu gebrauchen, aber wenn ein bisschen mehr Platz ist, auch indoor super :) P/L: Exzellent!

  By max G. on 20/Sep/2016 :

  Title : special kush
  Comment : love it

  By xavier C. on 20/Sep/2016 :

  Title : incontournable
  Comment : incontournable pour les amoureux de la variété Kush , une belle production et une floraison rapide, encore merci a Royal Queen pour cette magnifique Land race !

  By benoit H. :

  The customer has rated the product but has not posted a review


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.