Special Kush 1

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis.
 4.5/5 (398) Write a review
€ 9.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis. Actualment, utilitzem el terme Indica per a descriure un tipus de planta que es troba de manera natural (autòctona) a la regió de l'Índia. Temps enrere, totes aquestes plantes rebien el nom de Cannabis Sativa, però hi havia alguna cosa molt diferent en aquestes varietats que va suposar la divisió en una altra categoria, de nom Indica, degut al nom de la regió on es va descobrir per primera vegada.

Tot i que ara ja sabem que, a més de l'Índia, les Indiques són autòctones d'altres països, no només se n'ha conservat el terme, si no que també se segueix el patró d'anomenar l'herba segons el lloc on es va descobrir. La primera varietat d'herba Kush que es va descobrir, va rebre el seu nom en homenatge a Hindu Kush, una regió muntanyosa que s'estén des de l'Afganistan fins al Pakistan.

Vam decidir recuperar una d'aquestes soques antigues Kush i portar-la a l'era moderna només com a llavor feminitzada. L'Special Kush és la nostra llavor més barata, perfecta per al productor amb poc pressupost. Si busques alguna cosa decent i barata per a fumar, l'Special Kush és ideal.

A l'Special Kush li encanta créixer salvatge com si estigués a les muntanyes d'Afganistan; això significa que s'escamparà per tots els espais que pugui. En interiors, hauràs de procurar que no creixi massa, però si té espai suficient, com per exemple a l'exterior, pot arribar a superar els 3 metres d'alçària.

Acabarà la seva floració en 7 o 8 setmanes, i pots aconseguir un rendiment de 65-150 grams per planta en interiors, o 475 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. Per a cultius exteriors, necessita un entorn càlid com el que trobaria a Itàlia o a Grècia. Amb la quantitat adequada de sol, aliments i aigua, aquest arbre pot arribar a produir més de 550 grams per planta.

Generalment, els buds de l'Special Kush són cabdells petits, densos i molt cristal·litzats, distribuïts per a tota la planta. La fumada té un sabor molt semblant a l'haixix, amb un bon cop corporal present gràcies a les seves reminiscències Indica. És una planta bàsica i simple per a una bona fumada, disponible en una llavor feminitzada i amb un preu molt econòmic.

 • THC: 17%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Afghan x Kush
 • Tipus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Efecte: Clar y energètic
 • Clima: Fred
   

  By L. T. on 19/Jun/2017 :
  (4)

  Title : I'm prayin'
  Comment : I just recived my seeds today after a long wait of 9 - 12 days. I've started germinating them now, at least one out of all 5 better start. i will post the grow videos on my youtube channle OliverTilley

  By J. M. on 08/Jun/2017 :
  (4)

  Title : Good seeds
  Comment : all 3 seeds were good!

  By A. L. on 08/Jun/2017 :
  (5)

  Title : BEST
  Comment : Grows fast and best price per seed

  By J. M. on 06/Jun/2017 :
  (2)

  Title : First Trial/Season
  Comment : Hi, ich war ziemlich euphorisch am Anfang, der Keimling verfaulte mir aber in der Erde. Die Erde war nicht triefnass denoch ist er gestorben bevor an die Oberfläche kam. Da ich zu spät dran war ließ ich es mit einem 2.Versuch und wittmete mich meinen anderen Keimlingen.

  By S. B. on 30/May/2017 :
  (5)

  Title : Je recommande
  Comment : Unes des graines les moins chère mais la qualité est quand meme bien au rendez vous !

  By M. O. on 22/May/2017 :
  (5)

  Title : Nice & Fills the whole room
  Comment : nice strain great harvest 6 under a 600w awesome :)

  By M. K. on 22/May/2017 :
  (5)

  Title : special kush
  Comment : 9/10 germinated after 4 days, hoping for nice weather this summer will report whit results

  By P. T. on 09/May/2017 :
  (4)

  Title : Kush
  Comment : Super pour débutant, 10/10 ont germee merci RQS

  By D. S. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By M. K. on 08/May/2017 :
  (3)

  Title : Its average, for a good price!
  Comment : If u want a good price and good smelling plant u get Special Kush 1. Its not yielding as good as Special Queen but smells much better. The harvest was around 250 outdoors dried. Plant was around 2,5m. Dont like the high very much, but for the money u get a good taste.

  By J. S. on 03/May/2017 :
  (4)

  Title : Specail kush
  Comment : Very pleased , Beautiful high quality time is of a essence, especially when it comes to happiness.

  By H. S. on 02/May/2017 :
  (4)

  Title : Special Kush
  Comment : Durchnittliche grösse der Pflanzen 35-50 cm in 8ter Blütenwoche. Wachsen mir persönlich viel zu buschig / turn ist ok - Preis ist ok /

  By Y. F. on 27/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Good!
  Comment : Es una semilla que como muy bn se indica aqui, crece rapido y fuerte, tuve que plantarla al segundo dia de germinar ya que tenia ya una gran raiz. Por el momento, pinta muy bn, ya veremos como sigue comportandose hasta el momento de la cosecha. Gracias RQS por esta magnifica cepa!!!

  By T. M. on 24/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Spécial Kush
  Comment : un ami me la fait gouter elle est tres bonne !

  By N. R. on 20/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Nice one
  Comment : Easy to grow, nice effects.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.