Trustpilot

Special Kush 1

 4.5/5 (360) Write a review
€ 9.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping
La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis.

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis. Actualment, utilitzem el terme Indica per a descriure un tipus de planta que es troba de manera natural (autòctona) a la regió de l'Índia. Temps enrere, totes aquestes plantes rebien el nom de Cannabis Sativa, però hi havia alguna cosa molt diferent en aquestes varietats que va suposar la divisió en una altra categoria, de nom Indica, degut al nom de la regió on es va descobrir per primera vegada.

Tot i que ara ja sabem que, a més de l'Índia, les Indiques són autòctones d'altres països, no només se n'ha conservat el terme, si no que també se segueix el patró d'anomenar l'herba segons el lloc on es va descobrir. La primera varietat d'herba Kush que es va descobrir, va rebre el seu nom en homenatge a Hindu Kush, una regió muntanyosa que s'estén des de l'Afganistan fins al Pakistan.

Vam decidir recuperar una d'aquestes soques antigues Kush i portar-la a l'era moderna només com a llavor feminitzada. L'Special Kush és la nostra llavor més barata, perfecta per al productor amb poc pressupost. Si busques alguna cosa decent i barata per a fumar, l'Special Kush és ideal.

A l'Special Kush li encanta créixer salvatge com si estigués a les muntanyes d'Afganistan; això significa que s'escamparà per tots els espais que pugui. En interiors, hauràs de procurar que no creixi massa, però si té espai suficient, com per exemple a l'exterior, pot arribar a superar els 3 metres d'alçària.

Acabarà la seva floració en 7 o 8 setmanes, i pots aconseguir un rendiment de 65-150 grams per planta en interiors, o 475 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. Per a cultius exteriors, necessita un entorn càlid com el que trobaria a Itàlia o a Grècia. Amb la quantitat adequada de sol, aliments i aigua, aquest arbre pot arribar a produir més de 550 grams per planta.

Generalment, els buds de l'Special Kush són cabdells petits, densos i molt cristal·litzats, distribuïts per a tota la planta. La fumada té un sabor molt semblant a l'haixix, amb un bon cop corporal present gràcies a les seves reminiscències Indica. És una planta bàsica i simple per a una bona fumada, disponible en una llavor feminitzada i amb un preu molt econòmic.

 • THC: 17%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Afghan x Kush
 • Tipus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Efecte: Clar y energètic
 • Clima: Fred
   

  By E. S. on 20/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Perfect price
  Comment : Price wonderful and big yield

  By C. H. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By T. A. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By V. B. on 30/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Special Kush 1
  Comment : I like this strain. Growing is super easy. This strain fills all your place in room. Buds are not large, but they are very hard. Bud is on throughout plant. Totaly fyzical effect on your body. I recommneded

  By R. Z. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By V. Z. on 25/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Grow 6
  Comment : Super Grow

  By C. C. on 27/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Original Kush
  Comment : They speak so much about the OG hype and everything, and it's good to be back to the origin ot he Kush style. The price is a real gift probably in order to reborn the myth and spread it to the world again. The hindu kush is a plant that could be called 4x4... It can grow almost everywhere under all conditions, going from cold mountain climate to desertic places. Personnally, i wouldn't feed her too much because her genes are not used to it, coming from the kush mountains, originally she has been developped organically. Organic and natural nutrients should please her better. Why not giving her Honey or sugar cane sugar (the brown one), the last two weeks of her life. (One coffee spoon for one liter). By experience having tried it, i found them to have a sweeter better taste loaded of resin.(It works for me at least) I don't like chemical nutrients. When i read the description, i still don't know if it is an Original kush from the Origin, or the kush crossed with an afghan. I'll found out. Sure there is more stony and tasty weed on the modern actual market, but this one prime the simplicity of the original kush taste, adding something relative to a fresh harvest hash cream. Kind of cheesy/piney style. A gentle stone, which could affect for 1h30 average.

  By O. K. on 13/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Good )
  Comment : Bon produit, bon rendement, vraiment content de cette variete je recommande

  By T. R. on 11/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Best of for this price
  Comment : I can only recommend this strain, seed showed up after 15 hours, 100% success.

  By S. V. on 10/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Grundsolide Strain
  Comment : Die Pflanzen sind nicht besonders anspruchsvoll und eignen sich sehr gut für Anfänger. Die Robustheit hat sich auch im Ertrag gezeigt, der überdurchschnittlich war. Der Effekt ist sehr angenehem und wie beschrieben klar und energetisch, kein stumpfes stoned

  By M. J. on 09/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Ottima
  Comment : Cresce alla svelta

  By P. R. on 09/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Bravo!
  Comment : 46 graines de différentes génétiques en 2 commandes: 100% germination

  By D. B. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By K. F. on 29/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Extra biljka

  By N. C. on 21/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Good, very good choise
  Comment : For this price it is wonderful


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.