Special Kush 1

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis.
 4.5/5 (432) Write a review
€ 9.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

 • Més informació
 • Especificacions
 • Questions (1)
 • Opinions (432)
 • Fotos de clients (6)
 • Termes i condicions de transport

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis. Actualment, utilitzem el terme Indica per a descriure un tipus de planta que es troba de manera natural (autòctona) a la regió de l'Índia. Temps enrere, totes aquestes plantes rebien el nom de Cannabis Sativa, però hi havia alguna cosa molt diferent en aquestes varietats que va suposar la divisió en una altra categoria, de nom Indica, degut al nom de la regió on es va descobrir per primera vegada.

Tot i que ara ja sabem que, a més de l'Índia, les Indiques són autòctones d'altres països, no només se n'ha conservat el terme, si no que també se segueix el patró d'anomenar l'herba segons el lloc on es va descobrir. La primera varietat d'herba Kush que es va descobrir, va rebre el seu nom en homenatge a Hindu Kush, una regió muntanyosa que s'estén des de l'Afganistan fins al Pakistan.

Vam decidir recuperar una d'aquestes soques antigues Kush i portar-la a l'era moderna només com a llavor feminitzada. L'Special Kush és la nostra llavor més barata, perfecta per al productor amb poc pressupost. Si busques alguna cosa decent i barata per a fumar, l'Special Kush és ideal.

A l'Special Kush li encanta créixer salvatge com si estigués a les muntanyes d'Afganistan; això significa que s'escamparà per tots els espais que pugui. En interiors, hauràs de procurar que no creixi massa, però si té espai suficient, com per exemple a l'exterior, pot arribar a superar els 3 metres d'alçària.

Acabarà la seva floració en 7 o 8 setmanes, i pots aconseguir un rendiment de 65-150 grams per planta en interiors, o 475 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. Per a cultius exteriors, necessita un entorn càlid com el que trobaria a Itàlia o a Grècia. Amb la quantitat adequada de sol, aliments i aigua, aquest arbre pot arribar a produir més de 550 grams per planta.

Generalment, els buds de l'Special Kush són cabdells petits, densos i molt cristal·litzats, distribuïts per a tota la planta. La fumada té un sabor molt semblant a l'haixix, amb un bon cop corporal present gràcies a les seves reminiscències Indica. És una planta bàsica i simple per a una bona fumada, disponible en una llavor feminitzada i amb un preu molt econòmic.

 • THC: 17%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Afghan x Kush
 • Tipus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Efecte: Clar y energètic
 • Clima: Warm
   

  By L. B. on 16/Oct/2017 :
  (5)

  Title : good seeds, growing strong
  Comment : good plant. easy to take care of.

  By A. J. on 16/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Fast growing
  Comment : Grows really fast , good yields for only 7 weeks of flowerand tastes also good.

  By M. M. on 02/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Luxus strain

  By J. B. on 02/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Hands down the best weed I have ever smoked
  Comment : Bought 5 and all of them germinated and grew up nicely, very simple grow, perfect for beginners! Tastes very sweet and gives you an amazing high, very mellow and enjoyable. Would definitely recommend this product, especially considering the low price, this is definitely the best weed i have smoked so far!

  By T. H. on 03/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Spécial kush
  Comment : Longue a germer (>7j) .sur 20 seulement 15 de germées. À voir ensuite !

  By G. D. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By P. R. on 25/Sep/2017 :
  (5)

  Title : p.r
  Comment : First time grower and have two of these going in a dwc. Already half wqy trew week 6 of flower buds looking big and chunks would deffo buy these again. Thanks RQS

  By D. N. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Y. B. on 14/Sep/2017 :
  (2)

  Title : Pas germé...
  Comment : Merci R.Q.S pour votre envoie qui a été parfait! Néanmoins j'ai acheté 3 de ses graines qui n'ont absolument pas germé... dommage.

  By E. K. on 13/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Special Kush, auch was für Anfänger.
  Comment : Auch für Anfänger geeignet, es wächst und gedeiht super. Seriöses, solides Produkt.

  By M. R. on 12/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Super Sorte !!!
  Comment : Super Preis

  By M. B. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By C. D. on 12/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Muito Bom
  Comment : Super qualidade e robustez nas cabeças

  By P. L. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By T. B. on 25/Aug/2017 :
  (5)

  Title : I'll be ordering more, quality and quantity for a good price. Fattest Buds.10/10
  Comment : You got to grow this If your an O.G. like myself then manifold / mainline It, a little L.ST. & stress by puting tacks in th main stem,. I gave them 72 hours pure dark period and the trichomes tripled in that time. I'm also about to chop a Critical down from R.Q.S. and that is just looking great Ill get a picture when she's further on in flower, another 3, maybe 4 weeks. Big thanks to Royal Queen Seeds They've made me happy. Much respect for good genetics.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From Tim | 2017-10-14 05:08:21

Hi can you tell me what seeds would grow in a warm conservatory Midland uk thanks

Royal Queen Seeds Team

Please see below two links with information about auto and fem strains for warm climates https://www.royalqueenseeds.com/blog-top-5-autoflowering-strains-for-warm-climates-n460 https://www.royalqueenseeds.com/blog-our-top-5-cannabis-strains-for-warmer-climates-n218

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.