Special Kush 1

 4.5/5 (385) Write a review
€ 9.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping
La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis.

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis. Actualment, utilitzem el terme Indica per a descriure un tipus de planta que es troba de manera natural (autòctona) a la regió de l'Índia. Temps enrere, totes aquestes plantes rebien el nom de Cannabis Sativa, però hi havia alguna cosa molt diferent en aquestes varietats que va suposar la divisió en una altra categoria, de nom Indica, degut al nom de la regió on es va descobrir per primera vegada.

Tot i que ara ja sabem que, a més de l'Índia, les Indiques són autòctones d'altres països, no només se n'ha conservat el terme, si no que també se segueix el patró d'anomenar l'herba segons el lloc on es va descobrir. La primera varietat d'herba Kush que es va descobrir, va rebre el seu nom en homenatge a Hindu Kush, una regió muntanyosa que s'estén des de l'Afganistan fins al Pakistan.

Vam decidir recuperar una d'aquestes soques antigues Kush i portar-la a l'era moderna només com a llavor feminitzada. L'Special Kush és la nostra llavor més barata, perfecta per al productor amb poc pressupost. Si busques alguna cosa decent i barata per a fumar, l'Special Kush és ideal.

A l'Special Kush li encanta créixer salvatge com si estigués a les muntanyes d'Afganistan; això significa que s'escamparà per tots els espais que pugui. En interiors, hauràs de procurar que no creixi massa, però si té espai suficient, com per exemple a l'exterior, pot arribar a superar els 3 metres d'alçària.

Acabarà la seva floració en 7 o 8 setmanes, i pots aconseguir un rendiment de 65-150 grams per planta en interiors, o 475 grams per metre quadrat sota una bombeta de 600 vats. Per a cultius exteriors, necessita un entorn càlid com el que trobaria a Itàlia o a Grècia. Amb la quantitat adequada de sol, aliments i aigua, aquest arbre pot arribar a produir més de 550 grams per planta.

Generalment, els buds de l'Special Kush són cabdells petits, densos i molt cristal·litzats, distribuïts per a tota la planta. La fumada té un sabor molt semblant a l'haixix, amb un bon cop corporal present gràcies a les seves reminiscències Indica. És una planta bàsica i simple per a una bona fumada, disponible en una llavor feminitzada i amb un preu molt econòmic.

 • THC: 17%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Afghan x Kush
 • Tipus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Efecte: Clar y energètic
 • Clima: Fred
   

  By T. M. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By N. R. on 20/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Nice one
  Comment : Easy to grow, nice effects.

  By B. A. on 19/Apr/2017 :
  (5)

  Title : :)
  Comment : Wysoka jakość.

  By Ž. S. on 19/Apr/2017 :
  (5)

  Title : :P
  Comment : It hits you hardddd

  By A. S. on 19/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Top
  Comment : Top strain Ich bin sehr begeistert vor allem im preisleistungsverhältnis

  By M. E. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Super site
  Comment : Les graines sont bien envoyée et de bonne qualité

  By L. S. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Bombastisch
  Comment : Preis Leistung funktioniert hier perfekt. Order mir sofort noch welche.

  By G. C. on 13/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Bujaka
  Comment : Bellissimo ricordo, riviviamolo

  By A. L. on 12/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Kush
  Comment : If you like kushes , you will like Special Kush too.Its perfect for daily smoking . Beautiful genetics from Afganistan , Pakistan, big thanks to Royal Queen Seeds again ! :)

  By J. C. on 11/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Perfect for indoor and outdoors
  Comment : Have bought a few seeds in my local shop. I have planted it directly on the ground from the first day. Only took me to 2 days to come out it's been one week and it's growing fast and vigorous.

  By J. M. on 05/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Nikel
  Comment : Rien a dire superbe graine germe vite et bon rendu

  By G. N. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By M. V. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Best strain
  Comment : Top quality

  By J. H. on 24/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Special kush 1
  Comment : Good for beginners, not the biggest but tight full nuggets of sweet smelling bud very reasonable price for 10 seeds

  By B. L. on 24/Mar/2017 :
  (5)

  Title : AU top
  Comment : l'an dernier avec 3 pieds une recolte de follies sur laquelle je suis toujours et elle donnes de bonne vibes !!!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.