• Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

La Marula Fruit és una varietat índica terapèutica. Pren-te un descans durant el dia per a invertir en el teu propi benestar. Fuma les seves flors, medita i més tard ho agrairàs.
nombre de llavors:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 70.00
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Marula Fruit: Gaudeix del descans i la relaxació

Marula Fruit és una índica súper relaxant d'origen africà. Per a fer honor a les seves arrels, li hem donat a la varietat el nom de l'arbre Marula del mateix continent. Aquests arbres grans i resistents produeixen fruits que embriaguen als elefants locals. Encara que el nostre cep produeix un efecte diferent, aquestes dues espècies tenen en comú una copa extensa i propietats psicoactives. Per a crear la Marula Fruit recuperem una raça local única descoberta en la nació de Moçambic, en el sud-est d'Àfrica. Després, creuem aquest exemplar impressionant amb una varietat índica molt potent del comtat de Mendocino, Califòrnia.

Creuar aquestes dos varietats de costats oposats del planeta va ser una tasca molt ambiciosa. No obstant això, estem més que satisfets amb el resultat! La Marula Fruit és en una varietat d'una dominancia fortament índica, amb un 75% de genètica índica i un 25% de sativa. És fàcil de cultivar, produeix collites gratificants i ofereix qualitats medicinals.

EFECTES, SABOR I AROMA DE LA MARULA FRUIT

Dir que la Marula Fruit és relaxant seria quedar-se curt. El seu efecte és difícil de descriure amb paraules. És una reminiscència de l'eufòria que se sent després d'un massatge de cos complet o una nit sencera de somni. Unes poques calades de les seves flors són suficients per a activar el teu sistema nerviós parasimpàtic, relaxar els músculs i dissoldre l'estrès. La Marula Fruit aixeca un pes psicològic de les espatlles i li dóna un descans a la teva ment. No és una varietat per a consumir durant el dia, tret que hagis pensat a donar-te un dia de descans. Però és ideal per a consumir-la de nit. Prepara un bong o un vaporitzador amb els seus cabdells i escapa del món exterior durant una estona. Les seves flors contenen un nivell mitjà de THC del 20%, donant lloc a un efecte que s'estableix ràpidament i persisteix durant molt de temps.

És fàcil comprendre per què els consumidors medicinals experimenten tant d'alleujament amb aquest cep. El seu efecte físic alleuja el dolor i l'ansietat i combat l'estrès.

La Marula Fruit acaricia els teus sentits amb el seu perfil de terpens tan agradable. Les seves flors són dolces i ensucrades, i emanen notes delicioses de cirera i cotó de sucre.

CULTIU DE LA MARULA FRUIT

La Marula Fruit és molt presumida. T'adonaràs d'això quan comenci la fase de floració. Els seus cabdells són inusuals, però tot un plaer per a la vista. Són punxeguts, amb forma d'arbre de Nadal i produeixen un munt de resina viscosa. És una varietat resistent que no requereix condicions específiques de cultiu: es desenvolupa bé pràcticament en qualsevol entorn. Les plantes són fàcils de manejar, tant les d'interior com les d'exterior, i aconsegueixen una alçada mitjana. Si la cultives en interior, et donarà collites gratificants d'al voltant de 475g/m², després d'un període de floració de 49-53 dies. Les plantes d'exterior produeixen uns 650g/planta, i estaran llestes per a collir a principis d'octubre.

 • Tipus de varietat: Regulars
 • THC: 20
 • CBD: Baix
 • Collita en interior: 425 - 475 gr/m2
 • Collita en exterior: 600 - 650 gr/plant
 • Alçada en Interior: 90 – 140 cm
 • Alçada en exterior: 140-180 cm
 • Temps de Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Principis d‘ octubre
 • Genètica: Mendocino x Mozambica
 • Tipus: Sativa 25% Indica 75%
 • Efecte: Relaxing and well balanced, more physical
 • Clima: Suau
 • Aroma: Afruitat, Terròs, Tropical
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.