USA DAYS — Hasta 50% de descuento en variedades USA Comprar ahora

  • High Yield Pack

High Yield Pack

Pack content:

Royal Moby
Green Gelato
Shogun
Què cerques en una varietat de marihuana? Si el que t'interessa és la productivitat, la trobaràs en el nostre pack d'alta producció. Cadascuna d'aquestes tres varietats està dissenyada per a desenvolupar una enorme quantitat de cabdells durant la floració. A més, totes ofereixen un contingut alt de THC i terpens suficients per a perfumar intensament l'espai de cultiu.
Oferta!
Preu reduït!
€ 71.00 No stock

€ 71.00 (-0%)

en lloc de € 84.50

Compra i aconsegueix 71 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Pack d'alta producció: Plena tots els teus flascons

Totes les varietats de marihuana tenen diferents característiques que les fan més o menys atractives per als qui les cultiven. A més del sabor i l'efecte, a la majoria dels cultivadors els interessa el potencial de producció d'un cep determinat. Si t'agrada omplir els teus flascons d'herba fins als topalls després de cada collita, prova de sembrar aquestes llavors i descobreix el que és una producció gegantesca per tu mateix/a.

Green Gelato, Royal Moby i Shogun: Tres portents productius

Les condicions ambientals són clau per a aconseguir collites grans, però algunes varietats estan programades genèticament perquè ofereixin sempre uns resultats fantàstics. Els tres ceps del pack d'alta producció et trauran un somriure quan vegis les seves branques doblegar-se sota el pes dels seus cabdells resinosos. Vegem el que ofereix cadascuna d'elles:

• Green Gelato: Aquesta varietat saborosa i potent és capaç de produir fins a 700g/m² en interior. Això és molta marihuana! Si prefereixes cultivar-la en exterior, prepara't per a assecar i curar fins a 800g per planta.

• Royal Moby: A part d'un efecte lúcid, la Royal Moby ofereix uns resultats magnífics en gairebé qualsevol entorn. Produeix fins a 600g/m² en interior i 650-700g per planta a l'aire lliure.

• Shogun: El seu efecte potent, sabor terrós i productivitat més que satisfactòria fan que la Shogun sigui una varietat molt completa. Aquesta planta prodigiosa és capaç de produir fins a 600g/m² en interior i 650-750g per exemplar si la cultives en exterior.

    Nobody has posted a review yet


    No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.