USA DAYS — Hasta 50% de descuento en variedades USA Comprar ahora

  • Resistant Pack

Resistant Pack

Pack content:

Northern Light
Shining Silver Haze
Critical
Hi ha al teu jardí més plagues del que t'agradaria? Estan els teus cabdells coberts de moho per culpa de la humitat? Independentment dels problemes ambientals als quals t'enfrontis, les tres varietats del pack d'alta resistència augmentaran les teves probabilitats d'èxit tant en interior com en exterior.
Oferta!
Preu reduït!
€ 57.00 No stock

€ 57.00 (-0%)

en lloc de € 67.50

Compra i aconsegueix 57 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Pack d'alta resistència: Varietats robustes per a cultius sota setge

El cultiu de marihuana implica diversos reptes, com bregar amb les plagues i les malalties. És difícil evitar aquestes amenaces per complet, però triar una genètica adequada t'ajudarà a millorar la salut i la resistència dels teus cultius. Les tres varietats d'aquest pack estan preparades per a defensar-se fàcilment d'aquests problemes.

Northern Light, Shining Silver Haze i Critical: Els pitjors malsons de qualsevol plaga

No totes les varietats de marihuana resisteixen bé les plagues, les malalties i les condicions climàtiques adverses. De fet, aquests problemes poden reduir les teves collites i fins i tot acabar amb elles. Per sort, hem creat un trio de varietats amb una genètica ideal per a enfrontar-se a aquestes molestes amenaces millor que la majoria. Juga amb avantatge gràcies al pack d'alta resistència!

• Northern Light: Els qui cultiven marihuana solen interessar-se per aquesta varietat a causa del seu intèns efecte i gran productivitat. Aquesta varietat llegendaria compta a més amb una genètica robusta que l'ajuda a resistir infestacions de plagues i condicions meteorològiques desfavorables.

• Shining Silver Haze: Algunes persones suporten unes dures condicions de cultiu en exterior. Les sequeres, les onades de fred, les plagues i un excés d'humitat durant la floració poden afectar el resultat final de les teves collites. La Shining Silver Haze s'enfronta sense problemes a tot això gràcies, en part, a la seva abundant producció de tricomes.

• Critical: Aquesta varietat utilitza el seu perfil terpenoide fort i complex per a espantar als herbívors i a les plagues d'insectes. Si sovint tens problemes d'infestacions, la Critical t'ofereix les millors probabilitats d'èxit; i funcionarà encara millor si sembres cultius associats a prop.

    Nobody has posted a review yet


    No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.