• Coffeeshop Classics Pack
 • Amnesia Haze
 • Northern Light
 • White Widow

Coffeeshop Classics Pack

Els amants dels coffeeshops coneixen aquestes varietats de sobres, ja que l'Amnèsia Haze, la Northern Light i la White Widow ofereixen una cosa única. Però hi ha un altre factor en comú: totes posseeixen qualitats molt apreciades en els coffeeshops d'Amsterdam.
(2)
Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 61.00

€ 61.00 (-0%)

en lloc de € 68.50

Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (1)
 • Opinions (2)

Pack Clàssics dels Coffeeshops: Pura nostàlgia d'Amsterdam

Algunes varietats simplement van de la mà, com una gran família, variada però feliç. El pack Clàssics dels Coffeeshops està format per tres varietats llegendàries que s'han guanyat un espai propi en els establiments de marihuana d'Amsterdam.

Clàssics dels Coffeeshops: Amnèsia Haze, Northern Light i White Widow

Si alguna vegada has estat a Amsterdam, coneixeràs bé aquestes varietats de la vella escola. Però és que aquestes genètiques són conegudes fins i tot pels qui no han entrat mai en aquests establiments holandesos tan benvolguts, a causa de la seva gran repercussió en el sector. També comparteixen alguna cosa més que la seva influència a nivell global: totes posseeixen terpens deliciosos i alts nivells de THC.

Tant si prefereixes una sativa, com una índica o un híbrid, el pack Clàssics dels Coffeeshops té un cep que segur que respon a les teves necessitats:

• Amnèsia Haze: aquesta varietat de dominància sativa ofereix una dolça explosió de cítrics amb un 22% de THC i grans collites en interior i exterior, i produeix un efecte cerebral i edificant que ha fet que es guanyi el seu estatus de llegenda en els coffeeshops.

• Northern Light: en l'altre costat de la balança genètica, la Northern Light és una índica gairebé pura que produeix un gran efecte narcòtic, gràcies a un 18% de THC i un perfil de terpens terrós i picant. És una de les favorites entre els amants dels ceps relaxants.

• White Widow: aquesta varietat índica-sativa equilibrada produeix cabdells increïblement resinosos que ofereixen un efecte energitzant impulsat per un 19% de THC i terpens amb espècies, terrosos i afruitats.


  De F. F. on 09/May/2024 :

  Títol : Old and Gold
  Comentaris : can not make any mistake here. 4/5 Seeds flowered

  De J. S. on 18/Oct/2022 :

  Títol : Classical mix of the best
  Comentaris : Love this combination :)


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat
From Frank Simons | 2022-12-24 22:40:00

Hallo sind die Samen von den Mix Packs Autoflowering oder Photoperiodich.

Royal Queen Seeds Team

Hello, this seeds are photoperiods.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
Clients que van comprar aquest producte també compraren:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.

Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37801 valoracions

Disclaimer

Les llavors de cànnabis es poden distribuir lliurement dins de la UE d'acord amb el principi de reconeixement mutu. No obstant això, és responsabilitat teva informar-te de les lleis i regulacions locals abans de fer una comanda.