Nuevo buscador de semillas - Descubre tu variedad

 • RQS Grinder pol•linitzador amb molinet
 • RQS Grinder pol•linitzador amb molinet

RQS Grinder pol·linitzador amb molinet

Quan descobreixis el triturador pol·linitzador amb molinet de RQS, ja no en voldràs cap altre. Especialment dissenyat per aquells a qui els agrada gaudir del cànnabis i del seu estil de vida, aquest triturador de quatre peces és perfecte per a l'ús diari. Cada una d'aquestes quatre peces encaixa entre sí, formant un triturador durador i compacte.
(78) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 15.00

€ 15.00 (-0%)

Compra i aconsegueix 15 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (1)
 • Opinions (63)

Triturador pol·linitzador amb molinet de RQS

Elegant i decoratiu

Quan hagis de comprar un nou triturador, veuràs que aquest és una mica més elegant i decoratiu que altres opcions del mercat. Si vas de festa força sovint, o tens un company d'habitació a qui li agrada agafar les teves coses, pots utilitzar el disseny i el nom del lloc web per confirmar que és el teu triturador, evitant així la pèrdua o el robatori.

Ja n'hi ha prou de perdre marihuana

Si mai abans has fet servir un triturador, probablement ja coneixes les dificultats associades a la trituració normal. La majoria d'unitats no disposen de cap mena de filtre protector a dins i, al treure la tapa, observaràs que unes petites partícules de cànnabis s'enganxen a la part superior, inferior i laterals del triturador. Aquest triturador disposa d'un filtre a sota del molinet que tamisa lentament els cabdells. El triturador empeny les parts més petites del cabdell, i les millors, pel filtre i cap a la safata de la part inferior, la qual cosa et permet retirar fàcilment els cabdells per fumar. A més a més, pots netejar el filtre i barrejar els residus per fer el teu propi oli de cànnabis.

Mòlta ràpida

Si encara perds el temps separant els teus cabdells a mà i retirant curosament les peces més petites de la bossa, estàs perdent temps i els diners. Amb aquest triturador, pots separar els cabdells i començar a fumar encara més ràpid. Alguns aficionats a la marihuana utilitzen un molinet de cafè o d'espècies per a la seva marihuana, però aquests potents trituradors poden convertir la teva cara inversió en una pila de pasta que ni tan sols la puguis utilitzar per fumar. Aquest triturador, amb una maneta a la part superior, és molt més fàcil d'utilitzar i t'ofereix més control. Pots vigilar els cabdells i veure el grau de finor del triturat a través de la part superior oberta.

El triturador pol·linitzador amb molinet de RQS és l'última incorporació a la col·lecció d'articles de cànnabis. El pots fer servir a casa, emportar-te'l a festes, concerts i altres esdeveniments i, fins i tot, pots regalar-lo.


  De M. D. on 01/May/2022 :

  Títol : Mike
  Comentaris : Perfect ding, ik heb er zelfs 1 extra

  De P. S. on 26/Apr/2022 :

  Títol : Polinator grinder top
  Comentaris : Really good product.

  De K. O. on 29/Mar/2022 :

  Títol : Grinder
  Comentaris : Muito bom!

  De L. K. on 12/Jan/2022 :

  Títol : Luccisch
  Comentaris : Spokojenost. Good

  De S. V. on 14/May/2021 :

  Títol : ottimo
  Comentaris : consegna veloce anche bello da vedere

  De A. R. on 29/Apr/2021 :

  Títol : Hjhh
  Comentaris : Super

  De C. E. on 22/Apr/2021 :

  Títol : evysta
  Comentaris : plutôt efficace. un peu encombrant

  De J. V. on 22/Apr/2021 :

  Títol : god
  Comentaris : Good

  De H. P. on 19/Apr/2021 :

  Títol : Kief it coming
  Comentaris : Overall a very good product, but I agree with some other comments that it could be more robust around the handle and the screw grooves. I load the grinder chamber, place the grinder in the freezer, and after 40-45 minutes I grind. I am very cautious with the handle. After grinding I shake the grinder sideways for a few minutes. My best results were with Green Gellato Auto, where I get a big load of kief and the plant material is still good for vaping. I often use the kief for tinctures, butter or salves.

  De T. H. on 14/Apr/2021 :

  Títol : hermans
  Comentaris : super produit

  De J. D. on 16/Mar/2021 :

  Títol : Le top
  Comentaris : Grinder au top du top !

  De J. C. on 02/Mar/2021 :

  Títol : Tudo ok...
  Comentaris : Tudo ok. Produto conforme o anunciado, com entrega rápida. O moedor funciona muito bem. Bom serviço de apoio ao cliente. (Everything is OK. Product as advertised, with fast delivery. The grinder works very well Good customer service..)

  De T. P. on 01/Mar/2021 :

  Títol : grinder
  Comentaris : Solide et pratique

  De A. M. on 17/Feb/2021 :

  Títol : Mr.
  Comentaris : I bought one but I've not used it because my weed is not ready yet ! Looks nice ! I recommend this product !

  De D. K. on 21/Dec/2020 :

  Títol : Grinder
  Comentaris : Skvělá věc na palice


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat
From Simone | 2017-11-05 13:38:24

Quanto è grande ??

Royal Queen Seeds Team

It is a bit bigger than a regular grinder, however you can fold the mill to make it a bit smaller.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: