Com i per què usar un grinder de cànnabis?

Els grinders són un accessori imprescindible per al consum de marihuana. Des de produir un fum més suau fins a fer que el cànnabis sigui més fàcil de transportar, hi ha moltes raons per les quals hauries de tenir almenys un grinder entre la teva parafernàlia de fumador. Molts consumidors poden dubtar de la inversió inicial, però si ets consumidor habitual de cànnabis, t'adonaràs que al final la inversió val la pena. Però abans de llançar-te a comprar un grinder, hi ha algunes coses que has de tenir en compte.

PER A COMENÇAR, PER QUÈ HAURIES DE PICAR LA TEVA HERBA?

Moldre l'herba abans de fumar-la o vaporitzar-la simplement farà que sigui molt més fàcil de consumir. També comprovaràs que triturar el cànnabis farà que sigui més fàcil de transportar i més agradable de fumar.

L'herba picada sol ser menys aspra, perquè és molt més consistent. A diferència dels cabdells sencers, la forma dels quals pot afectar la fluïdesa del fum produït, l'herba triturada es consumirà de manera neta i uniforme. Quan parlem de porros, això significa ser capaç d'embolicar canons compactes i llisos que es cremen eficientment. Si es tracta de cassoleta, usar herba mòlta et permetrà evitar esclats impredictibles i cassoletes roent.

A més, moldre la teva herba abans de consumir-la limitarà el seu contacte amb les teves mans. Això evitarà que els tricomes i els preuats cannabinoids que transporten es danyin. Per tant, usar un grinder t'ajudarà a mantenir la qualitat i potència dels teus cabdells. En lloc de perdre aquests tricomes, un bon grinder et permetrà recol·lectar-los per a gaudir-los més tard.

¿POR QUÉ DEBERÍAS PICAR TU HIERBA?

CRISTALLS DE KIEF

Kief és un terme que es refereix als tricomas fins i cannabinoides que s'acumulen en la cambra inferior o en les parets del teu grinder. El kief és molt més potent i pur que els cabdells normals. Gaudeix-ho de manera responsable, ja que la intensitat del subidón pot sorprendre't.

Els cristalls de kief es poden afegir a les cassoletes, vaporitzar en la majoria de vaporitzadors, o tirar en porros o blunts. També es pot cuinar amb ells, després d'haver-los descarboxilat. Si t'estàs plantejant comprar un grinder, sens dubte val la pena invertir en un amb cambra de kief.

HERBA AMB MILLOR SABOR

Fumar o vaporitzar l'herba mòlta realça els sabors naturals del seu perfil de terpens. En obrir la cambra principal de la teva grinder, veuràs que l'olor natural de l'herba t'envaeix. Encara que a algunes persones sol els importa col·locar-se, molts descobriran que el sabor i l'aroma en picar el cabdell realment milloren la seva experiència de fumada.

MILLOR PORTABILITAT

Portar cànnabis en un grinder petit pot ser molt còmode. La majoria dels grinders metàl·lics compten amb carcasses magnètiques que asseguren que l'herba romangui emmagatzemada de manera segura, fins i tot durant el transport. A més, un grinder de bona construcció pot ajudar-te a controlar millor les olors que d'una altra manera podrien ser molestos. També pot sorprendre't la quantitat de cànnabis que el teu grinder pot transportar alhora.

QUIN TIPUS DE GRINDERS HI HA?

Els grinders poden variar en forma, grandària, preu i funcionalitat. L'estil de grinder que triïs dependrà de les teves necessitats i del teu pressupost. Per a aquells que busquen la màxima portabilitat i eficiència en costos, un petit de dues cambres pot ser el millor. Mentre que als qui busquin potència i velocitat, els pot interessar més invertir en un grinder elèctric.

GRINDER ELÈCTRIC

Els grinders elèctrics són molt pràctics perquè fan tot el treball dur per tu. El principal desavantatge dels grinders elèctrics és que, òbviament, necessiten electricitat. Tret que tinguis un grinder amb bateria, necessitaràs un endoll per a utilitzar-lo. Els grinders elèctrics també tenen tendència a passar-se de frenada, polvoritzant i triturant completament la teva herba durant el procés de picat. A causa d'aquests desavantatges, els models elèctrics solen ser menys populars entre els fumadors. Si no has de moldre una gran quantitat de cabdells ràpidament, és millor que usis un grinder manual.

Grinder Elèctric

GRINDER DE DUES PECES I UNA CAMBRA

Aquest és el tipus de grinder més bàsic que es pot trobar. El grinder de dues peces és justament això, dues peces que es tanquen per a moldre l'herba en una sola cambra. La part interior de totes dues parts ha d'estar plena de dents afilades. Aquest tipus de grinder no té cambra per a recollir el kief. En aquest cas, es barrejarà amb el cabdell mòlt o s'enganxarà als costats de la cambra.

Donada la seva simplicitat, els grinders de dues peces es troben en l'extrem més barat de la gamma de preus. A més, aquest tipus de grinders tendeixen a ser fets d'una varietat de materials, com a fusta, plàstic i metall. Mentre que els grinders de plàstic o fusta poden ser més barats, els de metall són molt més duradors.

Grinder de Dues Peces i Una Cambra

GRINDERS DE QUATRE PECES I TRES CAMBRES

Aquest tipus de grinders són els més populars entre els fumadors habituals. Encara que poden ser una mica més cars que els grinders de dues peces més senzills, la funcionalitat afegida val la pena. Aquest estil de grinder té 3 cambres: una per a moldre l'herba, una altra per a recollir l'herba mòlta i una altra per a recol·lectar el kief. La cambra per a kief per si sola fa que aquest tipus de grinder mereixi la despesa extra. Aquest poc de kief pot ser molt útil en un dia plujós en el qual se t'acaba el material. Aquest tipus de grinder sol ser de metall, per a proporcionar una major durabilitat.

Grinders de Quatre Peces i Tres Cambres

GRINDERS DE TARGETA

Els grinders de targeta no se solen veure molt sovint. Encara que fàcils d'emmagatzemar i transportar, també són més enutjosos. Els grinders de targeta es fabriquen de manera similar a les ratlladores de cuina. Estan composts d'una sola peça de metall amb molts forats petits, o una malla fina, per a moldre l'herba. Els grinders de targeta són molt eficients tenint en compte el seu baix cost.

Grinders De Tarjeta

COM S'USA UN GRINDER?

Els grinders de dues i quatre peces es poden utilitzar correctament en uns quants passos senzills.

1. TREURE LA TAPA DEL GRINDER

Així podràs accedir a la cambra principal, la qual cosa et permetrà ficar els cabdells. Utilitza els teus dits per a trencar els cabdells més grans que no entren bé. Assegura't de no col·locar res en el centre de la cambra. Aquí és on gira el grinder, i en el cas que sigui de metall, normalment hi ha un imant que ajuda a mantenir la tapa ben tancada. Qualsevol cosa que es col·loqui en el mitjà no es triturarà.

2. TORNA A POSAR LA TAPA I TRITURA

Després de col·locar el cabdell en el seu lloc, torna a posar la tapa. Pressiona-ho cap avall, tanca-ho amb força i gira-ho una mica si és necessari. Gira la tapa de 10 a 15 vegades en el sentit de les agulles del rellotge, mentre apliques una mica de pressió. Dona-li uns copets pels costats i la part superior del grinder un parell de vegades, durant i després dels girs, per a assegurar-te que tot el material es tritura bé.

3. DESTAPA I GAUDEIX DE LA TEVA HERBA

Després de picar l'herba, destapa el grinder amb cura. Fes-ho amb delicadesa, ja que la marihuana mòlta pot caure's del grinder si està enganxada a la part de dalt o si el subjectes de manera inestable. Simplement embolica la teva marihuana picada en un porro o omple la teva pipa i gaudeix-la!

4. RECULL ELS TEUS CRISTALLS DE KIEF

No t'oblidis d'utilitzar aquests preciosos cristalls de kief! Després de moldre uns grams de cànnabis, probablement tindràs suficient kief per a una cassoleta plena. Pots fer-te un raspador de kief amb un tros de paper o, millor encara, de cartó molt fi. També es poden comprar eines especials per a raspar-ho, o fins i tot poden venir amb el grinder.

NETEJA DEL GRINDER

És important que netegis el teu grinder per a assegurar-te que continuï funcionant com hauria. A més, una neteja a fons pot recompensar-te amb herba o kief que es poden quedar enganxats en determinades parts del grinder. Massa acumulació de resina a l'interior del grinder pot dificultar el seu ús i, al final, embussar-lo per complet.

Existeixen diverses tècniques que poden ajudar-te a netejar el teu grinder de la manera més eficient possible. Usar un raspall de dents petit i fi per a netejar llocs de difícil accés et permetrà una neteja més completa. Si això no funciona, pots submergir el grinder en alcohol isopropílic, sal i aigua tèbia durant uns minuts abans de netejar-ho. A més, fregar en els llocs conflictius amb una mescla d'alcohol isopropílic i sal pot resoldre la majoria dels problemes. Finalment, congelar el grinder abans de netejar-ho pot ajudar a desenganxar alguns d'aquests punts de resina més difícils.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.