• RQS Grinder pol•linitzador amb molinet
 • RQS Grinder pol•linitzador amb molinet

Grinder pol·linitzador RQS

Quan descobreixis el triturador pol·linitzador amb molinet de RQS, ja no en voldràs cap altre. Especialment dissenyat per aquells a qui els agrada gaudir del cànnabis i del seu estil de vida, aquest triturador de quatre peces és perfecte per a l'ús diari. Cada una d'aquestes quatre peces encaixa entre sí, formant un triturador durador i compacte.
(94) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 15.00

€ 15.00 (-0%)

Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (1)
 • Opinions (75)

Grinder pol·linitzador RQS: recull els tricomes amb estil

Una vegada que provis el Grinder Pol·linitzador amb Molinet RQS no tornaràs a necessitar un altre grinder. Dissenyat específicament per a les persones que valoren el cànnabis en el seu estil de vida, aquest grinder de quatre peces és perfecte per a un ús diari. Cadascuna de les quatre peces encaixa perfectament amb les altres, creant així un grinder compacte i durador.

Video id: 820415503

Elegant i decoratiu

Quan hagis de comprar un nou grinder, veuràs que aquest és una mica més elegant i decoratiu que altres opcions del mercat. Si vas de festa força sovint, o tens un company d'habitació a qui li agrada agafar les teves coses, pots utilitzar el disseny i el nom del lloc web per confirmar que és el teu triturador, evitant així la pèrdua o el robatori.

Ja n'hi ha prou de perdre marihuana

Si mai abans has fet servir un triturador, probablement ja coneixes les dificultats associades a la trituració normal. La majoria d'unitats no disposen de cap mena de filtre protector a dins i, al treure la tapa, observaràs que unes petites partícules de cànnabis s'enganxen a la part superior, inferior i laterals del triturador. Aquest triturador disposa d'un filtre a sota del molinet que tamisa lentament els cabdells. El triturador empeny les parts més petites del cabdell, i les millors, pel filtre i cap a la safata de la part inferior, la qual cosa et permet retirar fàcilment els cabdells per fumar. A més a més, pots netejar el filtre i barrejar els residus per fer el teu propi oli de cànnabis.

Mòlta ràpida

Si encara perds el temps separant els teus cabdells a mà i retirant curosament les peces més petites de la bossa, estàs perdent temps i els diners. Amb aquest triturador, pots separar els cabdells i començar a fumar encara més ràpid. Alguns aficionats a la marihuana utilitzen un molinet de cafè o d'espècies per a la seva marihuana, però aquests potents trituradors poden convertir la teva cara inversió en una pila de pasta que ni tan sols la puguis utilitzar per fumar. Aquest triturador, amb una maneta a la part superior, és molt més fàcil d'utilitzar i t'ofereix més control. Pots vigilar els cabdells i veure el grau de finor del triturat a través de la part superior oberta.

El grinder pol·linitzador amb molinet de RQS és l'última incorporació a la col·lecció d'articles de cànnabis. El pots fer servir a casa, emportar-te'l a festes, concerts i altres esdeveniments i, fins i tot, pots regalar-lo.


  De M. M. on 24/Nov/2023 :

  Títol : AndyArbeit
  Comentaris : Skuff Monster, nur leider war er mit etwas harzigeren Blüten überfordert! Und die schraube der Kurbel ist dabei überdreht, und somit nicht mehr zu gebrauchen. Schade 04/10

  De G. S. on 02/Oct/2023 :

  Títol : Very Good
  Comentaris : Prodotto eccellente che svolge il suo lavoro egregiamente anche sulle cime più coriacee senza particolare sforzo oltre ad essere esteticamente molto bello.

  De S. D. on 12/Sep/2023 :

  Títol : Herr Graf
  Comentaris : Empfehlenswertes Produkt, war beim Vaper kostenlos dabei. Relativ groß, leichtgängig.

  De E. S. on 04/Sep/2023 :

  Títol : Fijne grinder
  Comentaris : Deze grinder is een aanrader! Hij voelt door de stevige aluminium behuizing degelijk aan, heeft een prima formaat en doet zijn werk snel en zonder moeite. Het hendeltje wil wel eens inklappen tijdens het gebruik, maar dat is een kwestie van gewenning. Leuke extra is het bijgeleverde 'schepje' waarmee je alles makkelijk uit de grinder kunt halen.

  De C. S. on 21/Jul/2023 :

  Títol : meu grinder nº1
  Comentaris : Muito bom, a manivela roda muito fluida e é um prazer o brinde do acumulado depois de umas moídas com a rede. Com um design atraente, aquele "fatal black"... e ergonómicos 6cm diâmetro. Aprovado.

  De P. Z. on 05/Jun/2023 :

  Títol : This is what i was looking for
  Comentaris : Awesome Grinder !!! I recommend to everyone !!! Thx RQS

  De G. T. on 22/Sep/2022 :

  Títol : Green Machine974
  Comentaris : pour la maison uniquement ;) mais le plus efficace de tous. je n'utilise plus que celui ci ! Pour le prix c'est vraiment le top

  De H. J. on 22/Sep/2022 :

  Títol : HJ
  Comentaris : A very nice grinder indeed! And the price is on point as well.

  De M. C. on 24/Aug/2022 :

  Títol : Ottima fattura
  Comentaris : Sicuramente vale la spesa, molto comodo, efficace ed esteticamente carino. Consigliato

  De M. O. on 03/Aug/2022 :

  Títol : Great design
  Comentaris : Lots of neat qualities with sifter for crystals, easy usable handle. 5 star rating would be if grinder made a slightly finer cut

  De A. K. on 07/Jun/2022 :

  Títol : monsieur
  Comentaris : Top de qualité , mais trop gros les trous, dommage

  De G. E. on 29/May/2022 :

  Títol : Good grinder
  Comentaris : Grinds very well and fast! The window is handy to check on the grinding process. The handle folds makes it compact, but the folding is often not very handy while grinding. I'd rather see a fixed version of this grinder, that would give it 5 stars.

  De M. D. on 01/May/2022 :

  Títol : Mike
  Comentaris : Perfect ding, ik heb er zelfs 1 extra

  De P. S. on 26/Apr/2022 :

  Títol : Polinator grinder top
  Comentaris : Really good product.

  De K. O. on 29/Mar/2022 :

  Títol : Grinder
  Comentaris : Muito bom!


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat
From Simone | 2017-11-05 13:38:24

Quanto è grande ??

Royal Queen Seeds Team

It is a bit bigger than a regular grinder, however you can fold the mill to make it a bit smaller.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
Clients que van comprar aquest producte també compraren:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.