Somango XL

Preuada pel seu gust dolç, un efecte agradable i una aroma afruitada, la Somango ha estat batejada com "la bèstia" després d'anys de popularitat i d'elogis de la crítica a Internet. La soca es va guanyar el nom perquè té un gust afruitat i plaent que recorda als mangos tropicals.
 4/5 (49) Write a review
€ 25.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (1)
 • Opinions (49)
 • Fotos de clients (5)
 • Termes i condicions de transport

L'efecte de la pujada arriba molt ràpidament i aporta una sensació calmant de plàcida claredat. La pujada no deixa una sensació de cansament o de feblesa i és excel•lent per afogar les distraccions incòmodes i començar a centrar-nos en allò que volem. És molt potent i pot durar diverses hores ja que té un 18% de THC. És una soca perfecta per atraure la inspiració en processos creatius.

Originàriament, la soca es va presentar per satisfer la demanda d'una planta que pogués produir la típica sensació d'eufòria sense els efectes secundaris de la letargia. Es va aconseguir a partir de la reproducció de dues de les plantes més productives i robustes del mercat, la Somango i la Critical 47. Aquesta híbrida es va provar de manera massiva. Atès que la seva disponibilitat ha augmentat, s'ha guanyat l'admiració de la majoria dels que recullen els beneficis de comprar aquesta llavor.

La Somango feminitzada té una barreja genètica del 25% Sativa i 75% Indica. Aquest domini Indica és el responsable de l'explosió ràpida dels efectes. Malgrat que la planta creix de forma molt condensada, conserva la seva bellesa i elegància. Assoleix una alçada de 100 cm quan es cultiva en interiors i, per tant, és perfecta per aquells que volen plantes petites. Si li donem l'oportunitat de florir a l'exterior, pot arribar a una alçada de 200 cm. Té moltes branques resistents que produeixen cabdells molt robustos. Les plantes madures tenen fulles amb tonalitats morades sedoses i els cabdells estan coberts amb una fina capa de cristalls.

Necessiten unes 9 setmanes per assolir tot el seu potencial de floració. Tot i així, alguns cultivadors s'han trobat que la planta acaba el seu procés de floració i ja es pot collir al cap de 8 setmanes. Si cultiveu la planta en exterior, el temps de collita és a finals de setembre.

A l'interior, amb les atencions convenients, l'aigua i els nutrients adequats i un control de la humitat, la planta us pot regalar una collita de fins a 575 grams de planta seca. I si li donem la possibilitat de créixer a l'exterior, pot arribar a donar un rendiment de 600 grams per planta seca.

Molts creuen que és una planta excel•lent tant per a cultivadors novells com per a productors experts. És força robusta i fàcil de mantenir. Malgrat la seva predisposició a ser perdurable, la seva tendència a créixer de forma compacta, juntament amb l'enorme mida dels cabdells, fa que creï un fullatge dens que necessita una cura especial. Un control curós de la humitat us ajudarà a evitar la floridura i a crear una planta sana que us continuï regalant cabdells excel•lents.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 525 - 575 gr/m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 120 - 200 cm
 • Floració: 8 - 9 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Somango x Critical 47
 • Tipus: Sa 25% In 75% Ru 0%
 • Efecte: Colocón y enérgico
 • Aroma: Fruity, Mango
 • Clima: Mild
   

  By A. M. on 09/Feb/2018 :
  (3)

  Title : Somango xl pack 3
  Comment : El contenido venia bien, pero las semillas venian muy endebles, muy pequeñas, y les ha costado salir, de momento estan saliendo ,aunque un poco lentas pero ahi van ,esperemos que todo salga bien

  By K. A. on 19/Jan/2018 :
  (4)

  Title : Top
  Comment : Top Genetik

  By J. D. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By A. V. on 15/Jan/2018 :
  (5)

  Title : so
  Comment : good

  By F. W. on 12/Jan/2018 :
  (3)

  Title : Leider nur 3/10 samen gekeimt
  Comment : Leider sind bei dieser sorte nur 3 von 10 samen gekeimt :( trotz jahrelang bewährter methode Mit 99% keimquote) die drei übrigen pflanzen haben sich tadellos entwickelt und waren sehr ertragreich !

  By S. F. on 27/Dec/2017 :
  (5)

  Title : Ottima pianta
  Comment : Cresce molto velocemente in 8 settimane era pronta.

  By S. Z. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By N. L. on 20/Oct/2017 :
  (5)

  Title : germination +7
  Comment : commande passée le vendredi, arrivée le mercredi. 4 graines sur 5 en germination , 0 échec sur 4. j'en suis au 7ème jours sous lampe et tout va bien, demain on rempote pour débuter la période végétative.

  By R. L. on 25/Sep/2017 :
  (5)

  Title : O. K.
  Comment : Easy to grow in the summer, smooth and tasty.

  By L. H. on 14/Sep/2017 :
  (4)

  Title : Great Weed
  Comment : Bought these things 2 weeks ago and I have great expectations. Thank you also to Royal Queen Seeds - a replacement order was promptly send after the first delivery was returned due to a wrong address.

  By P. M. on 21/Aug/2017 :
  (4)

  Title : No stretch, very leafy
  Comment : four weeks into flower and the plant has barely stretched. The sour diesel beside it stretched 2 feet. made for an awkward scrog to say the least. should have gone with lst instead of topping for this plant.

  By G. M. on 14/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Un arôme à découvrir ...
  Comment : Un parfum fruité mais aussi légèrement capiteux, voilà qui n'est pas courant. En général c'est tout l'un ou tout l'autre. Son arôme vaut le détour, il ravira la plupart des consommateurs.

  By T. T. on 11/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Je n'en suis qu'a C+15 mais c'est fou j'ai déjà l'odeur elle est bcp plus vivace que ma skunk XL et white widow dans les mêmes conditions, ça promet en tout cas !!

  By M. F. on 08/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Super sweet
  Comment : very sweet and strong. Easy to grow

  By M. W. on 30/May/2017 :
  (5)

  Title : Excited
  Comment : Just bought 5 of these beauty's ,,,,looking forward to seeing these ladies right ,,,,big thanks to RQS for their fantastic service


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From Pato | 2017-10-13 21:54:14

Esta semilla somango xl es de ciclo completo??

Royal Queen Seeds Team

Esta variedad no es autofloresciente, es fotoperiódica.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Strain: Somango XL

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Strain: Somango XL

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.