• Joanne's CBD
 • Joanne's CBD

Joanne's CBD

La Joanne's CBD alleujarà el teu dolor i ansietat al llarg del dia, sense deixar-te col·locat en el procés. Els seus tocs cítrics estimulants contribueixen a una experiència calmant.
 5/5 (4) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Joanne's CBD: terapèutica i deliciosa

La Joanne’s CBD és una varietat terapèutica que produeix un efecte lúcid, de ment clara. És un polihíbrido productiu amb una genètica perfectament equilibrada, 50% índica i 50% sativa. Hereta el seu perfil cannabinoide medicinal de dos ceps parentals: Juanita la Lagrimosa i la Session. Com a descendent de Juanita, la Joanne’s CBD pertany a un antic llinatge de llegendes del CBD.

Es creu que Juanita la Lagrimosa va ser el primer cep de la història a aconseguir un contingut de CBD del 15%. Aquesta varietat ha guanyat diversos premis en la High Times Cànnabis Cup, gràcies al seu efecte medicinal i el seu baix contingut de THC. Encara que ofereix un perfil de cannabinoides interessant, la seva grandària i productivitat solen ser reduïts. Els nostres criadors van solucionar aquest desavantatge, barrejant aquest cep amb la genètica de la Session. Aquest híbrid imponent produeix collites enormes i descendeix de la Kalijah, un cep ric en CBD.

Després d'un període d'hibridació i estabilització, va néixer la Joanne’s CBD. Els nostres criadors van aconseguir combinar amb èxit el perfil de cannabinoides de Juanita la Lagrimosa amb la grandària i potencial productiu de la Session. Ara, els conreadors poden obtenir una collita abundant de flors riques en CBD d'una sola planta.

EFECTES, AROMA I SABOR DE LA JOANNE'S CBD

La Joanne’s CBD produeix entre un 13-18% de cannabidiol (CBD). Tal quantitat és capaç d'alleujar ràpidament el dolor, l'ansietat i la inflamació. Unes glopades de vapor calmen la ment, portant-la al moment present i eliminant les preocupacions innecessàries. És una herba excel·lent per a fumar abans d'un bany calent o una sessió de meditació, per a calmar el sistema nerviós simpàtic.

La Joanne’s CBD conté nivells traça de THC, entre 0,25-0,75% aproximadament. Per tant, els consumidors d'ús medicinal poden accedir a grans dosis de CBD al llarg del dia, sense afectar la seva funció cognitiva.

Els efectes terapèutics d'aquest cep van acompanyats d'un exquisit perfil de sabor, amb tocs dolços, cítrics i ataronjats. Saca al xef cannábico que tens dins i usa aquestes flors per a preparar uns comestibles deliciosos.

CULTIU DE LA JOANNE’S CBD

La Joanne’s CBD és relativament fàcil de manejar i pot controlar-se eficaçment amb tècniques de poda i entrenament de baix estrès. Les plantes d'interior aconsegueixen altures mitjanes i produeixen collites de fins a un 550g/m² després d'una fase de floració breu de 7-8 setmanes. A l'aire lliure, les plantes creixen a altures més elevades, amb un màxim de 180cm, i produeixen collites impressionants de fins a 475g/planta. Podràs collir aquest botí a principis d'octubre.

 • Tipus de varietat: CBD
 • THC: 0,25 - 0,75%
 • CBD: 15%
 • Collita en interior: 500 - 550 gr/m2
 • Collita en exterior: 425 - 475 gr/plant
 • Alçada en Interior: 80 - 120 cm
 • Alçada en exterior: 140-180 cm
 • Temps de Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Principis d‘ octubre
 • Genètica: Session x Juanita la Lagrimosa
 • Tipus: Sativa 50% Indica 50%
 • Efecte: Un viatge clar i net, sense eufòria
 • Clima: Càlid
 • Aroma: Dolç, Especiat

  By P. J. on 01/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Muito bem
  Comment : Recebi e estão a crescer normalmente. Basta esperar ágora :D

  By G. T. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : tutto ok
  Comment : prodotti come sempre arrivati puntualmente

  By L. F. on 24/Mar/2020 :
  (4)

  Title : très bien
  Comment : satisfaite par ce produit je recommande


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.