• Conductivity Tester
 • Mesurador de conductivitat
 • Mesurador de conductivitat

Mesurador de conductivitat

Controles la CE de l'aigua del teu cultiu hidropònic? Si no és així, hauries de començar. Un excés de sals de fertilitzants obstaculitza l'absorció de nutrients i causa pansiment. Utilitza el mesurador de conductivitat de butxaca  DiST  4 per a obtenir lectures precises. Ve amb quatre líquids calibradors.
(10)
Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 61.50

€ 61.50 (-0%)

Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (7)

Mesurador de CE de butxaca DiST 4: Fàcil, precís i fiable

El mesurador de conductivitat de butxaca HI-98304 DiST 4 ofereix una manera fàcil de comprovar la conductivitat elèctrica (CE) de l'aigua. Aquest dispositiu proporciona lectures ràpides i precises mentre et desplaces per l'espai de cultiu.

El DiST 4 et permet determinar el contingut de sodi de les teves solucions hidropòniques amb només estrènyer un botó. Aquest dispositiu mesura en un rang de 0 a 20.00 ms/cm. La pantalla dual LED ofereix lectures immediates i paral·leles de la CE (en µS/cm o ms/cm) i la temperatura (en °C).

El mesurador disposa d'un elèctrode de grafit amperimètric resistent a l'oxidació. Aquest material no s'oxida després de nombroses exposicions a l'aigua, per la qual cosa ofereix una millor durabilitat.

El dispositiu és fàcil d'usar, només té dos botons principals. Un per a encendre i apagar el mesurador, i l'altre per a accedir al calibratge. En el compartiment de la bateria hi ha un tercer botó més petit per a canviar la temperatura i el temps d'apagat automàtic.

El DiST 4 disposa de compensació automàtica de temperatura (ATC) i un indicador d'estabilitat del mesurament per a garantir lectures precises en tot moment. Aquest mesurador suporta les condicions més adverses i funciona a temperatures de 0-50 °C. La bateria d'ió liti de 3V ofereix 250 hores d'ús continu.

El mesurament de la CE és una habilitat essencial per a tot cultivador hidropònic. El DiST 4 identifica la salinitat d'una solució mesurant la càrrega d'ions de sodi. Les plantes de cultius hidropònics necessiten uns nivells determinats de sals de fertilitzants en les diferents etapes del seu cicle de vida.

Durant la fase vegetativa, requereixen una CE d'1.2-1.6 per a facilitar una absorció adequada de nutrients. Si la lectura és massa alta, afegeix més aigua a la solució per a diluir les sals. Durant la floració, les plantes ja toleren solucions nutritives més fortes, de 1.8CE.

El mesurador de conductivitat de butxaca DiST 4 de RQS ve amb quatre líquids calibradors.

Avís sobre les garanties

Siusplau, llegeix les instruccions que vénen dins la capsa per tal d'activar la garantia del teu mesurador de CE DiST 4.

El nostre mesurador de conductivitat elèctrica (CE) té una garantia de fàbrica d'1 any que RQS gestionarà directament amb el fabricant. Un cop superat el període d'1 any, posa't en contacte amb el fabricant. Conserva la capsa del producte, el número de sèrie i el rebut com a justificants de la compra.


  De P. M. on 30/Jun/2021 :

  Títol : Perfect
  Comentaris : Very good

  De D. M. on 31/May/2021 :

  Títol : Perfetto
  Comentaris : Nulla sa dire. Semplicemente perfetto. Grazie rqs

  De A. M. on 21/Dec/2020 :

  Títol : Mr.
  Comentaris : Fast delivery from Spain. After calibrating it the DiST4 works well ! I recommend this product !

  De A. P. on 21/Dec/2020 :

  Títol : Kolejne udane zakupy
  Comentaris : Co tu komentować. Profesjonalizm

  De S. S. on 24/Nov/2020 :

  Títol : Sérgio
  Comentaris : Excellent

  De F. M. on 02/Oct/2020 :

  Títol : Midaow
  Comentaris : Impeccable, fait bien son taff et les piles tiennent longtemps.

  De L. N. on 22/Jul/2020 :

  Títol : Buena marca
  Comentaris : Buen producto y con semillas gratis!


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
Clients que van comprar aquest producte també compraren:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.