• Kush Banner 3
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry
 • HulkBerry

HulkBerry

La Hulkberry és el alter-ego de l'Increïble Huk. Aquest superheroi cannàbic ha arribat per salvar la marihuana d'efecte mental. En algun lloc de les Muntanyes Rocoses de Colorado, la potència de la OG Kush i la qualitat de la Strawberry Dièsel van xocar entre si. Ara, aquesta ona expansiva de THC està arrasant per tota Europa.
 4.5/5 (170) Escriu una opinió
nombre de llavors:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
25x
€ 160.00
€ 29.00
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

HulkBerry: la primera varietat de cànnabis per a superherois

GENÈTICA

Durant massa temps, les Kush, han dominat les llistes de varietats més benvolgudes entre els experts cannàbics. Però 2018 és l'any en què la marihuana cerebral contraataca. La Hulkberry és la fusió dels millors criadors de marihuana de Colorit. L'exclusiu esqueix Ghost OG i l'afruitada Strawberry Dièsel van col·lidir, obrint les portes d'una nova dimensió cannàbica, de la qual va sorgir la Bruce Banner.

Algunes mostres d'aquesta herba aconsegueixen un nivell de THC del 28%, i antigament es reservaven exclusivament com a material de primera categoria en els dispensaris millor assortits. Però avui dia, la marihuana d'efecte mental més potent del món està disponible finalment en llavors feminitzades. Fes espai a la teva cambra de cultiu per a aquest Hulk que aixafarà la competència.

PATRÓ DE CREIXEMENT

La Bruce Banner de RQS és un híbrid de dominància sativa, que principalment mostrarà el fenotip 3, i que s'ha convertit en objecte de culte en tot EUA. Amb aparença OG i una subtil aroma a maduixa que va guanyar la High Estafis Cànnabis Cup en el 2014. La majoria de cultivadors no poden resistir-se als seus cabdells Kush grossos i enganxifosos, impregnats amb una bona dosi de sabors dolços i afruitats..

No obstant això, en el cultiu podrien aparèixer almenys altres 2 fenotips, que sens dubte seran d'interès per als experts. El fenotip 1 s'assembla més a una mescla híbrida, amb la genètica repartida 50-50% entre les dues varietats ascendents. I el que es coneix comunament com el fenotip 5 adopta una adreça diferent al fenotip 3, semblant-se més a la Strawberry Dièsel que a la OG Kush. Així que potser t'interessi tenir més d'una planta mare, ja que els 3 fenotips són molt bons i val la pena guardar-los.

Sota un cicle de llum estàndard 12-12, la Hulkberry completarà la floració en 9-10 setmanes, carregant-se de cabdells gebrats. Durant la floració, les cues poden estirar-se i engreixar considerablement, de la mateixa manera que la OG Kush. Però sens dubte et sorprendran les seves aromes a fruits del bosc, que es contraposen a les clàssiques olors a dièsel i llima-llimona. Fins i tot els growers amants de les Kush més veterans quedaran impressionats amb les seves abundants collites. La Hulkberry arrasarà amb els mètodes SOG o ScrOG.

FUMANT HERBA AMB SUPERPODERS

Unes poques calades d'aquesta herba produeixen un efecte espectacular. Després de la combustió, la Hulkberry es transforma en un monstre. En encendre un porro sembla més aviat que estàs a punt de prendre la metxa d'un coet. Amb els pulmons plens de boira cerebral, podràs elevar-te a una major altura. L'efecte de la Hulkberry desenganxa amb un conegut sabor a terra i dièsel; i just quan esperes baixar de nou cap a la terra, arrenca una segona fase de coets que et farà viatjar a la frontera final. Mentre el teu cos està ocupat a la terra assaborint el regust agredolç, la teva ment estarà viatjant per les profunditats de l'espai exterior. Els fumadors veterans pot ser que tinguin la tolerància suficient per aprofitar el potencial creatiu de la fumada. La majoria gaudiran d'un viatge mental alegre i durador.

 • Tipus de varietat: Feminitzades
 • THC: 27%
 • CBD: Baix
 • Collita en interior: 400 - 450 gr/m2
 • Collita en exterior: 650 - 700 gr/plant
 • Alçada en Interior: 80 - 140 cm
 • Alçada en exterior: 160 - 200 cm
 • Temps de Floració: 9 - 10 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: OG Kush x Strawberry Diesel
 • Tipus: Sativa 65% Indica 35%
 • Efecte: Clar y energètic
 • Clima: Càlid
 • Aroma: Dolç

  By M. I. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Wow
  Comment : Spedizione rápida e excelente

  By P. B. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : HulkBerry
  Comment : Schneller Versand, gute Verpackung, gute Qualität! Gerne wieder

  By M. J. on 27/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Hulk Berry
  Comment : Dankeschn für die schnelle Lieferung. Perfekt alles bestens!!

  By M. O. on 24/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Incroyable Hulk
  Comment : Bonjour, Je vous souhaite bon courage et bon travail en ces moments difficiles dans le monde partout. J'ai 2 variété de CBD, HulkBerry, OG Kush. Elles sont au début de la floraison et sont parfaites, en très bonne santé. Merci encore à l'équipe RQS. Je compte partager les photos de mes filles à la fin de période floraison et les photos de récolte... Cannabicalement

  By D. M. on 19/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Me a impresionado mucho i voi a probarla
  Comment : Me a inpresionado su descripción i estaba buscando algo potente de thc i me quedo con esta

  By K. J. on 19/Mar/2020 :
  (5)

  Title : promising smell
  Comment : Promising growth and bloom

  By G. D. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Great strain
  Comment : Amazing

  By L. V. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Title : HulkBerry
  Comment : 2 von 3 gekommen, trotzdem guter Schnitt

  By D. J. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Title : [email protected]
  Comment : Always the same. The best seeds. Thank you

  By L. P. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Try it
  Comment : I cant wait for tasty

  By V. K. on 09/Mar/2020 :
  (5)

  Title : RQS hulk
  Comment : Top Service, bin auf das Ergebnis gespannt!!!

  By P. C. on 05/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Stunning smoke
  Comment : Vegged the plant for about 4 weeks and then flowered for another 6 and she was ready. Fast! Never smelled or smoked something like this-one of the greatest. Sticky, dense buds and a very strong odour when growing. Lemon-strawberry taste with a meaty diesel undertone. Smoked it just before bed-bad idea. This one really gets the thoughts going. Tried it the next day and after about 30 minutes of total buzzing I really made great progress with the study I had to do. Keeping this for work and for the odd lucky friend :-)

  By A. B. on 05/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Sehr gut!
  Comment : Schnelle Lieferung. Perfekt und alles bestens!!

  By K. D. on 04/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Hulk feeling
  Comment : It was very good even for outside in Belgium. Can what till autoflower is out

  By D. S. on 03/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Good strain
  Comment : Good strain, 2 of 3 germinated using the paper towel method and the free seed didn't germinate either but these things happen, slightly disappointed because it's a premium seed but Royal Queen have always been great and I will continue to be a loyal customer


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.