• Low Cost Pack

Low Cost Pack

Pack content:

White Widow
Special Kush 1
Special Queen 1
Aquest pack de llavors de cànnabis variades inclou tres pesos pesants: la Special Queen 1, la Special Kush 1 i la White Widow. I per si això fos poc, totes tenen alguna cosa en comú: malgrat la seva gran qualitat, són increïblement econòmiques!
Oferta!
Preu reduït!
€ 34.00 No stock

€ 34.00 (-0%)

en lloc de € 40.00

Compra i aconsegueix 34 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Pack Low Cost: Llavors de marihuana premium al millor preu

El nostre pack econòmic inclou tres llavors de marihuana feminitzades que ofereixen una gran productivitat i qualitat: la Special Queen 1, la Special Kush 1 i la White Widow, famosa a tot el món. Però què tenen en comú aquestes varietats? Doncs que costen molt poc, sense que hagis de renunciar a la qualitat superior que et mereixes!

Pack de baix cost: un trio excepcional de varietats clàssiques

Les tres varietats de marihuana incloses en aquest pack de llavors feminitzades es complementen a la perfecció:

• Special Queen 1: Llarga vida a la Reina! Després d'un breu període de floració de 8-9 setmanes, aquesta planta ben equilibrada ofereix grans collites de cabdells potents. Derivada de races autòctones colombianes, afganeses i mexicanes, la Special Queen 1 llueix la seva genètica clàssica amb estil i substància.

• Special Kush 1: Una Kush forta amb un dels temps de floració més ràpids de totes les varietats fotoperiòdiques disponibles en el catàleg de RQS. Amb aquesta varietat també pots esperar collites excel·lents i un profund subidón físic.

• White Widow: La White Widow és una dels ceps de cànnabis clàssiques més famoses del món, així que no et decebrà. El fet que les seves llavors siguin econòmiques no significa que hagin perdut el seu sabor i els seus efectes.

    Nobody has posted a review yet


    No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats