• High THC Auto Pack

High THC Auto Pack

Pack content:

Fat Banana Automatic
Green Gelato Automatic
Cookies Gelato Automatic
Vols cultivar grans autoflorescents? El nostre Pack ric en THC automàtic conté tres ceps autoflorecients seleccionades a mà que ofereixen grans collites de cabdells enormes i resinosos replets de THC, en poques setmanes! Si encara no et fies del tot de les autoflorescents, aquest pack farà que canviïs d'idea per sempre.
Oferta!
Preu reduït!
€ 62.00 No stock

€ 62.00 (--1%)

en lloc de € 73.00

Compra i aconsegueix 62 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Pack High THC Automàtic: per als qui donen prioritat a la potència

Durant molt de temps, les varietats de marihuana autoflorescents han estat víctimes de la seva mala reputació i criticades per la seva baixa productivitat i potència. Però avui, aquesta afirmació no podria estar més lluny de la veritat. El nostre Pack High THC Auto conté tres varietats autoflorescents que eliminaran per complet qualsevol dubte que tinguis sobre les autflowers. De fet, aquestes varietats podrien superar fins i tot a moltes fotodependents!

Pack High THC Auto de RQS: 3 varietats autoflorescents que destaquen entre les altres

Aquest pack de llavors autoflorescents riques en THC inclou les següents varietats:

• Green Gelato Automatic (24% de THC): aquesta versió autoflorescent de la Green Gelato produeix cabdells densos i resinosos i un efecte realment energètic, ideal per a festes o activitats creatives.

• Cookies Gelato Automatic (23% de THC): aquest cep és un encreuament autoflorescent entre la GSC i la Gelato 33 i produeix un efecte corporal profundament relaxant, adequat per a nits tranquil·les a casa o quan vols desconnectar i relaxar-te.

• Fat Banana Automatic (22% de THC): una versió autoflorescent de la Fat Banana original (OG Kush x Chiquita Banana). Aquesta varietat ofereix un fort efecte relaxant que és particularment buscat entre els consumidors holístics.

    Nobody has posted a review yet


    No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats