Grinder amb visor

El grinder Royal Queen Seeds transparent és un robust molinet de 2 peces que té un visor en la tapa. Amb les seves afilades dents en forma de diamant no tindrà cap problema per triturar tot tipus d'herbes! Aquest grinder ve en un elegant color plata i el nostre lema "Keep on Growing" en la part superior.
 3.5/5 (3) Write a review
€ 9.95 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (3)
 • Termes i condicions de transport

 

El grinder Royal Queen Seeds amb visor és pràctic, resistent i amb un gran disseny! Aquest grinder metàl·lic s'obre en dues parts. La superior té una finestra transparent perquè sempre puguis veure el que està passant dins del molinet. El slogan "Keep on Growing" està present en la tapa per donar-te una motivació extra per si en algun moment la necessitessis. El grinder RQS amb visor ve en color plata metàl·lic.

   

  By S. K. on 31/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Little buddy
  Comment : Handy grinder that fits better in your pockets then the big ones. There is a button on the bottom that lets you push out the weed for easy emptying. The plate that pushes the weed out is holden by a little screw. After extenisve use it became a little loose but was easy tighted again with a small screwdriver. I take this grinder to allot of places :)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Canada, Chile

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: