Grinder acrílic (2 peces)

Un interessant grinder format per una tapa, una base i unes quantes dents per a triturar; res més! Processar la marihuana ja no serà un problema per a la teva butxaca! Fabricat en material acrílic, està disponible en vermell, verd (clar i fosc), blau i incolor. El nom i el lloc web de la nostra empresa preferida de llavors estan estampats a la tapa.
 4.5/5 (47) Write a review
Tria color
 • Blue
 • verd
 • Vermell
€ 2.50 amb IVA In stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (47)

Després d'haver fet el pas de comprar i consumir cannabis mòlt i d'haver començat a utilitzar flors de més bona qualitat, ha arribat l'hora de trobar un mètode adequat per convertir el teu producte preferit en un material més apte per fumar.

Més que agafar un bon "cogollo" de la teva capsa i, després, picar-lo amb els dits o tallar-lo a trossets amb algunes tisores d'ungles, és molt més eficient triturar la teva herba preferida. Malgrat que pot ser divertit acabar amb els dits enganxosos després de tallar un cabdell, seria ideal poder deixar la màxima quantitat d'aquest preuat residu a la nostra pipa, bong o cigarret, en comptes de deixar-lo a les mans.

Qualsevol que vulgui formar part del món de la marihuana sabrà treure profit d'aquest bàsic grinder acrílic de dues peces. Disposa d'una base, una tapa i algunes dents per triturar el material de la planta. És el triturador perfecte bàsic per als amants de la marihuana que tenen poc pressupost.

Imagina que t'estàs preparant per embolicar uns quants porrets en previsió d'una nit de festa amb els teus amics i has de triturar el cannabis ràpidament perquè ja fas tard. O, vols omplir la teva pipa i començar a provar una nova varietat que acabes de collir.

Ja pots agafar un tros de la teva herba preferida i col•locar-lo a la base del grinder. Tapa la base i comença a girar fins que el cannabis estigui mòlt amb la consistència que tu vulguis.

Després de moldre la marihuana, veuràs que és molt més fàcil embolicar un cigarret amb densitat regular i que cremi de manera neta i uniforme. El triturador uniformitza el cannabis i fa que la teva experiència de fumar sigui molt més plaent. És més, després de triturar la marihuana, serà molt més fàcil encendre i conservar encesa la pipa, el bong o la cigarreta. Unes pipades més denses i una combustió més relaxada de l'herba seran la teva recompensa.

El nostre grinder està disponible en blau, verd clar i verd fosc, vermell i transparent. La tapa està blasonada amb el nom i URL de Royal Queen Seeds, de manera que et facilita el contacte si mai necessites algun altre excel•lent article relacionat amb el món del cannabis.

Per aquells consumidors habituals de cannabis, aquest grinder acrílic bàsic és una excel•lent manera de començar a moldre's la marihuana ràpida i eficientment per obtenir una millor experiència al fumar.

   

  By R. M. on 07/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Parfait.
  Comment : Bon grinder, fait bien le job. Jolie couleur et très agréable en cadeau ;) .

  By E. B. on 15/Oct/2018 :
  (5)

  Title : very good one
  Comment : Very good grinder, i like the spikes and the transparency and the material

  By K. C. on 01/Jun/2018 :
  (5)

  Title : Best budget grinder I’ve used!
  Comment : Works very well for a budget plastic grinder. The magnet in the centre holds it together adequately and the RQS logo really sets this grinder off!

  By A. Z. on 16/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Хорошее качество
  Comment : Пользуюсь такими акриловыми гриндерами несколько лет,ниодин зуб несломался,пластик некрошется и отлично перемалывает до правильной муки.

  By R. M. on 07/Mar/2018 :
  (4)

  Title : Good old grinder
  Comment : Does it's job wears and gets stiff in a few weeks if used a lot but all plastic ones do well worth the money nice little compartment on top to store a gram or so for the road

  By L. E. on 29/Dec/2017 :
  (4)

  Title : Works perfectly!
  Comment : The grinder does his Job!

  By E. A. on 31/Jul/2017 :
  (4)

  Title : nice grinding for the buck!
  Comment : nice grinding for the buck!

  By P. V. on 22/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Grinder
  Comment : Very cool for this price.

  By V. S. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : the best
  Comment : this grinder is the best plastic grinder you will find! i am gonna order al 3 colors

  By J. M. on 17/May/2016 :
  (4)

  Title : Grindle
  Comment : Those classic grinders you just cant beat. if they didn't have magnets in they'd be perfect I reckon.

  By F. W. on 01/Apr/2016 :
  (4)

  Title : nice budget grinder for the road
  Comment : I have received this grinder as a free promo item with my last seeds order (which arrived swiftly and discretely packaged). The Grinder does a great job fluffing up the buds and provides for a good smoking experience. Of course this is just a cheap acrylic grinder, it doesn't look too great and it probably won't last forever, so while you won't want to put this on your living room table it serves it's purpose just perfectly with a small storage compartment to stash some bud and throw it in your backpack and enjoy a good smoke while out and about. 4 of 5 stars for a very functional and affordable gadget, just short of a five star rating because... well, it's just plastic...


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: