• Ulleres de protecció Method Seven per a cultiu d'interior
 • Ulleres de protecció Method Seven per a cultiu d'interior
 • Ulleres de protecció Method Seven per a cultiu d'interior
 • Ulleres de protecció Method Seven per a cultiu d'interior
 • Ulleres de protecció Method Seven per a cultiu d'interior
 • Ulleres de protecció Method Seven per a cultiu d'interior

Ulleres de protecció Method Seven per a cultiu d'interior

Cuidar de les teves plantes pot ser un repte sota uns LED blaus o roses, o llums HPS potents. Encara que creixen bé amb aquestes longituds d’ona, la poda, la fertilització i l’entrenament poden ser difícils quan tot es veu massa blau, rosa o groc. I aquí és on resulten molt útils les ulleres de protecció Method Seven. Filtren aquestes longituds d’ona i fan que tot sembli normal.
Tria color
 • HPS - Blau
 • LED - Verd
Oferta!
Preu reduït!
€ 79.00

€ 79.00 (-0%)

Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (0)

Method Seven - Ulleres per a cultiu interior amb HPS i LED: observa les teves plantes amb la millor llum possible

Les ulleres protectores Method Seven estan dissenyades per a ajudar als cultivadors de marihuana a veure millor. Entrar en un armari de cultiu il·luminat per LED o llums HPS d’alta potència està molt bé al principi, però aquests ambients dificulten la visió ràpidament. A més de ser molestes per a la vista, aquest tipus de llums entorpeixen els treballs més delicats com el topping, la poda o l’entrenament.

Les ulleres de protecció per al cultiu interior de Method Seven solucionen aquest problema. Neutralitzen els colors emesos per aquestes fonts de llum, i fan que tot es vegi completament normal, sense afectar la intensitat.

Tots dos models estan dissenyats per a usar-los amb diferents tipus de llums de cultiu, i ajuden els ulls a adaptar-se a diferents entorns.

L’exterior de les lents porta un bany de plata amb centellejos, realitzat segons els estàndards de Carl Zeiss, un dels líders del sector de lents per a ulleres. Les lents també estan fabricades amb polímers d’alt nivell amb un 100% de protecció UV. La seva forma descentrada elimina la distorsió que es produeix en mirar a través de lents corbes.

Tots dos models també ofereixen unes muntures Operator fabricades amb una tecnologia de polímers suïssa, duradora alhora que flexible. Són lleugeres, versàtils i resistents.

Ulleres de protecció per a cultiu interior Method Seven HPS

Les ulleres protectores HPS porten filtres fotogràfics optimitzats per a armaris de cultiu il·luminats amb llums de sodi d’alta pressió. Filtren l’excés de longituds d’ona grogues i permeten veure els colors reals en aquests entorns.

Ulleres de protecció per a cultiu interior Method Seven LED

Les ulleres protectores LED són compatibles amb LED blaus i violetes. Encara que aquestes longituds d’ona afavoreixen el creixement de les plantes, poden afectar la vista després de llargs períodes d’exposició, i dificulten l’adaptació a la il·luminació normal després de passar un temps amb les teves plantes.

Aquestes ulleres permeten als cultivadors veure els veritables colors dels seus espais de cultiu, alhora que eliminen qualsevol molèstia d’aquestes longituds d’ona poc freqüents.

  Nobody has posted a review yet


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
Clients que van comprar aquest producte també compraren:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.