Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Royal Queen Seeds és una de les empreses de llavors de cànnabis amb un creixement més ràpid de tot Europa. El nostre catàleg inclou una àmplia gamma d'excepcionals llavors autoflorescents, medicinals i feminitzades. Estem segurs que sigui quina sigui la teva necessitat o preocupació, tenim alguna cosa que satisfarà el teu problema.

El nostre premiat cànnabis inclou algunes de les millors soques del món a uns preus molt assequibles. Hem destinat molts anys al cultiu meticulós d'aquestes llavors als Països Baixos i hem ofert als nostres clients un producte incomparable. El nostre estoc és orgànic i seleccionat a mà i, periòdicament, fem proves per detectar els nivells de qualitat de la germinació. El nostre sistema d'envasat protegeix el paquet del medi ambient per tal de garantir que el producte arribi a la porta de casa teva en les millors condicions possibles.

Evidentment, no hauríem tirant endavant en aquest negoci si no haguéssim ofert un excel•lent nivell de servei al client. Això vol dir escoltar als nostres clients. Si tens qualsevol pregunta, tenim aquest formulari de contacte fàcil d'utilitzar.

Abans d'endinsar-t'hi de ple, utilitza aquest enllaç a la secció de Preguntes més freqüents:

 

 

És molt possible que la teva preocupació ja l'hagi tingut algú altre abans i s'hagi solucionat aquí. També fes una ullada al nostre mapa del lloc. És possible que trobis la resposta a la teva pregunta simplement sabent on buscar.

Si no trobes la solució a la teva resposta, utilitza el formulari de contacte. Un membre del nostre personal es posarà en contacte amb tu.


Et donem les gràcies per la teva paciència i esperem la teva comanda.