Pàgines de RQS a Youtube i Vimeo

Royal Queen Seeds és una de les empreses de llavors més reeixides d'Europa per mèrits propis. Recorrem el món a la recerca de les millors ceps, oferim llavors de primera qualitat i escoltem les teves necessitats. Això vol dir que també oferim tota la informació que podem sobre els nostres productes i sobre com cultivar-los.

A més dels nostres articles i pàgines d'informació sobre productes, pots visitar els nostres perfils de YouTube i Vimeo. Trobaràs vídeos amb anàlisi de fumades, consells de cultiu i informació general sobre la teva planta preferida. Visita'ns avui. No et penediràs.

QUÈ TROBARÀS AL CANAL DE YOUTUBE DE RQS?

El nostre contingut a YouTube  és ampli. No obstant això, es pot classificar en les següents categories.

• Smoke reports: aquests vídeos són breus anàlisi de les últimes ceps. Estàs pensant en conrear una nova varietat? Assabenta't de quin sabor i què aroma tindrà abans de comprar-la!

• Consells sobre ceps: aquests vídeos cobreixen una àmplia varietat de temes. Des de les millors llavors autoflorescents per a determinats climes fins les llavors ideals per a cultivadors principiants, hi ha alguna cosa per a tots els aficionats al cànnabis que busquin més informació.

• Documentals educatius: és impossible saber-ho tot sobre el cànnabis, però en qualsevol cas, no et perdis els nostres minidocumentals sobre marihuana. Sempre es pot aprendre més, no?

• Tutorials de cultiu: Tens que decidir quan collir? Vols aprendre quan i com podar? El canal de YouTube de RQS té tota la informació que qualsevol cultivador principiant o expert pugui necessitar.

RQS Youtube

RQS A VIMEO

Els nostres vídeos a Vimeo  et porten els millors consells per conrear. No et perdis el nostre vídeo sobre fertilitzants per cànnabis. O busques consells sobre com detectar deficiències en les teves plantes? També pots trobar-los aquí.

A més, oferim anàlisi de ceps molt interessants. Llegeix les ressenyes de les nostres favorites, com la White Widow, la Royal Moby i la Haze Berry.

I no oblidis fer una ullada a les últimes novetats de Spannabis!

RQS Vimeo