Pàgines de RQS a Youtube i Vimeo

Royal Queen Seeds és una de les empreses de llavors més reeixides d'Europa per mèrits propis. Recorrem el món a la recerca de les millors soques, oferim llavors de primera qualitat i escoltem les teves necessitats. Això vol dir que també oferim tota la informació que podem sobre els nostres productes i sobre com cultivar-los.

A més dels nostres articles i pàgines d'informació sobre productes, pots visitar els nostres perfils de YouTube i Vimeo. Trobaràs vídeos amb anàlisi de fumades, consells de cultiu i informació general sobre la teva planta preferida. Visita'ns avui. No et penediràs.

QUÈ TROBARÀS AL CANAL DE YOUTUBE DE RQS?

El nostre contingut a YouTube  és ampli. No obstant això, es pot classificar en les següents categories.

• Smoke reports: aquests vídeos són breus anàlisis de les últimes soques. Estàs pensant a conrear una nova varietat? Assabenta't de quin sabor i què aroma tindrà abans de comprar-la!

Smoke Reports

• Consells sobre varietats: aquests vídeos cobreixen una àmplia varietat de temes. Des de les millors llavors autoflorents per a determinats climes fins a les llavors ideals per a cultivadors principiants, hi ha alguna cosa per a tots els afeccionats al cànnabis que busquin més informació.

Consells sobre varietats

• Documentals educatius: és impossible saber-ho tot sobre el cànnabis, però en qualsevol cas, no et perdis els nostres mini documentals sobre marihuana. Sempre es pot aprendre més, no?

Documentals educatius

• Tutorials de cultiu: Has de decidir quan collir? Vols aprendre quan i com podar? El canal de YouTube de RQS té tota la informació que qualsevol cultivador principiant o expert pugui necessitar.

Tutorials de cultiu

RQS A VIMEO

Els nostres vídeos a Vimeo  et porten els millors consells per conrear. No et perdis el nostre vídeo sobre fertilitzants per cànnabis. O busques consells sobre com detectar deficiències en les teves plantes? També pots trobar-los aquí.

A més, oferim anàlisi de ceps molt interessants. Llegeix les ressenyes de les nostres favorites, com la White Widow, la Royal Moby i la Haze Berry.

I no oblidis donar una ullada a les últimes novetats de Spannabis!

RQS Vimeo

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.