Més que una xarxa social

Royal Queen Seeds et porta la millor Sinsemilla de les xarxes socials amb el feed del Twitter oficial de RQS. Volem connectar amb conreadors i consumidors de marihuana de tot el món, i, què millor lloc per fer-ho que a Twitter? En qualsevol lloc, en qualsevol moment, amb qualsevol dispositiu connectat a Internet, ja pots tenir els últims tuits de Royal Queen Seeds a l'abast de la mà. Segueix-nos a Twitter i connecta amb el millor banc de llavors d'Europa.

Compartir és bo, i tenim un munt de contingut sobre el cànnabis per a compartir amb els nostres seguidors. Piulem de tot, des de fotos dels millors cabdells a informes de varietats de marihuana. Els seguidors de Royal Queen Seeds són entesos del cànnabis, fumetes decents i corrents, cultivadors professionals, i productors casolans, i volem que tu també ens segueixis. No et preocupis, no som una secta, i el nostre mur no és simplement un recull de dades sobre cànnabis. Volem construir la comunitat de cànnabis de Twitter, però necessitem la teva ajuda.

MOLT MÉS QUE CÀNNABIS

Twitter

Com era d'esperar, tenim un interminable subministrament de porno cannàbic dur, per obrir-te la gana i fer-te sentir 420 cada dia. Però això no és l'única cosa que oferim als nostres seguidors de Twitter. El feed del Twitter de Royal Queen Seeds és per a tot tipus de consumidors amb fins recreatius i terapèutics. Ens agrada tuitejar sobre temes atractius i interessants per a una comunitat amant de la marihuana allò més diversa possible.

Twitter no és lloc per enrotllar-se. Quan segueixes el Twitter de Royal Queen Seeds, obtindràs informació directa en 140 caràcters o menys. Tothom està molt ocupat. En l'actualitat, tots anem d'un costat a l'altre a correcuita, en major o menor mesura. Per sort, el nostre mur et mantindrà actualitzat i informat des del teu dispositiu mòbil, o potser simplement posarà un somriure a la cara amb una elegant foto d'un cultiu.

Quan no estem piulant novetats sobre les nostres últimes creacions cannàbiques o ressenyes del nostre catàleg de clàssics moderns, et mantindrem informat amb relació a tots els aspectes de Royal Queen Seeds. Tuiteamos sobre concursos, regals, descomptes exclusius, noves varietats i molt més.

Sigues el primer a assabentar-te de les últimes notícies i comunicats de Royal Queen Seeds seguint el mur del Twitter de RQS. Ens estem convertint en la referència en llavors de marihuana feminitzades, investigant i desenvolupant les millors genètiques constantment. Els mestres criadors de RQS han desenvolupat varietats de cànnabis recreatiu i medicinal, i s'han endinsat en un territori inexplorat amb les seves varietats autoflorent d'última generació. Segueix-nos i uneix-te a la millor família "Real" del mercat cannàbic.

Twitter és un espai ideal per posar-se en contacte amb nosaltres i compartir comentaris. Els teus comentaris (els bons, els dolents i els lletjos) són importants per a nosaltres. Estem preparats i esperant-te a Twitter.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.