By Luke Sumpter

Watermelon Auto: informe de cultiu setmana a setmana

blog cover

Estàs pensant a conrear la Watermelon Automatic? En aquest cas, has arribat al lloc adequat! A continuació, descobriràs exactament com vaig conrear aquesta varietat, incloent tots els detalls del meu sistema d'il·luminació i fertilització. Si t'agraden els terpens afruitats, els efectes relaxants i les collites ràpides, no hauries de perdre't aquesta varietat!

Informe de cultiu de la Watermelon Automatic: llista de material

 • Armari de cultiu: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Llums: MIGRO 200
 • Ventilació: Blauberg Turbo - E 100
 • Filtre: Filtro Prima Klima PK 100/125
 • Ventilador: Ventilador oscil·lant Coala
 • Humidificador: Beurer LB 45
 • Terra: Biobizz Light-Mix
 • Test: Air-Pot de 11l
 • Llavor: Royal Queen Seeds
 • Abonament: Biobizz i Nutrició Orgànica de RQS

Informe de cultiu de la Watermelon Acte: fase de plántula (setmana 1)

Benvinguts i benvingudes al meu diari de cultiu de la Watermelon Acte! Per a començar el procés, vaig haver de germinar la llavor. Encara que això pugui semblar senzill, sovint les coses poden sortir malament en aquesta fase; per exemple, alguns conreadors deixen que les seves llavors s'assequin o les reguen massa, la qual cosa fa que es podreixin. A continuació et conto el que vaig fer perquè tot sortís bé.

 • Substrat: Abans de sembrar les llavors, vaig preparar un substrat adequat. Per a començar, vaig posar 5 litres de Biobizz Light-Mix en el test air-pot, i després vaig afegir els següents productes:

50g de Easy Boost Nutrició orgànica de RQS

Ingredients for Seedling Stage
Ingredients for Seedling Stage

10g Easy Roots Rhizobacter de RQS

5g Mescla de micorrizes de RQS

Els nutrients d'aquesta mescla van cobrir la major part de les necessitats nutricionals de la meva planta durant les primeres etapes del cicle de cultiu. I els productes inoculantes van ajudar a millorar l'absorció de nutrients i a lluitar contra els patògens que causen malalties en les plántulas, com el pansiment fúngic. Després d'afegir aquests productes, els vaig barrejar bé amb la terra.

A continuació, vaig afegir altres 5 litres de Biobizz Light-Mix al test i vaig tornar a barrejar. Després vaig regar el substrat fins que va quedar saturat d'aigua.

 • Germinació: Vaig fer un forat de 2cm de profunditat en el centre de la superfície del substrat, vaig introduir la llavor i la vaig ruixar amb una mica de Easy Roots Rhizobacter i la Mescla de micorrizes de RQS per a garantir una inoculació el més primerenca possible. Vaig cobrir el forat amb una fina capa de Light-Mix i el vaig ruixar lleugerament amb aigua.
 • Il·luminació: A continuació, vaig preparar el meu sistema d'il·luminació. Vaig usar un parell de corretges de trinquet per a penjar els llums MIGRO 200+ de la part superior de l'armari de cultiu. Vaig penjar cada llum a una distància de 35cm horitzontalment des del centre de l'armari i a 35cm verticalment de la part superior del test. Vaig connectar els llums a un temporitzador i el vaig programar perquè estiguessin enceses 24 hores al dia quan la plántula va brollar de la terra.
 • Estat de la planta: Al final de la primera setmana, la meva plántula mesurava uns 5cm d'altura. Lamentablement, vaig notar que s'estirava una mica, malgrat tenir una exposició adequada a la llum. No obstant això, l'estirament es devia al fet que la pela de la llavor s'havia quedat pegada a les fulles cotiledóneas. Vaig decidir deixar la pela aquí, per a no danyar aquestes delicades fulles.
Watermelon Growing Report: Week 1
Watermelon Growing Report: Week 1

Informe de cultiu de la Watermelon Acte: fase vegetativa (setmanes 2-4)

Vaig aconseguir superar amb èxit la fase de plántula! D'ara endavant, em vaig proposar afavorir un creixement vegetatiu saludable. Per a aconseguir-ho, vaig fertilitzar la planta amb adobs rics en nitrogen i la vaig exposar a la llum durant cada segon del dia (i de la nit). Continua llegint per a saber exactament el que vaig fer durant la fase vegetativa.

Setmana 2

No és per fer gala, però la meva planta va créixer fabulosament durant la primera setmana de la fase vegetativa. La plántula no va trigar a desprendre's de la pela de la llavor i va desplegar diversos parells de fulles veritables.

 • Il·luminació: Vaig continuar deixant les llums enceses les 24 hores del dia i les vaig recol·locar perquè quedessin a 35cm de la part superior de la planta.
 • Abonament: El tercer dia de la setmana, vaig afegir 4ml de Biobizz Root-Juice en 1l d'aigua (amb un pH ajustat a 6,2). El cinquè dia de la setmana, vaig regar la planta amb 1 litre d'aigua de pH ajustat.
 • Factors ambientals: Al llarg del cultiu, vaig mesurar la temperatura i la humitat diverses vegades amb un termohigròmetre digital. Durant la segona setmana, vaig registrar una temperatura mitjana de 23 °C i una humitat relativa del 55%.
 • Estat de la planta: Al final de la segona setmana, la meva planta havia aconseguit una altura de 10cm, havia desenvolupat fulles de ventall d'aspecte saludable i no mostrava signes de malalties o deficiències nutricionals.
Watermelon Growing Report: Week 2
Watermelon Growing Report: Week 2

Setmana 3

Les coses van continuar anant molt bé durant la tercera setmana. La meva planta va desenvolupar un preciós to verd fosc i va començar a formar una canopia densa.

 • Il·luminació: Vaig seguir amb les llums enceses les 24 hores del dia i les vaig recol·locar perquè quedessin a 35cm de la part superior de la planta.
 • Abonament: La meva planta semblava ben nodrida, així que vaig decidir no donar-li fertilitzant aquesta setmana. En lloc d'això, simplement la vaig regar amb 1l d'aigua de pH ajustat el segon i el cinquè dia de la setmana.
 • Factors ambientals: Vaig anotar una temperatura mitjana de 24 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: La meva planta mesurava 20cm, pel que havia duplicat la seva grandària des de la setmana passada!
Watermelon Growing Report: Week 3
Watermelon Growing Report: Week 3

Setmana 4

Ja estem en l'última setmana de la fase vegetativa! Dona un cop d'ull al que vaig fer durant aquesta transició cap a la floració.

 • Il·luminació: Vaig continuar deixant les llums enceses 24 hores al dia i les vaig recol·locar perquè pengessin a 35cm de la part superior de la planta.
 • Abonament: Vaig afegir ⅓ d'una pastilla Easy Grow Potenciador Del Creixement a 2l d'aigua de pH ajustat i vaig aplicar aquesta mescla el segon dia de la setmana. El cinquè dia, vaig barrejar la següent fórmula en 2l d'aigua:

3ml de Calç-Mag

4ml de Biobizz Bio-Heaven

4ml de Biobizz Bio-Grow

4ml de Biobizz Acti-Vera

 • Factors ambientals: La temperatura es va mantenir a 25 °C i la humitat al 45%.
 • Estat de la planta: La meva planta seguia amb un aspecte saludable. Al final de la setmana, van començar a aparèixer uns estigmes blancs en els nusos, un clar senyal que estava a punt de començar la floració.

Informe de cultiu de la Watermelon Acte: fase de floració (setmanes 5-11)

Ha arribat la fase de floració! L'etapa vegetativa va fluir ràpidament i sense problemes, la qual cosa demostra l'excel·lent genètica de la Watermelon Acte. A continuació, et conto el que vaig fer durant la floració.

Setmana 5

Durant aquesta setmana, la meva planta tenia un aspecte saludable en general, però vaig detectar unes taques marrons preocupants en les fulles de la part inferior.

 • Il·luminació: Cambé l'horari del temporitzador per a deixar les llums enceses 20 hores al dia. Vaig recol·locar els llums perquè quedessin a una distància de 35cm de l'extrem superior de la planta.
 • Abonament: Vaig barrejar 1,5ml de Calç-Mag amb 1l d'aigua i ho vaig aplicar el segon dia de la setmana. El tercer dia, vaig afegir els següents productes barrejats amb 2l d'aigua:

3ml de Calç-Mag

4ml de Biobizz Bio-Heaven

4ml de Biobizz Acti-Vera

2ml de Biobizz Alg-A-Mic

2ml de Biobizz Top-Max

2ml de Biobizz Bio-Bloom

4ml de Biobizz Bio-Grow

El cinquè dia de la setmana, vaig regar la planta amb 1l d'aigua amb un pH ajustat a 6,3.

 • Factors ambientals: La temperatura era de 25 °C i la humitat del 42%.
 • Estat de la planta: La meva planta semblava sana en general, excepte per les taques marrons en les fulles de la part inferior. Al principi vaig pensar que es tractava d'una infecció fúngica, però al final vaig atribuir el problema a un excés de fertilització i vaig decidir vigilar atentament els símptomes.
Watermelon Growing Report: Week 5
Watermelon Growing Report: Week 5

Setmana 6

Durant la sisena setmana, la cosa va començar a tenir bona pinta! La meva planta havia començat a desenvolupar molts cogollitos i les cues centrals van començar a estirar-se i elevar-se cap al sostre. Fins i tot vaig començar a veure com apareixien alguns tricomas i notava una lleugera aroma cada vegada que entrava en l'armari de cultiu. No obstant això, també vaig observar que les taques de les fulles empitjoraven.

 • Il·luminació: vaig reposicionar els llums perquè pengessin 35cm per sobre de la planta i les vaig deixar enceses 20 hores al dia.
 • Abonament: El segon dia de la setmana, vaig afegir el següent barrejat amb 2l d'aigua:

4ml de Biobizz Bio-Heaven

4ml de Biobizz Acti-Vera

4ml de Biobizz Alg-A-Mic

2ml de Biobizz Top-Max

4ml de Biobizz Bio-Bloom

4ml de Biobizz Bio-Grow

Aquesta setmana vaig decidir no afegir Calç-Mag per por d'excedir-me i empitjorar els símptomes que havia observat prèviament. El cinquè dia de la setmana, simplement vaig regar la planta amb 1 litre d'aigua de pH ajustat.

 • Factors ambientals: La temperatura era de 25,2 °C i la humitat del 39%.
 • Estat de la planta: La meva planta ja mesurava 61cm i tenia molts cabdells petits. No obstant això, les taques marrons i grogues de les fulles van començar a empitjorar, estenent-se pels folíols.
Watermelon Growing Report: Week 6
Watermelon Growing Report: Week 6

Setmana 7

Hola setena setmana! Les coses van continuar marxant bé en general. Els cabdells continuaven engreixant i desprenien una olor agradable. La planta continuava estirant-se cap amunt, un fenomen típic del principi de la floració. Per desgràcia, les taques van continuar estenent-se per algunes fulles, el que em va portar a prendre mesures més dràstiques!

 • Il·luminació: Vaig seguir amb els llums encesos durant 20 hores al dia. Les vaig reajustar perquè pengessin 35cm per sobre de la part superior de la planta.
 • Abonament: El segon dia de la setmana, vaig afegir 1 pastilla de Easy Bloom Booster en 5 litres d'aigua. Vaig transvasar 2 litres d'aquesta mescla en un recipient a part i els vaig usar per a regar la planta, deixant els 3 litres restants per a usar-los més endavant.

El cinquè dia de la setmana, vaig afegir els següents productes amb 2 litres d'aigua i vaig donar aquesta mescla a la meva planta:

3ml de Calç-Mag

6ml de Biobizz Bio-Heaven

6ml de Biobizz Acti-Vera

4ml de Biobizz Alg-A-Mic

2ml de Biobizz Top-Max

4ml de Biobizz Bio-Bloom

6ml de Biobizz Bio-Grow

 • Factors ambientals: Vaig mesurar una temperatura mitjana de 25 °C i una humitat del 40%.
 • Estat de la planta: La meva planta semblava sana en general i havia aconseguit una altura de 70cm. Per a tractar el problema de les taques, vaig decidir defoliar totes les fulles de la part inferior, així com les fulles afectades de la part superior de la planta. A més de millorar l'aspecte de la planta, això va afavorir la ventilació i la penetració de llum en la canopia.
Watermelon Growing Report: Week 7
Watermelon Growing Report: Week 7

Setmana 8

Ja falta poc! En aquest apartat del meu guia de cultiu de la Watermelon Acte, parlaré de l'última aportació de fertilitzants abans de fer la rentada d'arrels. Descobreix què vaig fer per a donar a la meva planta l'última empenta cap a la meta.

 • Il·luminació: Sí, ho has endevinat, vaig deixar les llums enceses durant 20 hores al dia.
 • Abonament: El segon dia de la setmana, simplement vaig regar la planta amb 2 litres d'aigua (de pH ajustat a 6,3). El cinquè dia, vaig afegir el següent barrejat amb 2l d'aigua:

8ml de Biobizz Bio-Heaven

8ml de Biobizz Acti-Vera

6ml de Biobizz Alg-A-Mic

2ml de Biobizz Top-Max

6ml de Biobizz Bio-Bloom

6ml de Biobizz Bio-Grow

 • Entorn: La temperatura mitjana era de 25,5 °C i la humitat relativa del 36%.
 • Estat de la planta: La meva planta tenia molt millor aspecte després de defoliarla una mica. Vaig notar que els cabdells començaven a desenvolupar un preciós color morat fosc, senyal de la producció de antocianinas.
Watermelon Growing Report: Week 8
Watermelon Growing Report: Week 8

Setmana 9-11

A partir d'aquest moment, la cosa va començar a ser més senzilla. Durant les tres setmanes prèvies a la collita, vaig deixar de donar fertilitzant a la planta per a fer una rentada d'arrels. En teoria, aquesta tècnica obliga les plantes a consumir les seves reserves de nutrients, donant com a resultat uns cabdells amb un fum més suau i saborós.

 • Il·luminació: Vaig continuar encenent els llums durant 20 hores al dia fins al final del cultiu.
 • Abonament: La meva planta només va rebre aigua fins a la collita. El segon i el cinquè dia de les setmanes restants, la vaig regar amb 2l d'aigua.
 • Factors ambientals: La temperatura mitjana era de 25 °C i la humitat del 38%.
 • Estat de la planta: Com era d'esperar, durant la rentada d'arrels la planta va passar ràpidament de tenir un color verd exuberant a un groc-taronja. Encara que això podria ser motiu de preocupació si ocorregués en les primeres fases del cultiu, ara simplement indica que la rentada d'arrels ha funcionat. A hores d'ara, els meus cabdells estaven inflats i carregats de tricomas. Era el moment de collir!
Watermelon Growing Report: Week 9
Watermelon Growing Report: Week 9

Informe de cultiu de la Watermelon Acte: collita (setmana 12)

En tan sols 10 setmanes des de la fase de plántula, tenia una planta de Watermelon Acte llesta per a collir! Vaig començar tallant la planta per la base i la vaig penjar boca avall de la part superior de l'armari de cultiu. Vaig deixar el ventilador en marxa, però vaig apagar les llums. Després de 2 setmanes assecant-se, manicuré els cabdells i vaig pesar la collita, que va ser de 56g. Tot seguit, vaig posar els cabdells en pots de curat i els vaig deixar curar durant un mes per a millorar el seu sabor.

Genètica de la Watermelon Acte

T'han entrat ganes de plantar la Watermelon Acte? No m'estranya! Aquesta despampanante varietat, creada per Royal Queen Seeds, descendeix de la Tropicanna Cookies i la Lemon OG i produeix uns preciosos cabdells de color verd-morat, amb un 20% de THC i una gran quantitat de terpens afruitats.

Watermelon Growing Report: Harvest
Watermelon Growing Report: Harvest

Característiques de cultiu de la Watermelon Acte

La Watermelon Acte creix molt bé pràcticament en qualsevol lloc, sempre que rebi suficient llum i fertilitzant. Les plantes d'interior creixen fins a 80-110 cm, per la qual cosa són adequades per a armaris de cultiu petits o fins i tot armaris reconvertits per al cultiu. Prepara't per a collir fins a 500g/m² en tan sols 8 setmanes des que brollin les llavors. En exterior, les plantes poden créixer fins a 120cm i produir al voltant de 50-90g per planta.

Efectes i sabors de la Watermelon Acte

Aquesta varietat provoca un colocón corporal d'efecte ràpid i durador, que calma la ment i et posa els ulls vermells. Uns segons després de donar una calada, notaràs un fort sabor de síndria recorrent la teva llengua. I al cap de poc, sentiràs que els teus músculs comencen a relaxar-se i augmenta el teu apetit.

Watermelon Auto
Tropicanna Cookies x Lemon OG
450 - 500 gr/m2
80 - 110 cm
6 - 7 Setmanes
THC: 20
20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
50 - 90 gr
100 - 120 cm
de 8 a 9 setmanes després de brotar
Calmant

Comprar Watermelon Auto

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.