Com pagar amb BitCanna a Royal Queen Seeds

BitCanna és la resposta als problemes financers que afecten el sector del cànnabis. Aquesta solució de pagament segura i escalable deixa fora de l’equació als bancs, les companyies de targetes de crèdit i altres serveis de pagament; unes institucions que encara es neguen a dur a terme transaccions legals dins d’aquesta indústria. La plataforma BitCanna gira entorn de la moneda BitCanna (BCNA), que pot utilitzar-se com a mètode de pagament fiable. A continuació, t’expliquem com usar BitCanna per a pagar les teves compres a la botiga online de Royal Queen Seeds.

Ja has canviat les teves monedes? El 30 de setembre BitCanna es va canviar a una xarxa blockchain nova i millorada. I aquest canvi ve acompanyat de monedes noves! Si vas comprar monedes abans del 30 de setembre, has de canviar-les a través d'aquesta guia.

Bitcanna, powered by the Industry

Com pagar amb BitCanna en Royal Queen Seeds

  • Extensió de navegador Keplr → per a enviar, rebre i emmagatzemar BCNA necessites un moneder digital. Keplr exerceix la funció de moneder per a totes les blockchains Comos-SDK. L'extensió funciona millor amb Chrome, encara que també es pot usar amb el navegador Brave amb funcions limitades.
  • Moneda BitCanna (BCNA) → la divisa utilitzada per a realitzar pagaments.

Informació important sobre el pagament amb BCNA en RQS

  • Pots comprar tantes monedes BCNA com vulguis. Les monedes que et sobrin després de fer una compra poden emmagatzemar-se en el teu moneder BitCanna per al seu ús futur. Però tingues en compte que el valor de BCNA està subjecte a fluctuacions. Això significa que més endavant les teves monedes podran valer més o menys.
  • El més probable és que ja tinguis un moneder de criptomonedes i una cartera variada. Però si encara no tens criptomonedes, hauràs de configurar i verificar un compte en una plataforma comercial com Coinmerce.

Com pagar amb Bitcanna (Guia PDF Completa)

Feix una còpia de seguretat del teu moneder

Solament tu tindràs accés al teu(s) moneder(s) BitCanna. Per a mantenir el teu moneder BitCanna fora de perill, és important que guardis les teves contrasenyes i còpies de seguretat en un lloc segur (unitat USB, etc.). Aquesta és l’única manera de recuperar els teus moneders o transferir-los a altres dispositius.

Introducció a BitCanna

Què és BitCanna?
BitCanna és una plataforma descentralitzada de pagaments, creada per i per al sector del cànnabis. És una alternativa segura als bancs, les companyies de targetes de crèdit i altres proveïdors de pagaments que no processen transaccions relacionades amb el sector de la marihuana. La moneda BitCanna (BCNA) és la divisa (digital) utilitzada per a comprar productes relacionats amb el cànnabis.
Qui ha creat BitCanna?
Algunes de les principals ments empresarials del sector del cànnabis són les responsables de crear la plataforma BitCanna. El seu objectiu és proporcionar, tant als consumidors com a les empreses, una xarxa segura i fiable de pagaments que al mateix temps es guanyi el respecte dels reguladors del sistema financer i els sistemes de pagament convencionals.
Avantatges d’usar BitCanna:
L’ús de BitCanna no sols és fàcil, sinó que a més té una sèrie d’avantatges, entre les quals s’inclouen:

  • Fons segurs
  • Quotes de transacció mínimes
  • Total privacitat
  • Control total del teu moneder i BCNA
  • Promocions, descomptes, etc.
  • Una comunitat de consumidors i empreses afins

BitCanna està pensada per a beneficiar tant a les empreses com als consumidors, facilitant la compra dels teus productes favorits i la classificació dels teus negocis preferits.
Quines botigues accepten BCNA?
En aquests moments, pots usar BCNA en les webs de Royal Queen Seeds i Zamnesia. I molt aviat podràs pagar amb BCNA en moltes més botigues. En la pàgina d’inici de BitCanna pots veure la llista completa dels membres de la BitCanna Alliance. Encara que aviat podràs usar aquesta moneda en botigues físiques, actualment només pots usar-la per a fer compres online.
D’on procedeixen les BCNA que estan actualment en circulació?

BitCanna va vendre les BCNA en circulació a inversors mitjançant una ICO (Oferta Inicial de Moneda). Els fons d’aquesta venda es van utilitzar per a desenvolupar la plataforma i els productes.
Què necessito si vull pagar amb BitCanna?
L’única cosa que necessites per a comprar és un moneder i monedes BCNA.

Moneder BitCanna

Què és un moneder?
Els moneders de criptomonedes són semblants als comptes bancaris en línia. Et permeten emmagatzemar, rebre i enviar monedes BitCanna (BCNA) de manera segura. Però no totes les wallets són compatibles amb totes les divises. Per a guardar monedes BCNA, hauràs d'instal·lar el moneder BitCanna per a escriptori en Chrome i Brave, o utilitzar el moneder Cosmostation en un dispositiu mòbil.
On puc veure el meu saldo de BCNA?
Quan vulguis comprovar el teu saldo de BCNA, només has d'anar a l'extensió de navegador Keplr o al teu moneder BitCanna.
Què és una frase llavor?
Una frase llavor és una sèrie de paraules associades amb el teu moneder que actua com a clau. Si tens la frase llavor, podràs accedir a les criptomonedes en el teu moneder des de qualsevol dispositiu; és, bàsicament, una còpia de seguretat per si hi ha algun problema, i significa que els teus diners no estarà en perill si el teu ordinador o mòbil s'espatllen. És molt important que guardis la teva frase llavor per a poder recuperar les teves criptomonedes en cas necessari. Et recomanem anotar-la en un paper i guardar-lo en un lloc segur, així com en un dispositiu protegit.
Què és el moneder BitCanna?
El moneder BitCanna és com un compte bancari per als teus BCNA. Et permet emmagatzemar, rebre i enviar monedes. Per a accedir a ella, necessites l'extensió de navegador Keplr.
Què és l'extensió de navegador Keplr?
És una extensió multi-wallet que permet als usuaris emmagatzemar monedes BCNA. Hauràs de descarregar-la amb una extensió per a usar el teu moneder BitCanna.

Com comprar monedes Bitcanna (BCNA)

Com compro monedes BitCanna (BCNA)?
Per a saber com comprar monedes BCNA, llegeix la guia “Comprar BCNA”.
Quant és la quota de transacció?
Els honoraris de transacció de BitCanna són insignificants; en general, al voltant de 0,00001$/0,00001€ per transacció, en funció del congestionat que estigui el sistema. No obstant això, comprar BitCanna amb targeta de crèdit té una taxa fixa d’al voltant de 3 o 4€ per transacció. Aquesta quota, que es paga a Indacoin, és necessària perquè puguis utilitzar BCNA amb facilitat sense passar per un exchange.
Com sigues quantes monedes BCNA comprar?
Molt fàcil! En seleccionar BCNA com a mètode de pagament en RQS, veuràs quantes monedes necessites per a la transacció.
He comprat més BCNA del que he gastat en la meva comanda. Què puc fer amb elles?
Pots guardar les BCNA restants en el teu moneder per a la pròxima compra. Però tingues en compte que el valor de BitCanna fluctua segons l’oferta i la demanda. Per tant, la quantitat que hi ha en el teu moneder podria canviar amb el temps, fins i tot encara que no enviïs ni rebis monedes.
Quant temps triguen els meus BCNA a arribar després de comprar-les a Indacoin?
Després de completar el procés d'identificació, les teves monedes arribaran al teu moneder BitCanna en el termini d'una hora.
Per què fluctua el valor de BCNA?
La moneda BitCanna (BCNA), com qualsevol altra criptomoneda, es comercialitza en viu en els exchanges de criptomonedas. L’oferta i la demanda determinen el valor de BCNA en un moment determinat. Això significa que el valor de la moneda BitCanna no és estable. Si tens BCNA en el teu moneder, és possible que la quantitat augmenti o disminueixi amb el temps.

Com pagar la teva comanda de Royal Queen Seeds

S’assabentarà el meu banc que he comprat productes relacionats amb el cànnabis?
No. BitCanna es pren molt de debò la privacitat. El teu extracte bancari no reflectirà que has comprat productes relacionats amb el cànnabis, ni on els has comprat. L’única transacció que mostrarà és el pagament a Indacoin en comprar BCNA de manera segura.
Puc canviar els meus BCNA a diners fiat (euros, dòlars o lliures)?
Sí, però hauràs de fer-ho en un exchange de criptomonedas. 
Puc enviar BCNA a altres usuaris?
Clar! L’única cosa que necessites és l’adreça del moneder BitCanna del destinatari. Així de senzill!

Privacitat i Seguretat

Com garanteix BitCanna la seguretat de les meves monedes BCNA?
BitCanna es pren molt de debò la privacitat i la seguretat. Aquesta plataforma està basada en una tecnologia blockchain segura amb un sistema descentralitzat, que garanteix la privacitat dels usuaris. Ningú més que tu podrà accedir als teus fons, ni tan sols BitCanna! Per això, hauràs de guardar una còpia de seguretat del teu moneder i contrasenyes en una unitat externa, o una cosa semblant. D’aquesta manera, encara que perdis el mòbil i la informació del moneder, podràs recuperar-los.
Com transfereixo el meu moneder a un altre dispositiu?
Per a transferir el teu wallet a un altre dispositiu necessites dues coses: Keplr i la teva frase llavor. Instal·la l'extensió de navegador i tria "importar compte" com a mètode d'inici de sessió. A continuació, introdueix la teva frase llavor per a restablir el teu compte.
He perdut la frase de recuperació del meu moneder Keplr. Què faig?
Si encara tens accés al teu wallet Keplr, podràs recuperar la teva frase en l'extensió de navegador. Però si no tens accés a Keplr i has oblidat la teva frase de recuperació, no podràs accedir als teus fons. Per aquest motiu, hauràs de conservar la teva frase en diversos llocs segurs, com en un paper físic i en un document de text en una memòria USB.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.