Com pagar amb BitCanna a Royal Queen Seeds

Important informació realacionada amb els pagaments amb Bitcanna!

Degut a tasques de manteniment els pagaments amb BitCanna no estaran disponibles temporalment.  Si encara tens saldo de BCNA, assegurat de llegir l'article que adjuntem a continuació.

BitCanna Cosmos Launch: Full Update - BitCanna

BitCanna és la resposta als problemes financers que afecten el sector del cànnabis. Aquesta solució de pagament segura i escalable deixa fora de l’equació als bancs, les companyies de targetes de crèdit i altres serveis de pagament; unes institucions que encara es neguen a dur a terme transaccions legals dins d’aquesta indústria. La plataforma BitCanna gira entorn de la moneda BitCanna (BCNA), que pot utilitzar-se com a mètode de pagament fiable. A continuació, t’expliquem com usar BitCanna per a pagar les teves compres a la botiga online de Royal Queen Seeds.

Bitcanna, powered by the Industry

Com pagar amb BitCanna en Royal Queen Seeds

 • Moneder BitCanna Lite o Mobile → per a enviar, rebre i emmagatzemar BCNA, necessites un moneder digital. Pots descarregar l’aplicació mòbil en el teu telèfon intel·ligent (si uses Android descarrega el moneder des de Google Play Store, si ets d'Apple dirigeix-te a l'App Store), o el moneder BitCanna Lite per a Windows i MacOS.
 • Moneda BitCanna (BCNA) → la divisa utilitzada per a realitzar pagaments.

Informació important sobre el pagament amb BCNA en RQS

 • Aconseguir les teves pròpies monedes BCNA és molt fàcil. Només has d’usar una targeta de crèdit per a comprar un mínim de 50€. També pots comprar aquestes monedes en una plataforma d’intercanvi de criptomonedas (o Exchange), però això podria comportar més dificultats i el pagament de taxes.
 • La primera vegada que compris BCNA hauràs de presentar un document d’identitat, però això només porta uns minuts. La pròxima vegada que compris monedes BCNA amb la teva targeta de crèdit, no hauràs de repetir aquest procés.
 • Pots comprar tantes monedes BCNA com vulguis. Les monedes que et sobrin després de fer una compra poden emmagatzemar-se en el teu moneder BitCanna per al seu ús futur. Però tingues en compte que el valor de BCNA està subjecte a fluctuacions. Això significa que més endavant les teves monedes podran valer més o menys.
 • Si pagues la teva comanda amb el codi QR proporcionat, es carregarà directament la quantitat sol·licitada per a completar la transacció. Si pagues sense el codi QR, recorda que és crucial transferir la quantitat exacta que es mostra abans de completar la comanda. Si la quantitat enviada no coincideix exactament amb la quantitat de BitCanna requerida, el sistema no processarà el pagament. En aquest cas, hauràs de posar-te en contacte amb el nostre departament d'atenció al client.

Com pagar amb Bitcanna (Guia PDF Completa)

Feix una còpia de seguretat del teu moneder

Solament tu tindràs accés al teu(s) moneder(s) BitCanna. Per a mantenir el teu moneder BitCanna fora de perill, és important que guardis les teves contrasenyes i còpies de seguretat en un lloc segur (unitat USB, etc.). Aquesta és l’única manera de recuperar els teus moneders o transferir-los a altres dispositius.

Introducció a BitCanna

Què és BitCanna?
BitCanna és una plataforma descentralitzada de pagaments, creada per i per al sector del cànnabis. És una alternativa segura als bancs, les companyies de targetes de crèdit i altres proveïdors de pagaments que no processen transaccions relacionades amb el sector de la marihuana. La moneda BitCanna (BCNA) és la divisa (digital) utilitzada per a comprar productes relacionats amb el cànnabis.
Qui ha creat BitCanna?
Algunes de les principals ments empresarials del sector del cànnabis són les responsables de crear la plataforma BitCanna. El seu objectiu és proporcionar, tant als consumidors com a les empreses, una xarxa segura i fiable de pagaments que al mateix temps es guanyi el respecte dels reguladors del sistema financer i els sistemes de pagament convencionals.
Avantatges d’usar BitCanna:
L’ús de BitCanna no sols és fàcil, sinó que a més té una sèrie d’avantatges, entre les quals s’inclouen:

 • Fons segurs
 • Quotes de transacció mínimes
 • Total privacitat
 • Control total del teu moneder i BCNA
 • Promocions, descomptes, etc.
 • Una comunitat de consumidors i empreses afins

BitCanna està pensada per a beneficiar tant a les empreses com als consumidors, facilitant la compra dels teus productes favorits i la classificació dels teus negocis preferits.
Quines botigues accepten BCNA?
En aquests moments, pots usar BCNA en les webs de Royal Queen Seeds i Zamnesia. I molt aviat podràs pagar amb BCNA en moltes més botigues. En la pàgina d’inici de BitCanna pots veure la llista completa dels membres de la BitCanna Alliance. Encara que aviat podràs usar aquesta moneda en botigues físiques, actualment només pots usar-la per a fer compres online.
D’on procedeixen les BCNA que estan actualment en circulació?

BitCanna va vendre les BCNA en circulació a inversors mitjançant una ICO (Oferta Inicial de Moneda). Els fons d’aquesta venda es van utilitzar per a desenvolupar la plataforma i els productes.
Què necessito si vull pagar amb BitCanna?
L’única cosa que necessites per a comprar és un moneder i monedes BCNA.

Moneder BitCanna

Què és un moneder?
Un moneder (o wallet) és on guardes els teus BCNA de manera digital. El moneder BitCanna Mobile està disponible per al teu mòbil (Android & Apple), o pots instal·lar el moneder Lite en el teu ordinador de taula (Windows/MacOS). El moneder Mobile utilitza una senzilla tecnologia de codi QR per a iniciar els pagaments, mentre que el moneder Lite permet realitzar compres utilitzant l’ordinador.
Puc tenir un moneder Lite i un altre Mobile?
Per descomptat, però no és necessari. Dit això, tenir tots dos moneders t’ofereix diverses maneres de pagar pels teus productes. No obstant això, aquests moneders no estan connectats, la qual cosa significa que no comparteixen els mateixos fons.
Què és aquesta llarga sèrie de números i lletres en els moneders Mobile i Lite? Exemple: B7H567ncJDHY8Vjs023JHbhsSwW
És la teva adreça de moneder única, com un número de compte bancària. És el que s’utilitza per a enviar i rebre BCNA. La direcció del teu moneder es crea de manera automàtica en descarregar i obrir el moneder Mobile i/o Lite. Tingues en compte que la direcció del teu moneder és diferent de la teva clau privada. Encara que aquesta també inclou una sèrie de números i lletres, mai has de compartir la teva clau privada amb ningú.
On puc veure el meu saldo de BCNA?
Pots veure el teu saldo de BCNA en el panell del teu moneder Lite o Mobile.
Com transfereixo el meu moneder a un altre dispositiu?
Per a transferir el teu moneder Mobile a un altre dispositiu necessites una “frase de recuperació“. Aquesta frase consta de 12 paraules i es genera quan es crea el moneder. Sense aquesta frase, no pots transferir el teu moneder. Per a transferir el teu moneder Lite a un altre dispositiu, necessitaràs l’arxiu de còpia de seguretat i la contrasenya que vas triar quan vas crear el moneder. També pots usar la teva clau privada per a transferir el teu moneder Lite. Sense aquesta informació no podràs transferir el teu moneder.
He perdut la frase de recuperació del meu moneder Mobile. Què faig?
Si has perdut la frase de recuperació, pots recuperar-la en el teu moneder Mobile en l’apartat “Configuració“. Necessitaràs el codi de verificació que utilitzes per a iniciar sessió en el teu moneder. Si has perdut la frase de recuperació i el codi de verificació, no podràs recuperar els teus fons. Per això, es recomana guardar la frase en un lloc segur, com un document de text en una unitat USB.
He perdut la contrasenya, la clau privada i la còpia de seguretat del meu moneder Lite. Què faig?
Si has perdut la contrasenya, la clau privada i la còpia de seguretat del teu moneder Lite, no podràs accedir als teus fons. Per això, hauràs d’emmagatzemar la còpia de seguretat, la contrasenya i la clau privada en un lloc segur.
No puc accedir al meu telèfon, ni al meu moneder Mobile. Què faig?
Si no pots accedir al teu telèfon, pots usar la frase de recuperació per a recuperar el moneder Mobile en un altre telèfon. Per això, aconsellem guardar una còpia de seguretat de la frase de recuperació en una unitat externa.

Com comprar monedes Bitcanna (BCNA)

Com compro monedes BitCanna (BCNA)?
Pots comprar BCNA amb la teva targeta de crèdit, però es requereix una compra mínima de 50€. Això es deu al fet que Indacoin, el soci de BitCanna, cobra una quota per cada transacció. Aquesta quota és el que et permet pagar fàcilment per la teva comanda sense haver de recórrer al exchange de criptomonedas. Per a cobrir aquesta quota, i poder beneficiar-te dels pagaments amb BitCanna, oferim un 15% de descompte en les teves compres.
Per a comprar BCNA, visita la web de BitCanna aquí.
També pots adquirir monedes BCNA en les plataformes d’intercanvi (o eExchange) de criptomonedas Coindeal i StEx. Si no estàs familiaritzat/a amb els exchanges de criptomonedas, t’aconsellem usar el mètode anterior.
Quant és la quota de transacció?
Els honoraris de transacció de BitCanna són insignificants; en general, al voltant de 0,00001$/0,00001€ per transacció, en funció del congestionat que estigui el sistema. No obstant això, comprar BitCanna amb targeta de crèdit té una taxa fixa d’al voltant de 3 o 4€ per transacció. Aquesta quota, que es paga a Indacoin, és necessària perquè puguis utilitzar BCNA amb facilitat sense passar per un exchange.
Com sigues quantes monedes BCNA comprar?
Quan realitzis una comanda en Royal Queen Seeds i triïs BitCanna com a mètode de pagament, automàticament s’aplicarà un descompte del 15% a la teva factura. Quan hagis descarregat el teu moneder, fes clic a confirmar en la pàgina de pagaments de RQS. Ara ja pots veure la quantitat de monedes BCNA que necessites. Si utilitzes una targeta de crèdit, podràs comprar aquestes monedes a l’instant. Si ja tens suficients monedes, podràs pagar directament la teva comanda.
He comprat més BCNA del que he gastat en la meva comanda. Què puc fer amb elles?
Pots guardar les BCNA restants en el teu moneder per a la pròxima compra. Però tingues en compte que el valor de BitCanna fluctua segons l’oferta i la demanda. Per tant, la quantitat que hi ha en el teu moneder podria canviar amb el temps, fins i tot encara que no enviïs ni rebis monedes.
Quant temps triguen els meus BCNA a arribar després de comprar-les a Indacoin?
Les monedes solen arribar a la teva adreça BitCanna en uns 15 minuts. Si triguen més d’una hora, posa’t en contacte amb Indacoin a través del botó del xat de la seva pàgina web. També pots contactar directament amb BitCanna.
Per què fluctua el valor de BCNA?
La moneda BitCanna (BCNA), com qualsevol altra criptomoneda, es comercialitza en viu en els exchanges de criptomonedas. L’oferta i la demanda determinen el valor de BCNA en un moment determinat. Això significa que el valor de la moneda BitCanna no és estable. Si tens BCNA en el teu moneder, és possible que la quantitat augmenti o disminueixi amb el temps.

Com pagar la teva comanda de Royal Queen Seeds

S’assabentarà el meu banc que he comprat productes relacionats amb el cànnabis?
No. BitCanna es pren molt de debò la privacitat. El teu extracte bancari no reflectirà que has comprat productes relacionats amb el cànnabis, ni on els has comprat. L’única transacció que mostrarà és el pagament a Indacoin en comprar BCNA de manera segura.
Quant és la quota de transacció?
Els honoraris de transacció són d’al voltant de 0,00001$/0,00001€ per operació, depenent del congestionat que estigui el sistema. Quan compres BitCanna amb targeta de crèdit, hi ha una tarifa fixa d’uns 3 o 4€ per transacció, que es paguen a Indacoin a canvi d’una experiència d’usuari sense problemes.
Puc canviar els meus BCNA a diners fiat (euros, dòlars o lliures)?
Sí, però hauràs de fer-ho en un exchange de criptomonedas. Tingues en compte que això tindrà lloc fora de l’abast de BitCanna; en aquesta guia trobaràs més informació.
Puc enviar BCNA a altres usuaris?
Clar! L’única cosa que necessites és l’adreça del moneder BitCanna del destinatari. Així de senzill!

Privacitat i Seguretat

Com garanteix BitCanna la seguretat de les meves monedes BCNA?
BitCanna es pren molt de debò la privacitat i la seguretat. Aquesta plataforma està basada en una tecnologia blockchain segura amb un sistema descentralitzat, que garanteix la privacitat dels usuaris. Ningú més que tu podrà accedir als teus fons, ni tan sols BitCanna! Per això, hauràs de guardar una còpia de seguretat del teu moneder i contrasenyes en una unitat externa, o una cosa semblant. D’aquesta manera, encara que perdis el mòbil i la informació del moneder, podràs recuperar-los.
Com transfereixo el meu moneder a un altre dispositiu?
Per a transferir el teu moneder Mobile a un altre dispositiu necessites una “frase de recuperació“. Aquesta frase és una sèrie de 12 paraules que es genera en crear el moneder. No podràs transferir el teu moneder sense una frase de recuperació. Per a transferir el teu moneder Lite a un altre dispositiu necessites la còpia de seguretat i la contrasenya que vas triar en crear el moneder. També pots usar la teva clau privada per a transferir el teu moneder Lite. Sense aquesta informació no podràs transferir el teu moneder.
He perdut la frase de recuperació del meu moneder Mobile. Què faig?
Si has perdut la frase de recuperació, pots recuperar-la en el teu moneder Mobile entrant en l’apartat “Configuració“. Necessitaràs el codi de verificació que utilitzes per a iniciar sessió en el teu moneder. Si has perdut la frase de recuperació i el codi de verificació, no podràs recuperar els teus fons. Per això, recomanem guardar la teva frase en un lloc segur.
He perdut la contrasenya, la clau privada i la còpia de seguretat del meu moneder Lite. Què faig?
Si has perdut les tres, no podràs accedir als teus fons. Per això és aconsellable guardar la còpia de seguretat, la contrasenya i la clau privada en un lloc segur.
No puc accedir al meu telèfon, ni al meu moneder Mobile. Què faig?
Si no pots accedir al teu telèfon, utilitza la frase de recuperació per a recuperar el teu moneder Mobile en un altre dispositiu. Per això, és aconsellable guardar una còpia de seguretat de la frase de recuperació en una unitat externa.BitCanna és la resposta als problemes financers que afecten el sector del cànnabis. Aquesta solució de pagament segura i escalable deixa fora de l’equació als bancs, les companyies de targetes de crèdit i altres serveis de pagament; unes institucions que encara es neguen a dur a terme transaccions legals dins d’aquesta indústria. La plataforma BitCanna gira entorn de la moneda BitCanna (BCNA), que pot utilitzar-se com a mètode de pagament fiable. A continuació, t’expliquem com usar BitCanna per a pagar les teves compres a la botiga online de Royal Queen Seeds.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.