TERMES I CONDICIONS

1. Descripció general

El RQS Grower Club és un nou pla de fidelitat llançat per a tots els clients de Royal Queen Seeds. Qualsevol client que tingui un perfil de RQS serà registrat en el RQS Grower Club en completar una compra a www.royalqueenseeds.com. Amb aquest programa, els clients rebran punts per totes les compres online realitzades a www.royalqueenseeds.com. Els clients no reben punts per les compres realitzades a les botigues físiques de Royal Queen Seeds. L'únic requisit per a unir-se al RQS Grower Club és que el membre sigui major de 18 anys. Royal Queen Seeds no es farà responsable si algun menor d'edat ignora aquesta condició.

Tots els Punts i les Recompenses addicionals pertanyen a Royal Queen Seeds. L'empresa es reserva el dret de cancel·lar, unilateralment, qualsevol subscripció o de cancel·lar o modificar el programa sense previ avís. En aquest cas, tots els Punts no canviats es perdran sense cap obligació ni responsabilitat.

2. Suscripció

Has de tenir almenys 18 anys d'edat per a ser membre. Tots els Punts pertanyen a una única persona, per tant aquests punts no són transferibles entre comptes. Pots enregistrar-te directament a www.royalqueenseeds.com. Els clients romandran en el seu nivell actual sempre que compleixin amb els criteris dins dels 24 mesos següents.

3. Recompenses

A) Tots els clients enregistrats guanyaran un punt per cada euro gastat a la nostra web. No s'aplicaran punts de recompensa a les comandes pagades amb punts. Les compres vàlides inclouen tots els articles normals i en oferta comprats exclusivament en la pàgina web de Royal Queen Seeds (www.royalqueenseeds.com).

També es poden guanyar punts a través d'accions en les xarxes socials, deixant una opinió en la pàgina web de Royal Queen Seeds, recomanant a un amic o subscrivint-te a la newsletter de RQS.

Els punts s'afegiran al teu saldo set dies després de que la teva comanda hagi estat enviat des del nostre magatzem. En el cas d'una cancel·lació, devolució o comanda no lliurada, els Punts es descomptaran del compte del client.

B) Aniversari: rebràs una bonificació de recompensa pel teu aniversari. Assegura't que la teva data de naixement sigui correcta al teu perfil de RQS.

C) Una "recomendación" se define como una persona que nunca ha hecho una compra en Royal Queen Seeds, y su primer pedido se realiza utilizando una ID de recomendación o un enlace de recomendación. Cuando se envía un pedido de recomendación, los Puntos se asignan a ambas cuentas, la del cliente que hizo la recomendación y la de la persona que fue recomendada.

D) Los puntos por opiniones se otorgarán en cuanto la opinión del cliente sea aprobada y publicada en nuestra página web. Esta bonificación solo se aplicará a los productos comprados por el cliente.

4. Avantatges per als membres

El RQS Grower Club consisteix en quatre nivells o rangs: Starter, Grower, Greenfinger i VIP. Cada nivell s'aconsegueix en base als criteris que s'indiquen a continuació i rebrà els avantatges que s'enumeren a continuació:

Starter (0-149 euros)

  • Guanya 1 punt per cada euro gastat
  • Sigues el primer a assabentar-te (promocions, descomptes)

Grower (150-399 euros):

  • Guanya 1 punt per cada euro gastat
  • 1 llavor extra GRATIS amb la primera comanda a aquest nivell

Greenfinger (400-999 euros):

  • Guanya 1 punt per cada euro gastat
  • 3 llavors extra GRATIS amb la primera comanda a aquest nivell

VIP (més de 1000 euros)

  • Guanya 2 punt per cada euro gastat
  • 10 llavors extra GRATIS amb la primera comanda a aquest nivell
  • Enviament per UPS GRATIS (opcional) *
  • Enviament discret GRATIS (opcional)

*L'enviament GRATUÏT per UPS només s'aplica als països en els quals es pot prestar el servei. Si us plau, consulta la nostra Informació de Enviament

Tots els avantatges del nou nivell estaran disponibles en la primera comanda després d'haver aconseguit el nivell. 
El membre gaudirà d'un nivell durant un any després d'haver-lo aconseguit, i haurà de guanyar suficients Punts per a mantenir-lo durant un altre any. En cas contrari, el membre baixarà al nivell inferior.
Alguns productes estaran disponibles solo per a membres. Les edicions especials únicament estan disponibles per als membres del RQS Growers Club.

5. Privacitat i correu electrònic

En registrar-te en el Programa, acceptes rebre correus electrònics de transaccions relacionades amb el RQS Grower Club i Royal Queen Seeds. Poden incloure informació sobre els punts i recompenses del Programa, actualitzacions del Programa i altres materials relacionats que Royal Queen Seeds consideri oportuns. Els membres poden cancel·lar la subscripció per a rebre notificacions via e-mail contactant amb el nostre equip d'atenció al client.

Una de les nostres principals prioritats és assegurar-nos que la informació personal dels visitants de la nostra pàgina web estigui segura. Si us plau, revisa la nostra Política de Privacitat. En participar en el Programa, estàs acceptant l'ús de la teva informació personal per part de Royal Queen Seeds, i has llegit i acceptat la nostra Política de Privacitat.
Si tens alguna pregunta sobre aquests Termes i Condicions, si us plau contacta amb nosaltres a través de [email protected]

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.