Smoke Report: Royal Jack Autoflorent

Royal Jack Automatic és una versió més ràpida del cep original de marihuana Jack Herer(gràcies a la incorporació de gens de Ruderalis) amb efectes i sabors que segueixen fidels a l'original. El seu contingut de THC ronda el 16%.

És una planta molt fàcil de conrear, però avui, decidim centrar-nos en la seva fumada. Hem provat uns grams de Royal Jack Automatic per donar-vos una idea de com es comporta en un canó! Així que aquí et deixem la nostra anàlisi:

Jack Herer Autoflowering Cannabis

QUALITAT GENERAL DE LA ROYAL JACK AUTOMATIC

Res més obrir el flascó de guarit, percebem una aroma fresca a pebre, amb cert toc a Haze i molt similar a la Jack Herer clàssica que ja havíem experimentat en el passat. En tot cas, era lleugerament més suau i un punt més herbal.

Les flors eren denses, tenint en compte que procedeixen d'una varietat autofloreciente, però per res eren dures com a pedres. Quant a aspecte, van superar àmpliament els nostres estàndards de qualitat: grosses, arrodonides i verds amb lleugers tocs daurats i els cristalls justs per donar-los una certa lluentor.

Pegajosas al tacte, però no excessivament, s'esmicolaven molt bé, emetent una segona ràfega de la seva subtil fragància en picar els cogollos a mà, abans de ficar-los en el grinder. La consistència final era perfecta tant per a pipa com per embolicar un porro. Com teníem paper a mà, ens vam disposar a enrotllar nostra Royal Jack Automatic i encendre el petard.

EL SABOR DE LA ROYAL JACK AUTOMATIC

El fum sabia pràcticament igual que el de la Jack Herer: a pi i terra en inhalar i dolç, resinoso i a haixix en exhalar. Algun de nosaltres va tossir una o dues vegades, però gens seriós. Havíem provat molts ceps autoflorecientes en l'últim any, així que les nostres expectatives eren modestes.

Però aquest perfil de sabor tan complet i ple de cos ens va deixar gratament sorpresos. La majoria de nosaltres seguíem assaborint lleugerament la Royal Jack Automaticgairebé mitja hora després.

Ens agrada prendre'ns les coses de debò pel que fa al guarit de l'herba, així que la Royal Jack Automatic que fumem va resultar molt suau i delicada en el paladar.

Jack Herer Cannabis Bud

ELS EFECTES DE LA ROYAL JACK AUTOMATIC

Para quan portàvem unes tres calades de la Royal Jack Automatic, la majoria de nosaltres ja sentia un considerable colocón cerebral que començava amb un pessigolleig pel front i el nas. L'efecte es va fer més fort en 20 o 30 minuts, convertint-se en un subidón totalment eufòric que ens feia riure'ns amb qualsevol cosa. Una sensació sociable i creativa. Fins a ens va ajudar a treure algunes idees per al nostre següent informe!

Video id: 266470429

ROYAL JACK AUTOMATIC: FUMADA DIVERTIDA I ANIMADA

La Royal Jack Automatic no és tan potent com la Jack Herer original, però és més productiva. Seria una gran fumada per a qualsevol que busqui una agradable sensació de felicitat sense massa energia. Els fumadors habituals podrien consumir-la durant el dia, si la proven abans un cap de setmana i la usen amb moderació abans o durant el treball. L'únic desavantatge va ser que ens va deixar a tots amb la boca bastant seca.

Assegura't de tenir grans quantitats de la teva beguda favorita a mà quan et disposis a fumar Royal Jack Automatic. A part d'això, és una varietat molt satisfactòria que recomanaríem a qualsevol que busqui una sativa de gamma mitjana, especialment si volen collir al més aviat possible uns cogollos de gran aspecte.

Buy Royal Jack Automatic

Royal Jack és una excel•lent soca que rep el seu nom d’un meravellós home. Fou un incansable activista a favor de la legislació del cànnabis i autor del llibre “L’emperador està nu: el cànem i la conspiració de la marihuana”, també conegut com la “Bíblia del cànem”.

Compra Royal Jack Automatic

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.