• Vaporitzador VOLCANO DIGIT
 • VOLCANO DIGIT Vaporizer

Vaporitzador VOLCANO DIGIT

Pack content:

3 llavors de marihuana gratis
RQS Grinder de metall gravat
Safata per liar de metall RQS
El vaporitzador  VOLCANO   DIGIT  és la versió millorada del vaporitzador  VOLCANO , actualitzant-lo a l'era digital. No existeix cap vaporitzador amb una qualitat superior. Si vols gaudir d'aquests globus dolços plens del suau vapor del  Volcano , per què no fer-te amb ell? Ara, durant un termini limitat, inclou alguns extres especials.
 4/5 (4) Escriu una opinió
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Vaporitzador Volcano Digit: el vaixell almirall de la vaporització, actualitzat i millorat

Aquí està: el producte que va marcar la referència en el món dels vaporitzadors. El vaporitzador VOLCANO DIGIT és l'actualització digital del llegendari producte de Storz & Bickel. Aquesta versió té una pantalla LED, que et permet configurar la teva temperatura de vapeig preferida i mostra la temperatura del vaporitzador a mesura que s'escalfa. També té una funció d'apagat automàtic, en cas d'estar inactiu durant mitja hora. Més enllà d'aquestes millores essencials, el vaporitzador VOLCANO DIGIT és el mateix producte que el Volcano Classic, conservant les seves característiques, la seva funcionalitat i la seva potència.

El VOLCANO DIGIT mesura 18 cm de llarg i 20 cm de diàmetre. Els seus elements calefactors estan fets principalment d'acer i alumini. Té una garantia del fabricant de 3 anys, i una garantia de satisfacció de Storz & Bickel del 100%. El VOLCANO DIGIT és considerat un aparell de grau mèdic.

USANT EL VOLCANO

Per a començar, configura la temperatura de la teva VOLCANO DIGIT. Aquest vaporitzador té un rang de 40-230 °C, amb una precisió d'1,5 °C. Mentre l'aparell s'escalfa, càrrega el recipient i fixa'l a la vàlvula i al globus. Quan el vaporitzador aconsegueixi la temperatura desitjada, connecta el globus i el filtre a la bomba d'aire, i premel botó “air”. Veuràs com el teu globus s'omple de vapor de la màxima qualitat. Desconnecta el globus i el filtre, inhala profundament, i passa el globus als teus amics.

Pot ser que soni complicat però, quan ho hagis fet una vegada, vapejar amb el VOLCANO DIGIT no podria ser més fàcil. Aquest aparell ho té tot: un disseny fabulós que produeix vapor de la millor qualitat amb la màxima eficiència, una unitat d'escalfament sòlida que pot usar-se per a sessions llargues, un rang de temperatura versàtil que deixarà satisfets als amants del vapeig de tota mena, i un disseny excel·lent que garanteix molts anys d'ús.

ACCESSORIS

El VOLCANO DIGIT inclou tot el que necessites: un calefactor de convecció de 100W, una bomba d'aire, un globus i un filtre, una cambra de farciment, un clip per a la cambra, una junta per a la tapa, malles, un coixinet per a gotes, un raspall de neteja, instruccions i més. Juntament amb una safata d'embolicar, un grinder i llavors de Royal Queen Seeds, aquesta oferta té tot el que necessites per a muntar el teu propi imperi cannàbic personal. Si busques la màxima qualitat, aquesta oferta sens dubte és per a tu.

OFERTA ESPECIAL PER TEMPS LIMITAT

Durant un període limitat, si compres el vaporitzador VOLCANO DIGIT en Royal Queen Seeds, també rebràs un grinder d'acabat metàl·lic, una safata d'embolicar de metall i 5 llavors gratis. Una oferta difícil de superar!

***El Vaporitzador VOLCANO DIGIT no aplica per rebre llavors i merchandising gratuït  ***


  By J. M. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Volcano digit
  Comment : Bon matériel, toujours fiable et efficace, livraison efficace,rapide et professionnelle.

  By J. M. on 07/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Plus de combustion...
  Comment : Je suis l'heureux propriétaire du Volcano, étant non fumeur mais pourtant 1 joint par soir pour cause médical (migraine chronique) j'ai enfin trouver le moyen de me soigner sans combustion et ça change tout !!! Le colis est arrivée en avance et très bien emballé, merci Royal Queen Seeds, vous êtes au top !!! Amicalement Jim Rey.

  By L. D. on 29/Apr/2019 :
  (5)

  Title : LennyD
  Comment : Fantastic product. Expensive but I think, worth the money. I’d recommend you run it a few times without herb to clear the bad taste from the bag. Highly recommended.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.