Vaporitzador VapCap M 2019

Pack content:

RQS Grinder pol·linitzador amb molinet
3 llavors de marihuana gratis
En un mercat plagat d'electrònica, paràmetres i tecnologia intel·ligent, el  VapCap  M ofereix una senzillesa molt necessària. Aquest vaporitzador és fàcil d'usar, cap a la butxaca i mai es quedarà sense bateria.
€ 75.00 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

DynaVap - VapCap M 2019: Una Obra Mestra Que Funciona Amb Flama

DynaCap ha aplicat la seva actualització anual al VapCap M. Aquest dispositiu resistent i de butxaca és ideal per a viatjar, utilitzar fàcilment a casa, o vapejar discretament en públic. El seu disseny portàtil cap còmodament a la mà i pràcticament pot ocultar-se en un puny tancat.

SIMPLICITAT TECNOLÒGICA

No necessita recarregar-se i no hi ha advertiments de “bateria baixa”. Un bufador de butà tradicional farà tot el treball. Alguns poden considerar la falta d'electrònica com una cosa primitiva, però és un aparell molt sofisticat. Aprofita l'escalfament per conducció (la transferència de calor per contacte) i convecció (l'ascens de l'aire calent i descens de l'aire fred) per a oferir unes calades suaus. Tampoc té botons de control de temperatura, ja que dependrà de la posició de la flama.

MILLORES SUBTILS PER A UN ÚS MÉS FÀCIL

El VapCap M de 2019 té una cambra d'extracció millorada. En aquesta nova versió s'ha modificat la punta, millorant el flux d'aire i facilitant la càrrega. Els dissenyadors també han afegit una empunyadura amb patró de roseta, que fa que manejar el vaporitzador sigui molt més agradable.

DynaCap també ha dedicat un temps considerable a reinventar el forat del carburador. Ara és més gran i aspira molt més aire. S'han afegit uns relleus més pronunciats que permeten al consumidor localitzar el carburador al tacte; també inclou una “cresta” d'acer en el costat oposat del cos, dissenyada per a poder localitzar fàcilment el carburador en la foscor.

Els canals de flux d'aire en forma d'hèlix del model 2018 han estat reemplaçats per un patró en forma de serp. Això millora el flux d'aire i l'intercanvi de calor. Els qui ja tenen la versió 2018 s'alegraran de saber que el nou model M és modular: la punta del model 2018 pot usar-se amb la versió 2019, i viceversa.

En general, el M 2019 és un producte versàtil, portàtil i magníficament dissenyat.

UN REGAL DE RQS

Per a endolcir l'adquisició del VapCap M 2019, Royal Queen Seeds regala 3 llavors de cànnabis i un grinder amb cada compra del VapCap M 2019!

***El VapCap M 2019 no aplica per rebre llavors i merchandising gratuït  ***

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.