• Mascareta RQS
 • Mascareta RQS
 • Mascareta RQS

Mascareta RQS

Necessites una màscara protectora? Aquesta màscara de qualitat, disponible en tres divertits dissenys, forma una barrera de defensa contra els patògens. El seu disseny ergonòmic i corretges autoajustables proporcionen el màxim confort i s'adapten perfectament a la forma del teu rostre. A més, aquesta màscara és reutilitzable, ja que pot rentar-se tantes vegades com vulguis.
Tria color
 • Michelangelo
 • Negre
 • Verd
€ 12.00
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Màscara RQS: Màscara reutilitzable de 3 capes

En moments en què és important protegir-se a un mateix, i a la gent que ens envolta, aquesta màscara reutilitzable és l'opció perfecta. Disponible en tres estils diferents, els estampats amb temàtica de marihuana les convertiran en el centre de totes les mirades.

El seu disseny ergonòmic garanteix el màxim confort. Per a posar-te-la, només has de col·locar la màscara sobre el teu rostre i tirar de les corretges. Els elàstics de tots dos laterals poden ajustar-se per a cobrir completament el teu nas i boca, sense que quedi cap obertura al llarg de la vora. Si la col·loques correctament, aquesta màscara s'ajustarà perfectament a la forma de la teva cara.

A més, està composta de tres capes protectores i porta un filtre reutilitzable. La capa exterior és més robusta i resistent a l'aigua, mentre que la interior té un tacte suau i agradable per al rostre. La capa intermèdia és la que posseeix les característiques més importants, com a transpirabilitat i propietats de filtració bacteriana. Aquesta capa també es pot extreure i sotmetre a diversos cicles de rentada.

La resta de la màscara pot reutilitzar-se indefinidament, sempre que segueixis les instruccions de rentada indicades. No usis lleixiu, ni planxis la màscara. Pots assecar-la en l'assecadora a una temperatura màxima de 60 °C.

Teixits

 • Màscara flaptech: 80% polièster, 20% poliamida
 • Capa exterior: 80% polièster, 20% elastano
 • Capa interior: 82% poliamida, 18% elastano

És molt important canviar la capa intermèdia després de 24 hores aproximadament, per a evitar que la màscara contaminada toqui la roba neta. Pren precaucions mentre manipules les màscares brutes durant la seva rentada.

Tingues en compte que no s'admeten canvis ni devolucions, per motius d'higiene.

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.