• Organic RQS Tote Bag
  • Organic RQS Tote Bag
  • Organic RQS Tote Bag
  • Organic RQS Tote Bag

Organic RQS Tote Bag

La bossa  tote  ecològica de  RQS  és molt útil per a anar a comprar, carregar coses o portar els teus treballs a la universitat o l'oficina. Està feta de cotó ecològic i decorada amb un magnífic art  cannábico .
€ 8.00 No stock
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Bossa tote ecològica RQS: una bossa amb un missatge cannàbic

Amb la bossa tote ecològica de RQS, pots portar les teves coses amb estil i respectant la naturalesa. La bossa és de color blanc natural, contrastat pels preciosos tons grocs-taronges del logo de Royal Queen Seeds. A la cantonada inferior esquerra i la cantonada superior dreta llueix unes fulles grans de marihuana, amb el mateix color. La nostra bossa tote és una forma poc subtil de proclamar el teu amor per la nostra genètica, i la teva passió per la marihuana! Cridarà l'atenció d'algunes persones i donarà lloc a algunes converses interessants.

La nostra bossa tote està feta amb el millor cotó ecològic, produït sense pesticides o herbicides nocius. La bossa mesura 42cm d'alt i 38cm d'ample, perquè puguis ficar la compra o la teva col·lecció de parafernàlia. Quan no la usis, pots doblegar-la i guardar-la en una butxaca. Al cap i a la fi, només pesa 235g!

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.