Plasma Lighter RQS

L'encenedor de plasma  RQS  aprofita la tecnologia més moderna per oferir un dispositiu elèctric impermeable i recarregable. Enrere van quedar els dies de necessitar gas per a encenedors i haver de protegir el canó del vent per encendre-ho. Amb l'encenedor de plasma  RQS  els encendràs fàcilment durant anys.
 5.00/5 (4) Write a review
€ 39.50 amb IVA In stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (4)

Encenedor de plasma - RQS: 100% elèctric, recarregable, innovador i fets per durar

Pels qui busquen un encenedor que duri, l'encenedor de plasma RQS és el millor que van a trobar. A diferència de l'encenedor habitual, l'encenedor de plasma RQS és totalment elèctric, per la qual cosa no necessita gas ni recarregues químiques. La seva X elèctrica pren materials inflamables gairebé a l'instant, ja que produeix una temperatura de gairebé 500°C. Quan comenci a perdre potència, solament has de connectar-ho i recarregar-ho a través d'USB.

L'obsolescència no és un problema amb l'encenedor de plasma de RQS. Podràs comptar amb aquest encenedor en tot tipus de condicions meteorològiques perquè la X elèctrica té un disseny a prova de vent. I el millor de tot, aquest elegant encenedor és molt fàcil de netejar i mantenir. Es van acabar els gasos i les substàncies químiques. I l'haver de recarregar-ho.

Com a alternativa, si et trobes en dificultats durant el "apocalipsi zombie" i necessites un encenedor desesperadament, estaràs preparat: l'encenedor de plasma RQS és l'opció més fiable.

   

  By P. M. on 17/Sep/2018 :
  (5)

  Title : Un trés beau briquet
  Comment : Non seulement ce briquet est esthétique mais en plus il est très fonctionnel.C'est bien simple maintenant il m'accompagne partout. Je le recommande vivement.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: