Filtres i papers de fumar de RQS

Els paquets de filtres i de paper de fumar de RQS ofereixen 32 papers extra grans i 32 filtres. Són de combustió lenta i proporcionen al consumidor una excel•lent experiència cada vegada que fuma les seves fulles de 10,8 cm per 4,5 cm. Aquests productes, amb un gran logotip, els trobaràs en aquest lloc web on també s'ofereixen molts altres tipus d'articles per a un consum de cannabis amb estil.
 5/5 (31) Write a review
Choose a número
 • 1 Booklet
 • 1 Box (24)
€ 1.50 amb IVA In stock
Add to Saved Items

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (31)

A la part posterior de la caixa, hi ha el dibuix d'una de les varietats de cannabis de Royal Queen Seeds. Són fàcils d'utilitzar i fan que l'experiència de fumar estigui lliure de tot estrès.

 

Aquells que cultiven el seu propi cannabis poden comprar aquests filtres i papers de fumar per fer que la seva experiència sigui més divertida i una mica més segura. Aquells a qui els encanta tot allò relacionat amb la marihuana, voldran gaudir d'una manera fàcil de fumar que trobaran al mateix lloc on venen les llavors; d'aquesta manera, es garanteix que disposen del coneixement i de l'experiència necessaris per a fabricar els millors filtres i papers de fumar. Només cal que tingueu en compte que la mida de les fulles sigui correcta i gaudireu d'una experiència meravellosa.

 

Els articles relacionats amb el cannabis també són de gran ajuda per aquells que cultiven el seu propi i viuen un estil de vida relacionat amb el cannabis. També hi ha la genial bona opció de comprar coses com samarretes i altres objectes interessants. Tots aquells que ho volen gairebé tot, aquí podran trobar tot allò que necessiten per gaudir encara més de la marihuana. Aquests filtres són fàcils d'utilitzar i econòmics. El paquet n'inclou una gran quantitat per tal que els fumadors puguin fer-los servir durant força temps. A la part davantera i posterior hi ha un atractiu logotip i són ideals per aquells que no volen fumar sense un filtre.

 

La compra és molt senzilla i hi ha diferents mètodes de pagament disponibles. Aquells a qui els interessi comprar-los, poden aprofitar les promocions i estalviar diners en tots aquests excel•lents productes. Gaudeix encara més de l'experiència de fumar amb aquests atractius filtres fàcils d'utilitzar i a un preu excel•lent.

   

  By N. B. on 17/Oct/2018 :
  (5)

  Title : Very good quality
  Comment : The papers and tips are in a very good quality. Good burning and really worthy for that money.

  By U. K. on 25/Sep/2018 :
  (5)

  Title : Great
  Comment : Nice quality of rolling papers companies with a great filter!

  By I. L. on 19/Jul/2018 :
  (5)

  Title : Awesome!
  Comment : It took me to try the RQS filter tip to realize I have never used a proper one before! My voice is less hoarse, and the only change is the tips. Another thanks for RQS!

  By K. C. on 01/Jun/2018 :
  (5)

  Title : Rolling rolling rolling rolling on...
  Comment : Good quality, nice fine papers. I’m terrible at rolling but these work well for me. And the added roach material saves you tearing the main box apart like I use to.

  By I. S. on 25/May/2018 :
  (5)

  Title : Bom
  Comment : Tanto quanto me foi passado, boa qualidade e pratico, por vir tudo na mesma embalagem.

  By M. C. on 21/May/2018 :
  (5)

  Title : Awesome papers
  Comment : I love the rqs rolling papers and filter tips.

  By S. D. on 07/May/2018 :
  (5)

  Title : Royal Queen rolling papers
  Comment : They are good quality papers and grate to smoke I recon they deserve to be at least £2.00 from scott

  By R. M. on 07/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Good papers
  Comment : Nice thin smooth papers smoke and roll well filters are good not the ones with ridges in for a change

  By Y. B. on 29/Dec/2017 :
  (5)

  Title : Bon papier
  Comment : Bon papier, fin et solide. Reste cependant un peu cher à 1.50€, RQS pourrait faire un effort, car je suis sûr que j’achèterais mon papier chez vous car c'est du bon papier, et le marketing RQS est sympa, mais quand on est fumeur quotidien, ça devient vitre un budget

  By P. M. on 14/Dec/2017 :
  (5)

  Title : Great papers!
  Comment : Lovely lightweight thin papers, but wide enough to build a nice fattie. Burns easily, seals up nicely - what's not to love! I can't comment on the tips yet as I haven't used them.

  By T. F. on 25/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Impeccable
  Comment : Petits filtres super pratiques, pas la peine de s'embêter à découper. Papier très bien, je recommande. Merci !


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: