• Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible
 • Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible

Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible

Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible, està escrit per Jorge Cervantes, el mític autor sobre marihuana, i conté tot el necessari per a cultivar plantes saludables i grans collites. Aborda cada fase del cultiu, des de la sembra fins a la collita. Cervantes també analitza la salut del sòl, il·luminació, patologies, hidroponia i cria. Aprèn més sobre cultiu.
(4) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 29.95 No Stock

€ 29.95 (-0%)

Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (1)
 • Opinions (4)

Marijuana Horticulture: una gran font de coneixement sobre cultiu a l’abast de la teva mà

Acabes de començar a cultivar i necessites una sèrie de consells clau? O portes diversos anys cultivant herba i vols ampliar les teves habilitats? En qualsevol cas, Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible farà que la teva experiència de cultiu vagi al següent nivell. Submergeix-te en les seves pàgines per a cultivar les millors plantes de marihuana.

Marijuana Horticulture: millora els teus coneixements en cultiu

Aprèn absolutament tot el necessari per a cultivar una marihuana de primera categoria. Marijuana Horticulture et guiarà a través de cada pas del procés. Si ets d’aquestes persones que aprenen mirant, pots tenir total seguretat que les 1120 fotografies a color faran que el contingut sigui fàcil d’entendre i aplicar. Aquest tom cobreix la sembra, el creixement vegetatiu, la floració, la collita, els quarts de cultiu i hivernacles, la il·luminació, el sòl, el reg i la fertilització, la hidroponia, la cria, les malalties de les plantes i molt més. És una lliçó magistral per a aconseguir plantes el més saludables possible i maximitzar les collites, tant en interior com en exterior.

Jorge Cervantes: informació sobre l’autor

Jorge Cervantes té experiència en fotografia, periodisme, botànica, paisatgisme i jardineria, i sembla haver nascut per a escriure Marijuana Horticulture. Després de vendre el seu negoci de jardineria per a invertir el seu temps en el cultiu de marihuana, Cervantes es va convertir en un mestre de l’ofici. Després va escriure molts llibres sobre el tema que han inspirat a innombrables cultivadors i aportat coneixements clau a la comunitat cannábica, inclosos The Cànnabis Encyclopedia i Marijuana Grow Basics. Les dècades que ha dedicat Cervantes a escriure i cultivar han culminat en Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible. Perquè et facis una idea de la qualitat del manual, els cursos universitaris sobre marihuana als EUA l’utilitzen com a llibre de text.


  De G. P. on 07/Nov/2023 :

  Títol : Book
  Comentaris : Nice

  De D. P. on 02/Oct/2023 :

  Títol : So Good!!!
  Comentaris : Its the best book you can own to fix any issues! Jorge really wrote it so well in the "i" or "me" way.. you feel that instant connection when you read it. It's a bit outdated but still the holy grail and worth every penny!

  De L. W. on 19/Apr/2023 :

  Títol : First Bible
  Comentaris : Best book I ever bought!!! Thanks RQS

  De T. B. on 21/Oct/2022 :

  Títol : Miss T. Rious
  Comentaris : Nice big heavy book, which goes into a lot of detail on a lot of subjects. Loads of pics to make it easier for the beginner grower. I would have loved an extra chapter on Automatics!


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat
From Daniel Fauster | 2022-07-31 13:30:10

Hallo,Gibt es das Buch auch in Deutsch?

Royal Queen Seeds Team

The book is only in English.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
Clients que van comprar aquest producte també compraren:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.