• Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible
 • Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible

Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible

Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible, està escrit per Jorge Cervantes, el mític autor sobre marihuana, i conté tot el necessari per a cultivar plantes saludables i grans collites. Aborda cada fase del cultiu, des de la sembra fins a la collita. Cervantes també analitza la salut del sòl, il·luminació, patologies, hidroponia i cria. Aprèn més sobre cultiu.
(2) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 29.95

€ 29.95 (-0%)

  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (1)
 • Opinions (2)

Marijuana Horticulture: una gran font de coneixement sobre cultiu a l’abast de la teva mà

Acabes de començar a cultivar i necessites una sèrie de consells clau? O portes diversos anys cultivant herba i vols ampliar les teves habilitats? En qualsevol cas, Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible farà que la teva experiència de cultiu vagi al següent nivell. Submergeix-te en les seves pàgines per a cultivar les millors plantes de marihuana.

Marijuana Horticulture: millora els teus coneixements en cultiu

Aprèn absolutament tot el necessari per a cultivar una marihuana de primera categoria. Marijuana Horticulture et guiarà a través de cada pas del procés. Si ets d’aquestes persones que aprenen mirant, pots tenir total seguretat que les 1120 fotografies a color faran que el contingut sigui fàcil d’entendre i aplicar. Aquest tom cobreix la sembra, el creixement vegetatiu, la floració, la collita, els quarts de cultiu i hivernacles, la il·luminació, el sòl, el reg i la fertilització, la hidroponia, la cria, les malalties de les plantes i molt més. És una lliçó magistral per a aconseguir plantes el més saludables possible i maximitzar les collites, tant en interior com en exterior.

Jorge Cervantes: informació sobre l’autor

Jorge Cervantes té experiència en fotografia, periodisme, botànica, paisatgisme i jardineria, i sembla haver nascut per a escriure Marijuana Horticulture. Després de vendre el seu negoci de jardineria per a invertir el seu temps en el cultiu de marihuana, Cervantes es va convertir en un mestre de l’ofici. Després va escriure molts llibres sobre el tema que han inspirat a innombrables cultivadors i aportat coneixements clau a la comunitat cannábica, inclosos The Cànnabis Encyclopedia i Marijuana Grow Basics. Les dècades que ha dedicat Cervantes a escriure i cultivar han culminat en Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible. Perquè et facis una idea de la qualitat del manual, els cursos universitaris sobre marihuana als EUA l’utilitzen com a llibre de text.


  De L. W. on 19/Apr/2023 :

  Títol : First Bible
  Comentaris : Best book I ever bought!!! Thanks RQS

  De T. B. on 21/Oct/2022 :

  Títol : Miss T. Rious
  Comentaris : Nice big heavy book, which goes into a lot of detail on a lot of subjects. Loads of pics to make it easier for the beginner grower. I would have loved an extra chapter on Automatics!


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat
From Daniel Fauster | 2022-07-31 13:30:10

Hallo,Gibt es das Buch auch in Deutsch?

Royal Queen Seeds Team

The book is only in English.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.