Suport de xat en directe

Com a una de les empreses de llavors de cànnabis amb més ràpid creixement a Europa, a Royal Queen Seeds sempre estem buscant les millors maneres de proporcionar als nostres clients la màxima qualitat absoluta en llavors, soques i suport. Tant si les vostres necessitats de cànnabis són d'ús recreatiu o medicinal, ens assegurem que els nostres clients tinguin el millor absolut en qualitat, quantitat, preu i servei personal.

Royal Queen Seeds, els nostres clients són el Rey i entenem que les vostres necessitats de cànnabis no només s'aturen a les llavors. Entenem que, per a molts, hi ha diverses preguntes que poden sorgir i estem aquí, també per ajudar-vos. Royal Queen Seeds pretén convertir-se en la vostra paradeta única per a totes les coses del cànnabis.

El procés de cultiu de cànnabis no comença només amb la sembra de llavors. Hi ha una sèrie de factors a considerar i els growers novells podrien quedar desbordats fins i tot abans de començar. Doncs estem aquí per assegurar-nos que això no passi, proporcionant als nostres clients una opció de xat en directe amb el nostre guru de ganja a casa.

A mesura que apareixen noves varietats que s'ofereixen aquí a Royal Queen Seeds, també apareixen moltes maneres de cultivar-les i cuidar-les. El nostre expert en xat en viu està preparat per informar-te i en moltes àrees, com ara:

Informació de soques de cànnabis. 

Entenem que els usuaris d'esbarjo poden tenir diferents demandes que els medicinals. El nostre expert pot ajudar a determinar quina és la millor soca per cadascú. A més, el nostre expert et pot explicar totes les diferents varietats quant a gust i efectes.

Informació sobre cultiu del cànnabis

El nostre expert en cultiu també té una bona versió en l'art del cultiu ganja. Oferint consells i informació increïbles sobre, entorns de cultiu (interiors i exteriors), durada del cultiu, tractament i manteniment saludable de les plantes, i, quan i com collir, nosaltres a Royal Queen Seeds no deixem cap pregunta sobre el cànnabis sense resposta. Per primera vegada tan a productors com veterans, el nostre servei de xat en viu es manté per assegurar que disposeu de tot el que necessiteu per tenir una experiència divertida i plena d'èxits cultivant cànnabis.


Per a preguntes sobre el lliurament de la comanda o els pagaments, contacteu amb el nostre servei d'atenció al client

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.