Com sé si heu rebut la meva comanda?
Quan fas una comanda en línia a Royal Queen Seeds, automàticament es desa a la nostra base de dades. Rebràs un correu electrònic de confirmació amb un resum de les llavors de cànnabis que has demanat a la comanda. Si no reps aquest correu electrònic, comprova que no estigui a les carpetes de correu escombraries o correu no sol·licitat. Pots iniciar sessió al nostre lloc web en qualsevol moment i comprovar el teu compte i les teves comandes; sempre apareixerà l'estat actual de la teva comanda. Quan enviem la comanda, rebràs un correu electrònic de confirmació i l'estat de la comanda s'actualitzarà al teu compte.

Puc cancel·lar la meva comanda?
La cancel·lació de la comanda no suposa cap problema. Si encara no l'has pagat, ni tan sols ens ho has de notificar: al cap d'un determinat nombre de dies, la comanda es cancel·la automàticament per impagament. Si ja l'has pagat, només la podràs cancel·lar si encara no s'ha enviat. Comprova l'estat actual al teu compte per veure si encara la pots cancel·lar.

Puc canviar l'adreça de la meva comanda o enviar-la a una adreça postal diferent? Pots canviar l'adreça des del teu compte del lloc web. També pots enviar la comanda a un amic o conegut; només ho has d'indicar durant el procés de compra.

Quines són les despeses d'enviament i d'assegurança?
Independentment del nombre de llavors que compris, totes les comandes s'envien de manera gratuïta i en paquets anònims arreu del món. S'envien en un sobre o paquet postal. Aquestes comandes no es poden rastrejar i la possible no recepció corre a compte i risc teu. Tanmateix, pots optar per un enviament que puguis rastrejar: l'import establert per aquest servei és de 5,95 _ per comanda. En aquest cas, podràs rastrejar la teva comanda i, a més, estarà assegurada per pèrdua o robatori.

Quin nom apareix a l'extracte bancari?
La privadesa és clau per a Royal Queen Seeds. El nostre nom no apareix mai a l'extracte del teu compte o targeta de crèdit; per tant, ningú sabrà que has comprat llavors de cànnabis. Tractem les teves dades personals amb la màxima precaució i mai les cedim a tercers.

Quant de temps tardaré a rebre la meva comanda?
Un cop rebut el pagament, enviarem la teva comanda immediatament; normalment, els nostres paquets tarden entre dos i sis dies laborables a arribar. Per a més informació, consulta la nostra pàgina d'informació d'entregues.

Com s'enviarà la meva comanda?
Totes les comandes s'envien a través de PostNL o del nostre servei de missatgeria urgent KDZ. Les llavors de cànnabis s'empaqueten en plàstic de bombolles i s'envien dins d'un sobre resistent. El paquet no mostra cap mena de senyal del contingut; l'única cosa que hi apareix és el nom i l'adreça de devolució que, òbviament, no és l'adreça de Royal Queen Seeds.

Per a més informació, consulta la nostra pàgina Je kunt ook kiezen voor een track en trace verzending. Voor deze service hanteren we een vaste bijdrage van € 5,95 per order. De order is dan traceerbaar en verzekerd tegen diefstal of het eventueel niet aankomen ervan Customer Service.