Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Faq Center

Common Faq`s

Encara que fem enviaments al vostre país, no podem oferir informació sobre la situació legal que hi tenen els nostres productes. Com que fem enviament a molts països, ens és totalment impossible fer un seguiment de què és legal en cada país;

és responsabilitat vostra informar-vos sobre la legislació i els reglaments locals abans de fer-nos cap comanda. Lamentablement no podem ser considerats responsables si el vostre paquet és retingut a la duana.

Per fer una comanda mitjançant la nostra botiga web haureu d'obrir un compte. Només cal que mireu i seleccioneu els productes que voleu comprar. Afegiu-los al carretó de la compra amb el botó “Afegir a la cistella” i indiqueu les quantitats quan calgui. Feu clic a “Ho compro” quan hagueu acabat de seleccionar els productes. A continuació, només heu de seguir les instruccions de la pàgina de pagaments.

Podeu estar segurs que només fem servir mètodes de pagament segurs i que comprovem regularment els nostres sistemes per estar segurs que compleixen els requisits més exigents del sector. A més, com que valorem la vostra privacitat, la major part dels pagaments online seran anònims. El nom “Royal Queen Seeds” no apareixerà mai als extractes bancaris.

Quan rebem el pagament us enviarem un missatge de confirmació per correu electrònic. Aquest missatge conté el vostre número de comanda; si us plau, feu-lo servir en totes les comunicacions amb nosaltres.

Podeu pagar la vostra comanda amb targeta de crèdit Només heu d'introduir el vostre número de targeta, la data de caducitat de la targeta i el codi de seguretat de 3 dígits que hi ha al revers de la targeta. Si el pagament es realitza correctament, podreu començar a processar la comanda de seguida.

Tingueu en compte que no podem processar targetes de prepagament ni de dèbit. 

Recentment tant VISA com MasterCard han introduït un servei nou que requereix que indiqueu un codi o contrasenya addicional per confirmar la vostra identitat. Si encara no teniu codi o contrasenya per a la vostra targeta, poseu-vos en contacte amb el proveïdor de la vostra targeta per obtenir més informació, o consulteu les pàgines següents: 

Per Verified by Visa, feu clic aquí 

Per Mastercard Secure, feu clic aquí 

A Royal Queen Seeds també podeu pagar per transferència bancària (mitjançant banca electrònica o per telèfon). Quan hagueu fet la vostra comanda us enviarem les dades bancàries següents: 

detailsTambé rebreu un número de comanda; si us plau, apunteu-vos-el, perquè és important per als passos següents. 

Porteu el número de comanda i les nostres dades bancàries al vostre banc local i demaneu enviar un pagament, o bé feu-ho a través del servei de banca online del vostre banc. 

Introduïu el número de compte i els codis IBAN i BIC / Swift on calgui. El banc també us podria demanar una adreça, en tal cas poseu-vos en contacte amb el departament de serveis al client. 

Introduïu el vostre nom i número de comanda a la secció “Informació addicional”. 

Quan es fa una comanda es mostra un import definitiu; si us plau, introduïu-lo com a import a transferir. No escolliu compartir els costos de transferència ni que els pagui el destinatari perquè el vostre pagament serà rebutjat. 

Tot i que fem enviaments a tot el món, no podem fer-ne a Noruega, Austràlia, Xina, Malàisia i altres països asiàtics. Aquesta és la llista de països a què fem enviaments:Termini de lliurament de llavors de cànnabis

Si no trobeu el vostre país a la llista, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de la nostra pàgina de Contacte. Estarem encantats d'ajudar-vos.

L'enviament estàndard és gratuït a tots els països, però per un petit preu podeu encarregar l'enviament a Stealth Shipping o UPS Track&Trace quan estiguin disponibles. Quan inicieu sessió i accediu a la secció de pagament de la comanda veureu el preu de l'enviament al vostre país específic.  

Shipping Methods

Fem tot el que podem per assegurar-nos que els paquets no tenen informació addicional, només el nom i l'adreça de lliurament. Els paquets són llisos perquè no cridin l'atenció. A la pàgina d'informació sobre l'enviament podeu veure un exemple d'un dels tipus de paquet que utilitzem.

Els continguts del paquet no es veuen des de fora, i no hi ha cap formulari de comanda que indiqui què són.

També podeu veure com és un paquet del nostre servei Stealth Shipping a l'útil vídeo que trobareu a la pàgina d'informació d'enviament.

En resum: no. Si voleu que us enviem el paquet mitjançant el nostre servei Stealth Shipping, no podreu fer el seguiment de la comanda. Us enviarem les llavors en el seu paquet original, dins d'una capsa de DVD segellada perquè tingueu la màxima seguretat.

Si voleu poder fer el seguiment del vostre paquet, només heu de triar UPS (Track&Trace) com a mètode de lliurament.